WIZZAIR - 50

• 39 294
  • 771
  •   1
Отговори
# 750
Tvoyata karta 533979******3913 shte bade preizdadena s nova Visa i izpratena v ofis na adres *********. Mozhesh da promenish ofisa za poluchavane v DSK Direkt ili na 0700 10 375 do 31.07.2025. Poveche: https://dskbank.info/visa_cards

Картата ми е с валидност до 2028.

# 751
Пропуснала съм инфото, може ли линк ?
Не са ми пращали за преиздаване нищо.
Няма да преиздават нищо на тези, които са в заварено положение. Като ти изтече срока на пластиката, следващата вече ще е виза.
https://www.facebook.com/photo/?fbid=1078071204348674&set=a.656906003131865
В официалната ФБ страница на ДСК самата Уизеър кредитна карта е с лого Виза
Не, напротив. Моята не беше изтекла и видях в сайта, че беше пусната за преиздаване.  Вися така бая време. Междувременно аз си загубих картата и си извадих нова, вече Виза. Отделно те ми извадили и онази, въпреки че им казах, че не ми трябва. Но пък нямало такса за втора карта, така че ще я взема.

# 752
Ами значи това за преиздаването е новост. Аз говоря за ситуацията отпреди няколко месеца, в която започваха да сменят картите за нови потребители. Един колега си изкара през пролетта Уизеър карта и неговата беше с лого Mastercard, а още отпреди нова година ДСК пускаха снимки с пластика ВИЗА на снимката.

# 753
Еми сега всички, които са били на Мастеркард, ще получим нови карти Виса.

# 754
Tvoyata karta 533979******3913 shte bade preizdadena s nova Visa i izpratena v ofis na adres *********. Mozhesh da promenish ofisa za poluchavane v DSK Direkt ili na 0700 10 375 do 31.07.2025. Poveche: https://dskbank.info/visa_cards

Лошо. Не съм получавал такъв СМС, но явно скоро ще получа, може би е поетапно всичко. Имам резервации с букинг Ком, които са с опция да ми дръпнат сумата 3 дни преди да отида в хотела например. А като се смени пластиката, не знам как ще стане.

# 755
Пък как са си сложили таксичките да ги напаснат към еврото, няма да коментирам. Защо не ги закръглиха към 2.50€, а нагоре към 3€ за преиздаване на нова карта при загуба?

# 756
  • Beyond the stars

Вчера платих в Лидл с пластиката на Wizzair, която е на Мастеркард, нямаше проблем. И предния ден пак плащах с телефона (пак с Уизеър/Мастеркард), всичко беше ОК. Засега проблем видях само при онлайн плащането.

Само с нея плащам, не съм имала проблеми. Нямаше да знам, ако не беше темата. Нито в Дск директ, нито някъде другаде имам движение или информация по темата.

# 757
Да, преди малко говорих с колцентър на ДСК и докато стигна до жив оператор,  роботът ми скъса нервите, изгубих 15 мин. в опит да пробия блокадата и да стигна до разговор с консултант.
Да, казаха, че изобщо ДСК късат с Мастеркард, но още няколко месеца ще може да се плаща с тях. И като си взема новата Уизеър пластика Виза, ще важи и старата уж до края на годината.

Но цялата тази дискусия май трябва да премине към темата Wizzair кредитна карта на ДСК

# 758
Тя дискусията приключи, а оная тема е умряла още след създаването си, така че няма смисъл.

# 759

Лошо. Не съм получавал такъв СМС, но явно скоро ще получа, може би е поетапно всичко. Имам резервации с букинг Ком, които са с опция да ми дръпнат сумата 3 дни преди да отида в хотела например. А като се смени пластиката, не знам как ще стане.
И аз съм в сходно положение. Дано се забавят, защото в единия от хотелите изричното условие е да се предостави на рецепция същата карта, с която е направена резервацията и не приемат плащания в брой.
Иначе се наложи да вадя нова карта преди няколко години и имах три резервации със старата с насрочени дати за плащания. Звънях на Букинг и един много любезен младеж ми изпрати линкове, за да сменя картата по всички резервации и звъня на хотелите.

# 760
Аз мисля, че може в приложението да се променя картата за насрочено плащане.
Ох, вече се обърках в коя тема пиша- за Букинг ли, за Уиз ли

# 761
  • Milano
Влизате си в резервацията и променяте данните на картата.
Няма проблеми.

# 762
Пък как са си сложили таксичките да ги напаснат към еврото, няма да коментирам. Защо не ги закръглиха към 2.50€, а нагоре към 3€ за преиздаване на нова карта при загуба?

има ли някаква информация каква ще бъде таксата на картата на ДСК УИЗ след нова година, както и какви точки ще се  събират, интересно ми е дали вече има някъде такава информация... между впрочем не успях да намеря инфо за такава карта освен в България и Унгария, няма ли такива и за други страни?

# 763
Не знам, не съм търсила такава информация

# 764
  • sofia
Здравейте, 3 ден се опитвам да си резервирам билети през Аpp и през браузер и не успявам по никакъв начин
Някой има ли подобен проблем?

Общи условия

Активация на акаунт