WIZZAIR - 50

• 40 857
  • 771
  •   1
Отговори
# 555
Скрит текст:
Кога ще изкарат от употреба белите им малки самолети? Те скърцат, друсат, трещят, все едно ще се разпаднат. Вътре като междуселск* автобус. Направо ме беше страх да се возя 🤐
Избирайте обратната опция на малки и бели, а именно-големи и черни.
Явно ще сте по-удовлетворена тогава.
Това даже не знам как да го тълкувам...

Споделила съм неудобствата на компромисните им варианти, при положение, че съм си заплатила пътуването (с флекс, Приорити, места и т.н., каквото се изисква). Не пътувам бюджетно. Сумата за този ми полет, отиване и връщане, беше 4-цифрена.
На връщане даже, една госпожа попита едното ми дете дали не иска да се премести 20 реда по-напред, че да дойдела дъщеря й до нея Rolling Eyes, защото не била купила места.
Всичко си купувам, точно поради тази причина, че да съм спокойна и да пътувам добре. И да съм удовлетворена JoySunglasses

# 556
Няма значение колко сте платили, авиокомпанията е нискобюджетна и условията са такива.

# 557
Няма значение колко сте платили, авиокомпанията е нискобюджетна и условията са такива.
Ясно ми е, аз при другите сигурно двойно ще трябва да платя. Просто темата е за Уиз и влязох да се споделя, че попаднах на кофти вариант. Това е! Късмет явно.

Защото полу-адашът ми го е написал така, все едно безплатно се возя, защо мрънкам Grinning
Имам правото да оставя отзиви за нещо, за което си плащам (не малко даже, нищо, че се водят "нискобюджетни")

Последна редакция: чт, 10 юли 2025, 17:25 от aDream

# 558
  • София
Да, имаш право да оставиш отзиви за пътуването. Но това се прави в сайта на превозвача. Ако и други потърпевши го правят след е неудобен полет може би ще се замислят. А може и да не обърнат внимание - ако смяната е била необходима и нямало друг начин.
Тук е безсмислено да се пише,  няма кой да чете.

# 559
След всеки полет ти пускат анкета за удоволетвореност. Там можеш да си кажеш откровеното мнение и да ги посплашиш, че ще предпочетеш конкуренцията. Wink

# 560
Здравейте , купувам билети и автоматично ми се добавя застраховка за 24 лв . Мога ли да я премахна, защото не виждам как или е задължителна за полет

# 561
Не е задължителна, виж къде ти се добавя трябва да има бутон за без застраховка.

# 562
Здравейте , цените на запазените места променят ли се ? Днес закупих билети , но цената на мястото е 30 лв най - евтиното . Летяла съм с други компании , затова не съм наясно с този оператор .

# 563
Здравейте , цените на запазените места променят ли се ? Днес закупих билети , но цената на мястото е 30 лв най - евтиното . Летяла съм с други компании , затова не съм наясно с този оператор .
Все около цена 25+/- лв. съм ги взимала и то още с резервацията за полет. Може малко да паднат по някое време, но точно преди полета леко ще се качат. На последния, преди около 2 седмици, в последствие реших да добавя още едно Приорити и цената се качи с 20 лв.

С другите компании по-евтини ли са местата?

# 564
С Раянеър снощи запазвах Бергамо-София за 7.50 евро на място до пътеката (толкова е между 25 и 31 ред), на последните редове е 8.00 и 9.00 евро. Около аварийните изходи 13 евро. Но това са цени, когато се купува билетът. После са по-високи. А за по-дълги полети са и по-високи. Така че зависи на какъв етап се купуват тези места и зависи от дестинацията.  Доста е фрлексибъл всичко.

# 565
Да и аз с Раян съм купувала по 16 лв - 8 -9 евро места и затова тук ми е странна цената .

# 566
  • София
На Уиз местата са много скъпи, дори и опцията за съседни места не ми влиза в бюджета. Но пък е възможно да се паднете близо или даже един до друг, което при Раян е почти невъзможно.

# 567
  • Русе
При Уиз Еър преди нямаше ли промоции от типа 100000 безплатни места?

# 568
И места, и багаж са скъпи. При Раян поне са горе долу еднакви цените при различните дестинации, а Уиз просто полудяват.

# 569
При Wizz се сменя цената на местата с часове. Случвало ми се е да има различни цени в различните часове и проверявах докато цената не ми хареса. Не знам дали продължава така, но цените бяха нещо от типа на 50-60 лв на място и в един момент паднаха на 30, после пак се вдигнаха.

Общи условия

Активация на акаунт