Серопрам какви са страничните ефекти

• 389
  • 7
  •   1
Отговори
Здравейте, пия Серопрам вече 4 дни, но ми е много лошо, главата ме боли, гади ми се. Само да кажа, че всички антидепресанти ми действат така. Имал ли е някои така и след това да са му отминали страничните ефекти.

# 1
Здравейте, пия Серопрам вече 4 дни, но ми е много лошо, главата ме боли, гади ми се. Само да кажа, че всички антидепресанти ми действат така. Имал ли е някои така и след това да са му отминали страничните ефекти.

Намалете дозата на половина. Тези лекарства трябва да се дават в покачващи дози, а не да се започва с високата доза. Обадете се на лекаря си и му кажете, че ви е силно лекарството.

# 2

Намалете дозата на половина. Тези лекарства трябва да се дават в покачващи дози, а не да се започва с високата доза. Обадете се на лекаря си и му кажете, че ви е силно лекарството.
Пия половинка и каза да го увелича на 1

# 3

Пия половинка и каза да го увелича на 1

Върнете се на половин таблетка и го оставете така. Пие се дълго време и трябва да минат около 14 дни само за да се разгърне ефекта . Чак след 14-ия ден се преценява дали има нужда да се увеличи дозата, но така като ви чета, явно половин таблетка е достатъчна. Имайте търпение ефектът да започне.
Важното е  като се почувствате по-добре да не избързвате да спирате лечението, тези лекарства се пият с месеци, ако трябва и с години.

# 4
Първо не спирайте лечението но може да се говори с лекаря за намаляване на дозата . Причината за тези ефекти е действието на лекарството, което увеличава нивата на серотонина.

# 5
  • София
Аз имах абсолютно същите ефекти в първите дни на Серопрам. Главоболие почти нямах, но замайването беше ужасно. Минава на първата седмица, след втората вече бях забравила...

# 6
Аз имах абсолютно същите ефекти в първите дни на Серопрам. Главоболие почти нямах, но замайването беше ужасно. Минава на първата седмица, след втората вече бях забравила...
по колко го пиехте. На мен ми го изписа 6 дни по полавинка и след това цяла таблетка.

# 7
Имайте доверие на лекаря и се консултирайте с него ,ако се притеснявате.

Общи условия

Активация на акаунт