WIZZAIR - 50

• 39 275
  • 771
  •   1
Отговори
# 720
Нискотарифните не позволяват домашни любимци.
Благодаря сърдечно. Досега не  съм пътувала с тях и не знаех.

# 721
Здравейте. Имам резервация София-Париж. Смениха часа на отлитане на полета за връщане. Има опция за връщане на парите, но само за този полет. Има ли вариант и за двата полета да върнат парите?
За кога са полетите? Моят за сега не виждам промяна. Може и на лично да ми пишете.

# 722
Здравейте. Имам резервация София-Париж. Смениха часа на отлитане на полета за връщане. Има опция за връщане на парите, но само за този полет. Има ли вариант и за двата полета да върнат парите?
За кога са полетите? Моят за сега не виждам промяна. Може и на лично да ми пишете.
24-27.10

# 723
Има
Може ли малко повече информация. Предлагат ми само в едната посока. Може и на лично

# 724
На една резервация ли са ви двата полета? Тоест един двупосочен билет? Или са купени отделно, като две отделни резервации?

# 725
Има
Може ли малко повече информация. Предлагат ми само в едната посока. Може и на лично
Ако двата полета са на една резервация / с един код/, няма пречка да откажете и двата. Ако не ви дава тази възможност при управление на резервацията, обадете се по телефона на оператор.
Ако са две отделни резервации, няма да може да откажете първия полет.

# 726
На една резервация ли са ви двата полета? Тоест един двупосочен билет? Или са купени отделно, като две отделни резервации?
На една резервация са, но само за полета с променен час дава опция за възстановяване на парите. Ще се обадя на оператор, да видим какво ще каже.

# 727
На една резервация са, но само за полета с променен час дава опция за възстановяване на парите. Ще се обадя на оператор, да видим какво ще каже.
tara 2 е отговорила. Обадете се по тел.и ще ви върнат парите и за другия полет

# 728
А на кой точно номер трябва да се обадя? Този ли 0900 630 14?

# 729
# 730
  • София
Здравейте!
Мога ли да добавя багаж, след като съм чекирала?
Ред. Видях, че може.

Последна редакция: чт, 31 юли 2025, 11:24 от danien

# 731
Някой пътувал ли е с дете, навършило 14, но ненавършило 15 г.? Ако не закупя места или услугата Sitting Together, електронната система ще ни даде ли места едно до друго, или не? Пише, че на деца 2-14 г. винаги се предоставя място до възрастния, с който пътува,  но дали 14 г.е включително или не? Децата на навършени 14 г. се определят като възрастни за целите на закупуване на билетите, но това по същия начин ли се прилага при определяне на местата, ако не са закупени, или тази преференция важи само преди навършване на 14 г.?

# 732
Точно от това зависи, брои се възрастен и не гарантират сядане заедно. Също може да пътува само, без родители.

# 733
Благодаря за отговора. Значи ако искам да седи до мен, ще се наложи да платя.

# 734
Помощ, момичета. Летя до България с Wizz в събота, платих auto check in, остават 36 часа до полета, а билет още няма! Системата иска още пари, за да ме чекира. Какво да правя? В случай, че не получа билета, дали ще мога безплатно да се чекирам утре? Благодаря.

Общи условия

Активация на акаунт