Избор на училище Дружба, София

• 694
  • 9
  •   1
Отговори
Здравейте,

На есен дъщеря ми ще е 1-ви клас и търся актуално мнение за следните училища: 4-то, 68, 163 в Дружба и 81-во в Младост 3, тъй като в момента по район най-голям шанс за прием имаме в 81-во, но по план до една година ще се преместим в Дружба и ми се иска именно в Дружба в някое училище да я запиша. До този момент твърдо бях за 4-то, но колкото повече мнения чета, толкова се двоумя дали това е училището за дъщеря ми. Ако някой знае кои ще са учителите, които ще ги поемат в 1-ви клас, някакво прясно мнение, ако може да споделите, ще съм много благодарна! #дружба #училища #1виклас #младост

# 1
144 е по-добро от 81, делят една ограда. Най-добро от всички в двата квартала е 163. 68 е толкова лош избор колкото и 81.

# 2
  • София
Аз съм доволна от 4 ОУ. И двете ми деца бяха там - голямата до 4 клас (2012-2016, Анна Костадинова  1-4 клас), а малката до 7 клас (2015-2022, Доника Борисова 1-4 клас). Нямам оплаквания. Учеше се много, изискваше се достатъчно. И двете имаха добра основа по български език и математика (това, което се изисква от учебната програма). Малката се готви за НВО по български език и математика в 7 клас изцяло в училище (Десислава Галева БЕЛ и Иванка Джонджорова математика) без посещения на курсове, частни уроци или допълнителни занимания вкъщи от родител. Балът й беше достатъчен за всички училища в София. Нямам някакви сериозни оплаквания от дисциплината - имаше проблеми с отделни деца в класовете, но учителите успяха да се справят. За мен 4 ОУ беше един добър избор.
Виждам, че тази година Силвия Николова извежда 4 клас, което означава, че може би ще поеме първи клас. Силвия Николова беше учител в занималня на голямата ми дъщеря в първи клас. Тогава тя беше съвсем млад учител и, ако не греша, това й беше една от първите години. Веднага след тази първа година Силвия Николова стана редовен учител на първи клас, което показва, че не само аз като родител съм оценила качествата й. Беше най-добрият учител в занималня за всичките години от първи до четвърти клас и на двете деца. Много старателна, много внимателна и в същото време изискваща от децата.

# 3
@desi_9025 Блгодаря ви много за изчерпателния ви отговор, а знаете ли кои са другите учителки, които извеждат 4-ти клас?

# 4
  • София
A.Y, в сайта на училището пише, че следните учители са класни ръководители на 4 клас:
4А   АНТОАНЕТА ЦАНЕВА
4Б   СИЛВИЯ НИКОЛОВА
4В   БОРЯНА ТОДОРОВА
4Г   НАДЕЖДА ЙОСИФОВА
4Д   ТАНЯ ПОПОВА
https://4ou.bg/%d1%83%d1%87%d0%b8%d0%bb%d0%b8%d1%89%d0%b5%d0%bd- … 0%ba%d0%b8%d0%bf/
Обикновено учителите на 4 клас поемат 1 клас. За останалите не мога да кажа нищо.

# 5
Здравейте!
В никакъв случай не препоръчвам 68СУ. Двете ми деца бяха там (всъщност едното все още е, 3ти клас) и искрено съжалявам, че не ги преместих. Голямото дете в 5ти клас отиде в 163-то. Малкия, както написах все още е в 68 и то само, защото не успях да го преместя в 163то тази учебна година. Моят съвет е или 4то или 163-то. Ако трябваше да избирам училище в квартала с моментия ми житейски опит, щях да посоча само тези две училища.

# 6
Здравейте, отново,
След прекарани 3 дни в 81 СУ и присъствие на отворените уроци за родители, изглежда ми доста добро училище с възможности. Спрях се на 3 класни ръководителя, те са: Галя Гонева, Петя Динева; Поля Николова. Чували ли сте някакво мнение за тях? #81СУ

# 7
Аз също се включвам към търсенето на мнение,моите колебания са между 68 и 108... Бях на отворени врати и на двете и определно 68 ми хареса повече, но чета само лоши мнения,което доста ме разколебава. Ако има повече Дружбенски майки да се включат за мнение,ще е супер.

# 8
Аз на скоро чух много добри отзиви за 68-мо, даже няколко дечица от групата на дъщеря ми ще са там. #първиклас

Аз също се включвам към търсенето на мнение,моите колебания са между 68 и 108... Бях на отворени врати и на двете и определно 68 ми хареса повече, но чета само лоши мнения,което доста ме разколебава. Ако има повече Дружбенски майки да се включат за мнение,ще е супер.

# 9
Здравейте , някакво мнение за 150 основно в Дружба?

Общи условия

Активация на акаунт