WIZZAIR - 50

• 40 897
  • 771
  •   2
Отговори
# 480
  • Mostly in my mind
Рали, и ниe сме като вас. 4 човека, като единият е под 14. Не съм купила и аз места за 1,20 ч до сигурно баналното вече Бари. А това че детето е доста далече от вас не пречи ли примерно таткото да седне на неговото място. Т.е. да си сменят местата. Макар че, да, 20 лв не са кой знае какво. Ще видя нас как ще ни разпредели.
Малкият сигурно ще е с мен, а каката и мъжът ми ще ги сложи на други места...но ако ми предложи такъв вариант като теб, ако са далече, ще се възползвам. Благодаря за полезното уточнение за boarding pass.

# 481
всякак може да се размествате, стига да не вземете мястото на външни хора
и да, така може да видите какви места ви е дало и да платите само едно, но не е гарантирано, тъй като близо до групата може и да няма свободни места
според мен дете на 14 може да си пътува само без проблем, стига да не му е за първи път например или да има страх от летене...

# 482
  • Mostly in my mind
За пръв път ще ни е и на четиримата. Blush аз определено повече се притеснявам от нея. Тя се вълнува и чака с нетърпение.

# 483
При нас и на отиване и на връщане от Бари системата ни разпредели по-голямото дете с мен, по-малкото с таткото. На връщане даже бяхме на съседни редове. За кратки полети и аз не бих взимала места повече.

# 484
Точно до Бари тези дни аз пък взех места и в двете посоки. Винаги купувам, защото искаме да сме заедно, а каката точно премина границата на годините и няма да я сложат до друг възрастен. Да, дадох 200 лв., но поне да ми е спокойно.

# 485
За живеещите в Североизточна България:

Нова линия на Уизеър от летище Букурещ Бънеаса: Вроцлав (от 18 юли)

Полетите от летище Букурещ Отопени до Абу Даби, Будапеща, Краков, Лондон Лутън, Неапол и Варшава Шопен се извършват вече от летище Букурещ Бънеаса.

Нови маршрути от летище Букурещ Отопени (Хенри Коандъ):
Хан (от 1 август)
Фридрихсафен (от 2 август)
Ереван (от 26 октомври)

# 486
Лоли, да, първоначалната ми идея беше тя да се смени с баща си. Но тя даже не искаше, като разбра, че съм я "преместила" каза, че не е имало нужда. Но тя е пътувала доста, дори и без нас, а и няма страх, слава Богу. В нашето семейство аз съм тази, която има нужда от другарска подкрепа по време на излитане. И най-вече при турболенция. Много ме е страх.
Та и от това трябва да се изхижда дали има нужда от платени места или не...

# 487
Рали, аз съм същата, отсега треперя 😬

# 488
  • София
Всичко ще е наред, момичета! Аз вече десетина години не мога да преодолея моментите на излитане и кацане. Опитвам се да се самоуспокоявам/самоостроумнича, че така или иначе ако стане нещо, ще стане бързо и резултатът не зависи от мен.

За купуването на места - случвало ми се е да са вече седнали на мястото ми. Определен контингент са много изобретателни, последния път един господин жално ми заобяснява как жена му я е страх от летенето и затова е седнала до него (на моето място). Докато си подреждах изречението да го попитам знае ли за опцията как да гарантира, че двамата ще са 100% един до друг, той вдигна ръка в посока къде да ида да седна - на нейното място. Отидох, че то за такъв тип разправии нямам много енергия...

# 489
Тази седмица летяхме за първи път от Букурещ Бънеаса до Будапеща и беше абсолютно разочарование. Изобщо не знам защо са пуснали международни полети от там, организацията им е нулева. Още с влизането в летището не ни пуснаха да минем проверките, а да изчакаме, защото летището е малко и няма как да съберат два полета на проверки.
Места да седнеш имаше точно 20 и трябва да седиш прав, имаше и двама младежи, които проверяват всеки багаж дали влиза в размерите и много хора изгоряха, обличаха дрехи или плащаха глоби от 75€.
Има точно 3 гейта, които са просто три врати една до друга, едно малко ъгълче, където продават напитки и снаксове, но по-интересното беше, че господина, който продаваше изведнъж затвори барчето и грабна една неонова жилетка и изчезна навън да изпраща самолет навън. 😆
Просто е потрес и се чувстваш като на селската автогара, повече със сигурност няма да повторя да летя от там. Обичам малки и спокойни летища като Варна, но точно това беше някаква пародия.
За сметка на това поне полета ни беше почти празен и беше много спокойно и хубаво да се разполагаш на цял ред.

# 490
Изобщо не знам защо са пуснали международни полети от там, организацията им е нулева.
Е отговорът може да е само един. По-ниски летищни такси за авиокомпаниите. По-изгодно е на Уизеър и Раянеър да кацат там.  Предполага се, че и самолетните билети от това летище са една идея по-ниски.

# 491
Всичко ще е наред, момичета! Аз вече десетина години не мога да преодолея моментите на излитане и кацане. Опитвам се да се самоуспокоявам/самоостроумнича, че така или иначе ако стане нещо, ще стане бързо и резултатът не зависи от мен.

За купуването на места - случвало ми се е да са вече седнали на мястото ми. Определен контингент са много изобретателни, последния път един господин жално ми заобяснява как жена му я е страх от летенето и затова е седнала до него (на моето място). Докато си подреждах изречението да го попитам знае ли за опцията как да гарантира, че двамата ще са 100% един до друг, той вдигна ръка в посока къде да ида да седна - на нейното място. Отидох, че то за такъв тип разправии нямам много енергия...
Ама то няма нужда вие да се разправяте, викате стюардите. Аз разбирам да помолят, ама да ми казват директно какво да правя, айде няма начин.

# 492
Хрупка, благодаря за моралната подкрепа ❤️
Рали, пристигнахте ли? Ние още вчера сутринта, много зле ми беше. Едва изтърпях да стъпим на земята. 😬
Може да сме били даже в един самолет 😃
Беше пълен, а аз сигурно отстрани съм изглеждала много странно 😳

# 493
  • Mostly in my mind
aDream, защото не си взе някакво успокоително?

# 494
Не се притеснявайте на връщане от Будапеща около 50 минути кръжахме над Букурещ, защото имаше буря и много силен дъжд и нямахме разрешение да кацнем.
И пилота само вдигаше и смъкваше самолета през 2-3 минути. Накрая вече не знаех лошо ли ми е, замаяна от налягането ли съм или нервна. Добре че имах едно лукче в чантата малко да ме ободри. 😆
Ето какво се виждаше през прозореца:

Общи условия

Активация на акаунт