WIZZAIR - 50

• 40 841
  • 771
  •   1
Отговори
# 570
Хубавото е, че местата не са задължителни

# 571
Преди 10-на дни купих място за 20лв, непосредствено преди полета /предния ден/. Но имаше доста свободни места при закупуването, както и реални свободни в самия самолет при пътуването.
На връщане няха по-скъпи и не купих, но пък имах опция за безплатен 26кг багаж, сместо заплатен 20кг, с който пристигнахме. Възползвах се и все още се чудя как им се е откъснало от сърцето нещо безплатно Laughing

# 572
Хубавото е,  че вече са ми големи децата, иначе, тези политики с местата много дразнят. Аз с easyjet по- често пътувам, там checkin започва  30дни,  и ни слагат винаги заедно, дори безплатно.

# 573
  • София
От 1 септември се възстановява София - Тел Авив 3х седмично.

# 574
Преди 10-на дни купих място за 20лв, непосредствено преди полета /предния ден/. Но имаше доста свободни места при закупуването, както и реални свободни в самия самолет при пътуването.
На връщане няха по-скъпи и не купих, но пък имах опция за безплатен 26кг багаж, сместо заплатен 20кг, с който пристигнахме. Възползвах се и все още се чудя как им се е откъснало от сърцето нещо безплатно Laughing
Кои са дестинациите, моля?

# 575
# 576
Кои са дестинациите, моля?
София - Бергамо - София

# 577
Понеже детето случайно си намери снимка на белия самолет, с който бяхме на отиване, я пускам в темата. 😃 На розовото на двигателя пише Wizzair.

По-късно ще го сложа в скрит текст, че сега съм през телефона.
Снимано е, като сме се качвали вече към летището, след слизането от самолета.

Последна редакция: сб, 12 юли 2025, 14:57 от aDream

# 578
Значи все пак не е бил малък.
Това си е обикновен 320, като всички стандартни на компанията.

# 579
съвсем обикновен А320 ми изглежда
ако на някоя снимка се вижда регистрационния номер (там до опашката до унгарското знаме, HU-нещо си) съвсем ще го разнищим колко годишен е и откъде идва

# 580
Или LWE или LWC, тези са им не брандираните самолети.
15 годишни.

# 581
Имам въпрос. За първи път летя с тази компания. При закупуване на билетите резервирахме и  платихме места. Сега " в моите резервации" две от местата са смесени. Мога ли да избера други и това допълнително ли ще се заплаща?

# 582
Може да се смени мястото. Ако новото място е по-скъпо, се плаща разликата в цената

# 583
# 584
Да, 11-те самолета на Уизеър базирани в ОАЕ ги местят в Европа засега. Може да има нови дестинации за някои летища или увеличаване на честотата на някои полети според зависи.

Последна редакция: вт, 15 юли 2025, 00:04 от diziler

Общи условия

Активация на акаунт