WIZZAIR - 50

• 40 991
  • 771
  •   1
Отговори
# 315
Това явно  са екстрите за по-високата цена на членството. Но аз правих резервация този месец и нямаше никаква опция за кешбек в Букинг.

# 316
Аз предполагам, че е обсъждано, но веднъж чекиран, може ли в последствие да се смени/закупи друго масто?

# 317
Може, да. Аз го правя често, когато не ми хареса мястото след чекиране.

# 318
  • София
Wizz air само от терминал 1 ли имат полети вече?

# 319
# 320
  • Plovdiv, Bulgaria
M@ria, как да се възползвам от 7 % в Букинг?

# 321
Когато се логнете в акаунта в Wizz има линк към booking. По време на резервацията трябва да се въведе номера на Wizzair акаунта, за да отчете cashback-a. Преди време пробвах такава резервация и цените бяха по-високи спрямо тези, които виждах без да минавам през Wizz. Също така процента не беше фиксиран, а до 5%.  Не знам дали сега е фиксиран 7%. Сумата се вижда по време на резервацията и може да се прецени.

# 322
От няколко години е 5%.  Когато въведоха тази опция беше 10%, но това изтрая по-малко от година. Усетиха се, че не им е изгодно Grinning Но щом сега пак са вдигнали процента, това е добре.

Последна редакция: ср, 04 юни 2025, 00:26 от diziler

# 323
често през аппа на букинг е по-изгодно, но не сава да се въведе код ( или ние не намираме къде). през браузъра когато ор уиз ви пренасочи към букинг понякога към края на резервацията има поле където да се въведе уиз кода... преди време сме го ползвали и са ни давали рака кредити, но напоследък не сме..
може би трябва да поразровя по-старателно, за да видя дали има начин да се използва при всяка резервация.

# 324
Ама то за целта, преди да се влезе в апп-а на букинг, трябва да се влезе в апп-а или сайта на Уизеър, за да се използва връзката към Букинг

И тогава вече при плащане на хотела има празно поле, в което се въвежда номера на Уиз акаунта.
Сега пробвах, дава ми отново 5%

# 325
Всякакви начини има, но Уиз е най-лошия избор. Първо е само 5% и второ това не са истински пари, а кредити в Уиз...
Всеки може да вземе поне 6% (като има промоция става 8 или по черен петък 10%) през топкешбек, като получава пари, тоест може не само да лети с Уиз с тях, а да плати ресторант например.

# 326
Да не говорим, че закръглят надолу. За 89 евро резервация ми изписва "ще получите обратно 4 евро (под формата за кредити.). 4 евро е 5% на 80 евро, не на 89.   И то с уточнението, че това ще стане 64 или повече дни след чекаут. Въобще... тотал щета.
Забелязвам, че и при прехвърлянето от ДСК Дайрект на точки към на Уиз профила, винаги закръгля надолу в ущърб на клиента. Ако прехвърлиш 2260 точки, получаваш 22 лв като кредити, не 22.60 лв. Затова обикновено прехвърлям кръгли числа, пък остатъкът.. си стои за следващото прехвърляне.

# 327
Може да прехвърлите с .50 Така закръгля нагоре. Например 10.50 е 11. Само че моят акаунт в Wizz е в евро и после губя от превалутирането лев-евро.И като платя за запазено място 30-40 лв.съвсем не виждам смисъл в събирането на точки.

# 328
# 329
Здравейте, има ли някой информация дали Уиз планира да възстанови полетите до Катания?

Общи условия

Активация на акаунт