WIZZAIR - 50

• 40 934
  • 771
  •   1
Отговори
# 360
Не, не е. Това е информационно писмо, свързано с новите оравила на превозвачите. Разясняват ти опциите ори закъснение, а не ти казват, че полета ти закъснява.
Скоро ще има и промени за кабинния багаж и допълнителни такси. Все пак, се надявам да не ги приемат, ама надали!

# 361
ами нищо подобно не пише вътре, пише, че полета ми бил закъснял
после с второто се извиниха, че не е трябвало да получа първото

# 362
А какви промени горе-долу се очакват за кабинния багаж? Взех си билети отново за след няколко месеца.

# 363
При закупени билети за багажа би трябвало да важат размерите, които са били в момента на покупката. Поне при последната промяна беше така, имахме билети купени доста рано и бяхме с по големия багаж.

# 364
не знам промени за багажа, има предложени промени за обезщетенията, но не е прието още
мейла със сигурност не споменава тия неща, пак го четох

# 365
  • София
Аз също получих 2 мейла за закъсняващ полет вчера и днес. Изтрих ги без да чета.
А от 3 г. изобщо не съм купувала билети на компанията. Така ми изгарят и точките в клуба.

# 366
за паркирането на т1. в близост до летището има паркинг (май не един), който предлага и трансфер до терминала и цените са по-добри от тези на самото летище. ползвали сме многократно и сме доволни. при връщане се обаждате и те след малко идват да ви откарат до колата.

# 367
ами нищо подобно не пише вътре, пише, че полета ми бил закъснял
после с второто се извиниха, че не е трябвало да получа първото
Ами, в моето писмо от тази сутрин това пишеше. Да, вярно, че ремара беше"Съжаляваме за закъснението на полета Ви!" Но текста беше друг. На 6 юни са приети новите правила. Сега обсъждат за кабинния багаж. Нямам идея защо не мога да покажа линк.
Линк само ще пусна

# 368
Но има ли нещо специфично при паркиране на паркинга на Терминал 1? На летището във Варна си взимаш талон от машина при влизане на паркинга и после с него излизаш и плащаш на автомата. Тук така ли е пак?

Същото е. Взимаш си билетче и преди да напуснеш трябва да платиш на машините. За 3 дена не си заслужава да се паркира в околните паркинги. Разликата е 5-10 лева.

# 369
  • Sofia, Bulgaria
Аз получих същия мейл за закъснение.
По-късно през деня, получих втори, че поради технически причини е бил изпратен мейл за закъснение погрешно.

# 370
Не, не е. Това е информационно писмо, свързано с новите оравила на превозвачите. Разясняват ти опциите ори закъснение, а не ти казват, че полета ти закъснява.
Скоро ще има и промени за кабинния багаж и допълнителни такси. Все пак, се надявам да не ги приемат, ама надали!
Не е информационно, не е фишинг, защото от същия имейл съм получавала и други писма. Пратиха извинителен имейл.

# 371
Днес и аз влязох да питам за паркинга на летището, ама явно накрая не съм си публикувала коментара.
Та, ние ще пътуваме за 3 дни и видях, че таксата на летището до 4 дни е 85 лева. Понеже ще сме и с децата, а полетът ни на отиване е малко по никое време, мъжът ми каза, че няма да се занимаваме с други паркинги, да чакаме трансфер или да взимаме такси.
Но има ли нещо специфично при паркиране на паркинга на Терминал 1? На летището във Варна си взимаш талон от машина при влизане на паркинга и после с него излизаш и плащаш на автомата. Тук така ли е пак?

Малеле- какви са тези цени ? какво е това чудо ? Това на летище София ли е? По горе писах, че съвсем наскоро летях от летище Отопени Букурещ  и платих за трансфер до летището и обратно +10дневен паркинг  130леи -т.е 50,45лв...Явно ще продължа от Букуреш да си летя ..

# 372
Паркирайте си някъде в Дружба безплатно и после с метрото за 2-3 спирки до летището. Един френд паркира някъде при магазин Metro безплатно, не знам къде точно... и от метростанция Интер експо център до летището за 4 станции.

Последна редакция: вт, 10 юни 2025, 00:07 от diziler

# 373
wizznews.com е домейн на Уизер, който ползват за бюлетина. Но поддомейна noreply не се знае дали не е хакнат. Аз съм получавала съобщения само от travel.wizznews.com за промоции и намаления и то през 21 и 22 година, като последно на 12.02.25 съм получила промо, но на български и нито един линк в промото не работи като кликаш.

Отделно намерих и други такива оплаквания в нета: https://www.thesun.co.uk/travel/35324270/airline-tech-fail-fligh … -delays-wizz-air/

# 374
Паркирайте си някъде в Дружба безплатно и после с метрото за 2-3 спирки до летището. Един френд паркира някъде при магазин Metro безплатно, не знам къде точно... и от метростанция Интер експо център до летището за 4 станции.
Да и това е решение -дъщеря ми живее в София - миналата година си оставихме колата пред блока им докато бяхме в Египет - но бяхме на една от малкото  (една в България и две в чужбина ) екскурзии/почивки с агенция.Аз обаче не обичам организираните екскурзии, но тогава не набрах смелост да се самоорганизираме за Египет с всичките им патрули и полиция, но това е друга тема. От Бургас сме и Букурещ ни е по близо - самото летище предлага в пъти повече дестинации, паркингите около него са в пъти по евтини .... полетите са на същите цени като от София

Общи условия

Активация на акаунт