WIZZAIR - 50

• 40 929
  • 771
  •   1
Отговори
# 450
  • Пловдив
Благодаря много за бързия отговор. В такъв случай засега няма да правя нищо. Хубав горещ ден ви желае 🌺

# 451
сигурно сте го коментирали, но цените на членството са други, не като тези на първа стр.
То зависи и от членството. Това, което е light WDC e 1+1, по-скъпото е 1+5.
Това, което искате Вие няма как да стане. Освен ако не присъствате и в двете резервации, тоест за себе си да си купите още един билет, което обезмисля цялата отстъпка от членството.
Ако не сте член, просто си купете билети ма нормалните цени. А ако сте на 1+5  WDC, купете за шестима с отстъпка  и на седмия човек отделна резервация без отстъпка.

# 452
Във всяка резервация трябва да сте един от пътниците, за да се възползвате от членството.

Без членство съм.
Т.е. по тав,което сте написали не Магадан разделя пътниците..

Можеш разбира се. Щом нямаш членство. Май се избираше от чек бокс че титулярът няма да пътува. Или от друг профил другата група.
То и да имаш членство пак става, само че за групата в която не влиза титуляра цените са без членство, в другата  със.

# 453
  • Mostly in my mind
Във всяка резервация трябва да сте един от пътниците, за да се възползвате от членството.

Без членство съм.
Т.е. по тав,което сте написали не Магадан разделя пътниците..

Можеш разбира се. Щом нямаш членство. Май се избираше от чек бокс че титулярът няма да пътува. Или от друг профил другата група.
То и да имаш членство пак става, само че за групата в която не влиза титуляра цените са без членство, в другата  със.
О, това е супер. Благодаря!
Сега видях,че телефонът ми е писал пълни глупости. Blush

# 454
Трябва да се види дали изобщо има смисъл да се плаща членство, защото нали вдигнаха и минималната цена на билета, за която се прилага отстъпка.

# 455
според мен си заслужава, освен ако по принцип не летите само до най-евтините дестинации. по-рано летяхме повече и ползвахме 1+1... сега летим по-малко и ползваме по-скъпото членство, защото в повечето случаи летим трима или четирима.. сега за под два месеца имаме 5 полета с уиз (единичен+2 отиване и връщане)... до края на календарната година ще имаме поне още 2-3 отиване и връщане предполагам...

за инцидентно пътуване не си заслужава членството, но ако се пътува поне няколко пъти в годината, ползите надхвърлят първоначалната цена.

# 456
Да, трябва човек да си пресметне ползите. За мен за последните 2 полета нямаше смисъл. По-скоро ще пусна заявка за ДСК УИЗ, че там поне доколкото гледах, таксата е доста по-ниска.

# 457
  • Beyond the stars
Да, трябва човек да си пресметне ползите. За мен за последните 2 полета нямаше смисъл. По-скоро ще пусна заявка за ДСК УИЗ, че там поне доколкото гледах, таксата е доста по-ниска.

И там само от плащане с картата се трупат едни много приятни точки, после билетите могат и без пари да ти излязат.

# 458
Тази карта само за интернет разплащания ли е или може като физическа да се ползва?

# 459
Съвсем стандартна кредитна карта, за всичко става

# 460
Здравейте.
Вчера полетът ми закъсня с повече от два часа. Имам ли право на някаква компенсация? Върти ми се нещо в главата, че за компенсация трябва да са от три часа нагоре, но не съм сигурен. Предварително благодаря!

# 461
Три ча̀са, не два.

# 462
Здравейте.
Вчера полетът ми закъсня с повече от два часа. Имам ли право на някаква компенсация?
Не, разбира се. А дори и да е над 3 часа, има хиляди "ако".  Ако причината е лошо време, атмосферни условия и независещи от авиокомпанията причини, никаква компенсация Wink

Всеки втори полет ми закъснява с над 2 часа. Това при лоукостовете си е нещо нормално.

# 463
Тази карта само за интернет разплащания ли е или може като физическа да се ползва?

хубаво е да се знае, че при плащане на суми в евро е по картов курс на банката, в момента 1,98лв, ама то почти вече се доближи до курса на който може да се купи и евро де..., в чейнчбюрата, с тези търсения на евро напоследък...

аз гледам да ми минават всички покупки, плащания през нея, само комуналните не мога, че трябва да обикалям, тях си ги плащам през директа на ДСК, някой твърдеше, че и тях плащал с картата, ама ако не е лично на гише, не се сещам за такъв начин...

**като си издавате картата поискайте да може да се плаща в интернет, че първата като ми я издадоха на първото си плащане в интернет имах изненада..., ходих до банката, да ми я отключат, струваше ми се невероятно, че не беше отключена за интернет заплащания, особено след като е УИЗ, и се предполага, че ще си купувам и билети с нея... , разбира се това беше за първата ми, при смяната сега на картата с Виза вече направо създадохме статичен пин на място

# 464
Битовите сметки може с картата на банкомат...И аз гледам всичко през нея....

Общи условия

Активация на акаунт