WIZZAIR - 50

• 40 014
  • 771
  •   1
Отговори
# 150
за 10-15-20 билета въобще не знам как стоят нещата, там и без това излизат някакви големи цени...
както казах, понякога сменят цените административно, но това е рядко
ако не са запълнени определен брой места, цената се намалява
а конкретно с Уиз е страшно лесно да се отказват билети, просто избираш плащане по банков път и не ги плащаш

ПП всичко, което съм написал по-горе за бройката билети може да се провери експериментално, не е трудно

# 151
А след като не ги платиш по банков път, след това не ти ли правят проблем при покупка на следващи билети?

# 152
еми имаш право да макс 2 висящи резервации май, а като не платиш след 5 дена те отпадат и се връщат в продажба
ако го направиш 20 пъти не знам какво следва Simple Smile
по-нормално е смяната с флекс

# 153
Такава бройка билети ако не се лъжа спада към групови пътувания и за тях има други условия. Не ми се търси сега, но който го интересува може да провери.

# 154
До 15 не са групови. Над 15-да и са много по-скъпи, защото има и такса обслужване. Въпреки , че на сайта пише,че има намаление .
Няма. Напротив.
Изпращала съм запитване.
 На Ryan над 25 са групови.
 Но ,предполагам, това не е информация, която интересува масата потребители във форума, та няма да задълбавам по темата.  Simple Smile

# 155
Еми споменават се 10-15-20 билета, явно за това е висока цената.

# 156
Не съм казала,че е висока. Казах, че се променя. Simple Smile  Към по-ниска.

# 157
Аз ли не мога да чета, ти ли не си го написала правилно?!

# 158
Здравейте,имам един въпрос вече ,в онлайн чекинга за бордните карти не се ли вписват данни от личните карти,само имената?

# 159
Да, само имената се вписват ако се пътува до страна от Шенгенското пространство.

# 160
Благодаря много за бързия отговор,не знаех тази новост

# 161
Здравейте! Някой пътувал ли е с деца (2-14 години) със седалки за кола? В сайта пише, че сгъваема бебешка количка, детска количка, сгъваемо детско креватче или столче за кола за дете над 2-годишна възраст могат да бъдат чекирани безплатно, но могат да бъдат взети само до вратата или стъпалата на самолета, където след това ще бъдат прибрани в трюма на самолета. Интересува ме в такъв случай децата имат ли право на ръчен багаж 40х30х20 или столчето се явява ръчния им багаж?

# 162
  • в семейството
Здравейте!

Опитах се да намеря отговор на въпроса си, но не успях - защо не  се зареждат данни за полети (например до Болоня) за дати след април месец?

# 163
  • София
Здравейте!

Опитах се да намеря отговор на въпроса си, но не успях - защо не  се зареждат данни за полети (например до Болоня) за дати след април месец?
Спират да летят до там. Полети след април до Болоня има само Райънеър.

# 164
Здравейте! Някой пътувал ли е с деца (2-14 години) със седалки за кола? В сайта пише, че сгъваема бебешка количка, детска количка, сгъваемо детско креватче или столче за кола за дете над 2-годишна възраст могат да бъдат чекирани безплатно, но могат да бъдат взети само до вратата или стъпалата на самолета, където след това ще бъдат прибрани в трюма на самолета. Интересува ме в такъв случай децата имат ли право на ръчен багаж 40х30х20 или столчето се явява ръчния им багаж?
Всеки с бордна карта има право на безплатен ръчен багаж. Столчето за кола може да се вземе безплатно и на борда на самолета, ако закупиш място за бебето, на което да го поставиш.
Седалка за кола (за по-големите деца) също можеш да вземеш безплатно на борда, тя се води като възглавница или одеало (помощни средства). Бонус е към безплатния ръчен багаж.

Общи условия

Активация на акаунт