WIZZAIR - 50

• 40 031
  • 771
  •   1
Отговори
# 630
При отказ, ако нямате флекс, удържат нещо като 50-100 евро на човек, пише го на сайта. Ако ви е скъп билета, откажете, ако не, няма смисъл.
Не може да се купи флекс допълнително, само в началото с билета

# 631
  • Beyond the stars

Междувременно на Т1 си има стабилна проверка на багажите Wink Както си му е и редът де.

Явно изключително зависи от персонала. В четвъртък бяхме 5 човека, не провериха на никого - нито с приорити, нито без. Очевидно си бяха ок багажите ни, ама ...
В Неапол вчера имаше закъснение и дори лични карти не проверяваха, какво остава за багаж Bowtie

# 632
# 633
  • Русе
Здравейте, от месеци следя една дестинация за есента. Цената на запазените места си стои по 21-22 евро на човек в посока. До сега все съм купувала места по 8-12 евро и тази цена ме учудва. Има ли някаква закономерност в цените на запазените места, някакви промоции?

# 634
проверките на багажа са по преценка на служителите ми се струва. до сега не са ни  проверявали, но и ние не прекаляваме. преди две  седмици сутринта в софия спираха някои хора с прекалено много багаж или с нестандартни куфари/сакове. в милано не проверяваха. края на юни проверяваха в Мадрид пак по преценка. София-валенсия летяхме с райън и провериха на един човек от групичката ни. каретката просто изглеждаше по-нестандартна, въпреки че беше най-малката от тези, с които пътувахме.
редовно пътуваме с детето с малко куфарче тип трънки. никога не са ни проверявали, въпреки, че четох коментари как уиз уж не позволявали трънки за малък ръчен.

# 635
Спазва се размера и съответно побирането на багажа на съответното място в мерителните касети, няма значение вида на багажа: куфар, сак, чанта, раница, найлонова торбичка и т.н.Другото са приказки кой какво чул и видял някой път. Правилата са такива, всеки избира съдбата си.

# 636
да, правилата са ясни и трябва да се спазват. просто споделям впечатления.
аз например за малък кабинен багаж използвам доста обемиста раница, но никога не я натъпквам и спокойно би се побрала в касетата за малкия багаж, ако някой тръгне да проверява.
факт е че не проверяват всеки.

чак често не летим, но имаме не малко полети с уиз и никога не сме имали проблем с багажа.

до скоро не се бяхме сблъсквали и със закъснения освен при форсмажорни обстоятелства, но последната година като че ли всеки втори полет е със закъснение. понякога малко (30мин при излитане, 5 при кацане), но друг път по-сериозно.. над 1 час за бординг, с изчакване в самолета, докато излети и с немалко закъснение при кацане (почти два часа при последния полет)

# 637
# 638
vesssrusss до скоро и за мен това беше непознато , незнаех кога намалят кога вдигат. Следях всеки ден цената на запазените места  първия път когато ги намалиха до 17-19 лв изпуснах да си купя , но онзи ден пак имаше намалени цени на местата и си купих. Беше ден неделя , вечерта , полет края на септември Бергамо.

# 639
Точно за места е последното нещо, което бих платил, то като събереш всичко си става съвсем не ниска цена.

# 640
По принцип е така, но има ситуации, в които е важно да си до близкия си човек и ги даваш парите заради душевния комфорт.

# 641
Винаги купувам места , за мен е важно да сме си заедно , говорим си , хапваме си нещо, разполагаме се както ни е удобно , както се казва всеки кеф си има цена  че дори и за час време. Преценила съм че мога - правя го.

# 642
  • София
Онзи ден летяхме с Wizz и уж мерих чекирания багаж, но се оказа, че е 1,8 кг над платените 20 кг. Платих си 18 евро за целта и младежът на гишето беше впечатлен, че някой плаща без да се разправя. На рамките спираха буквално всеки, но това си е редовна практика вече от година, а аз летя почти всеки месец с тях.

# 643
говорим си , хапваме си нещо
И горките хора пред вас Wink  Колкото по-малко ми плямпат зад главата, толкова по-добре.  От Меминген едни зад мене, как не ги заболя устата да плямпат почти 3 часа, не знам. Дъра-бъра, дъра-бъра, дъра-бъра... +хрупане на някакви ядки ли беше, чипс ли беше.. Че и на диалект, на всичкото отгоре. Грам не ги вълнува, че пред тях има хора и са длъжни да слушат всичко това. Хората трябва да правят разлика кога са сами в колата и кога са в автобус, самолет, влак.. с други хора на твърде малка дистанция.

# 644
Здравейте, имам платен чекиран багаж до 20кг. Прочетох за максималните размери на чекирания багаж като обем. Останах с впечатление, че този обем е един и същ, независимо колко кг. си платил - 20, 26 или 32? Т.е. ако размера на багажа ми се вмества в зададените размери проверяват само килограмите, за които съм платила?

Общи условия

Активация на акаунт