WIZZAIR - 50

• 40 033
  • 771
  •   1
Отговори
# 645
  • София
да

# 646
говорим си , хапваме си нещо
И горките хора пред вас Wink  Колкото по-малко ми плямпат зад главата, толкова по-добре.  От Меминген едни зад мене, как не ги заболя устата да плямпат почти 3 часа, не знам. Дъра-бъра, дъра-бъра, дъра-бъра... +хрупане на някакви ядки ли беше, чипс ли беше.. Че и на диалект, на всичкото отгоре. Грам не ги вълнува, че пред тях има хора и са длъжни да слушат всичко това. Хората трябва да правят разлика кога са сами в колата и кога са в автобус, самолет, влак.. с други хора на твърде малка дистанция.
Абсолютно подкрепям. Отвратително е да се качиш на уиз, за да се наприказваш и да се наядеш. Не рядко значи съответната воня и кочина. "I myself and I, щото мога да си го позволя" - класика бай ти Ганя.
Щото Wizz не изпълняват някакви презокеански полети, нали. Един по-далечен имаше и го отрязаха 😒

# 647
Като... уточнявам, че говоря принципно, от наблюдения. Не става въпрос за конкретния човек, на чийто коментар отговарям, разбира се.  Просто това е масово.

Има слух, че Wizzair ще пускат полети от София до Прага, Кишинев и Тирана през зимния сезон. Но засега е непотвърдено Grinning

# 648
Едни отиват да ядат, други да хъркат. Чак пък да се бъркаме кой как си прекарва времето в самолета ми се струва тъпо... Не че аз обичам да ми дърдорят на главата, но това си е човешко право.
Виж, ако някой прави нещо нередно, което да застрашава живота или здавето ми или на всички, разбирам...
Ама за едни салами и че дърдорел - ми, публично превозно средство... Не може да имаш такива свръх очаквания, че някой ще се съобразява с теб и твоя манталитет.

# 649
Важното е да не се наливат, че тогава няма начин да няма проблеми- малко са истинските пиячи.

# 650
  • София
Не може да имаш такива свръх очаквания, че някой ще се съобразява с теб и твоя манталитет.
И това също важи - няма как да очакваш човек без усет да се съобразява, че не си е у дома...

# 651
И според мен много крайно се изказвате. Не съм попадала на крайно некултурни или несъобразяващи се.
Последният път ( с белия самолет Grinning) имаше един доста от боята, но ми се стори пакистанец, индииец или нещо подобно, който не спря да кашля и то гадно. Беше на предната седалка. Това ми се струва най-кофти вариант от говорещи или хапващи. Само се надявах да не се разболеем и ние на почивката заради него, щеше да е много неприятно.

# 652
Не съм попадала на крайно некултурни или несъобразяващи се.
Е, това дава отговор на въпроса. Ние сме попадали и за това го пишем.  (Пътувам сравнително често, 2-3 пъти в месеца и е нормално да се натъквам на повече подобни случаи).
В тази графа слагам и някое друго детенце, дето вдига невъобразим шум и не млъква, но майка му дори не му прави забележка, смятайки, че всички са длъжни да слушат този джангър.  Хора всякакви.

# 653
Сигурна съм, че има всякакви хора. Аз поне не съм попадала, но пък този кашлящият беше доста притеснителен. Сигурно и другото не се търпи, но да седиш зад видимо болен човек, си е много неприятно. Отделно, че с кашлицата си разпръскваше бацили доста успешно. Grin

# 654
Удряй го по гърба, да му мине Grinning Шегувам се, едва ли е било от задавяне. Явно е бил болен. Той няма и къде да отиде и да избяга. Ако имам кашлица и съм на концерт, театър, кино... ще изляза от залата. Ама в самолета...

# 655
Здравейте, отново!

Знаете ли, след колко време трябва да възстановят сумата от отмяна на полет в профила като ваучер/кредит за следващо пътуване? И колко дни след това мога да се възползвам от нея?
В Интернет ми излезе до 48часа, но полета беше отменен в неделя (20.07.) и все още няма нищо.  Нужно ли е да се направи нещо допълнително за възстановяването на конкретната сума?

# 656
Дори не мога да се сетя какво да коментирам . Как веднага на някои им идва на ум за мляскане, дърдорене, хрупане   ит.н.  За нас всяко пътуване е прекрасно изживяване и дори не си спомням нещо да ме е подразнило , или ако е имало нещо то е било за момента и съм забравила. И за да бъде това изживяване споделено още по прекрасно си запазвам места. Напомням , че темата е друга, да не спамим .

# 657
Как веднага на някои им идва на ум за мляскане, дърдорене, хрупане   ит.н. 
Защото ни се е случвало. И неведнъж.
Иначе да, темата засяга всичко, свързано с Wizzair, няма как всичко да е цветя и рози.
Да очакваме новите дестинации с евентуално нов базиран самолет в София (от тези, дето ще изтеглят от Абу Даби и преместят в Европа).

# 658
  • Milano
И на нас се случва да търпим нечии излияния без да можем да направим нищо.
Все болни и недоволни.🤦‍♂️

# 659
  • Beyond the stars
"Любимо" ми е споделено гледане на нещо, така че да се чува два реда назад и напред.
Последно предложих на едни младежи моите слушалки, защото тъй или иначе седейки пред тях от звук на телефона им и многото смях, не си чувах книгата, та ..

Общи условия

Активация на акаунт