WIZZAIR - 50

• 40 885
  • 771
  •   1
Отговори
# 495
aDream, защото не си взе някакво успокоително?
Имам проблем с вестибуларния и ми става лошо физически, но и страх си имам, де. 😳 Едно хапчетата против гадене и замайване, а и един спрей си държа, специално за полетите - Рескю. Имаше такава реклама преди време. 😃
Взех мерки преди това, даже няколко пъти по време на полета пръсках, смуках, но пак не помогнаха. А, и бяхме с един малък, тракащ, бял Wizz 🤨

Леле, Чонси, 😯😯😯
Само се молех при нас да няма турбуленция и подобни извънредни ситуации, че го даваха уж бури и гръмотевици същата нощ.

# 496
aDream, защото не си взе някакво успокоително?
Имам проблем с вестибуларния и ми става лошо физически, но и страх си имам, де. 😳 Едно хапчетата против гадене и замайване, а и един спрей си държа, специално за полетите - Рескю. Имаше такава реклама преди време. 😃
Взех мерки преди това, даже няколко пъти по време на полета пръсках, смуках, но пак не помогнаха. А, и бяхме с един малък, тракащ, бял Wizz 🤨

Леле, Чонси, 😯😯😯
Само се молех при нас да няма турбуленция и подобни извънредни ситуации, че го даваха уж бури и гръмотевици същата нощ.
Това щеше да ви помогне: ДИМЕНХИДРИНАТ АКТАВИС таблетки 50 мг * 30
Имайте го предвид следващия път. И за сухопътен транспорт също, щом имате проблем с вестибуларния

# 497
Ааа, Дименхидринат-ът е супер за гадене при пътуване, безотказен!

Дрийм, вие до Бергамо ли? Ако да - значи сме били заедно. Ама мен толкова ме е страх, че не забелязвам около мен ако и някой друг бедства Laughing  Добре, че нямаше силна турб., а и разстоянието ми е понисимо някак. Купувала съм спрея на Бах и аз, ама ефект не видях. Ефект съм имала само от джин+тоник, ама не вървеше вчера по изгрев да поръчвам такова Laughing

Chonsi, големи приключения при вас, със сълзи се смях, четейки за продавача-изпращач на самолети Laughing

Прекрасни пътешествия на всички желая Hug И нека страхът от летене не ни спира!

# 498
Абе... всичко е в главата. Не действат ни спрейове, ни лукчета, ни нищо, когато мисълта ти е само в едно... бездната под краката. Grinning

# 499
Дайте съвет как да проверя колко полета има от Терминал 1 на летище Васил Левски в неделя 06.07. от 12,30ч до 14,50ч...Имах идея да проверя тази неделя, която мина, обаче забравих и сега не намирам начин....Blush
Полета ми е в 14,50ч и имам чекиран багаж

# 500
На сайта на летището? Излитащите на датата и броиш полетите от терминала. Аз така правя. Като гледам и малко преди това, но не бих се доверявала. Последно имаше голяма опашка на проверките, а те отвориха още места и стана бързо, но ако не отворят?

# 501
Да, аз там гледам, но как мога да избера бъдеща дата...сега виждам излитащите за днес 01.07.

# 502
Да, аз там гледам, но как мога да избера бъдеща дата...сега виждам излитащите за днес 01.07.
Сменете датата в първата колона Simple Smile

# 503
Не може, опитах и през компютър, не става, всъщност в момента се виждат излитащи до 03.07. 02.00ч.

# 504
Да, сега проверих, датата не е активна. Вероятно след няколко дни ще може.

# 505
ей сега точно гледам полетите за неделя 06.07...
от менюто избирате 'разписание', търсене на полет, избирате дата и гледате...
от т1 виждам полет в 12:30 и после чак в 14:50

# 506
Намерих го, sin_zaek, благодаря Simple Smile гледах актуално излитащи, вероятно нещо като електронно табло,
а в "разписание" и натам се виждат, благодаря още веднъж Simple Smile

# 507
То какво значение колко полети има? Като са по-малко полети, намаляват и скенерите, намаляват и проверяващите служители в този часови отрязък. Така че не е никаква гаранция. Може в натоварен часови пояс, с много полети, да минете и по-бързо. Защото всички скенери работят и е фул на макс.

Ако сте без багаж просто идете  час-час и 15 мин. преди полета и това е.  В понеделник минах за няколко минути  от влизането ми на Т2 до гейта... около 12.45. Хем с полет до Истанбул, тоест с паспортна проверка.  На скенерите имаше 3-4 души пред мен и минах за нула време, а после паспортната проверка беше без никаква опашка, един човек преди мен на гише и аз отидох с биометричния паспорт на самоотварящите се вратички, там минах за половин минута.

# 508
  • София...........
Заради войната, Уизеър ОАЕ спира полетите от Абу Даби до доста държави, включително и до България от 3 до 15 юли, засега. Всяко решение е предпоследно.
Знаеш ли случайно какво се случва с цените на билетите до Абу Даби?
Преди 2 седмици гледах за пролет 26 и цените бяха 162 лв в посока. Сега влизам с идеята да купувам билети и хоп изненада 306,99 лв. най-ниска цена за билет до там .....

# 509
Не знам причините за такова увеличение за юли месец /вече не е пролет/, ако за сега се търсят билети. Преди събитията в Сирия, в далечната 92-93 г. бях служебно в Дубай и полетът беше сравнително кратък. Преди 9 г. беше по-дълъг с час+, защото се заобикаляше Сирия. Сега, може би заради войната Израел - Иран, защото това примирие в момента е несигурно. Но как се променят въздушните коридори, съответно ако има такси за ползване на въздушно пространство /не знам дали има такива затова/, възможно е. А и от тези летища - Дубай, Абу Даби, има връзка и за много далечни полети, всичко останало вече може да е с натрупване.

Общи условия

Активация на акаунт