WIZZAIR - 50

• 40 838
  • 771
  •   1
Отговори
# 600
Благодаря много!

# 601
Още нови дестинации на Уизеър от Букурещ (може да са удобни за живеещите в Русе и региона)

От летище Бънеаса:
Скрит текст:
Athens (от 26 окт. 2025)
Barcelona (от 26 окт. 2025)
Basel/Mulhouse (от 26 окт. 2025)
Bergamo (от 26 окт. 2025)
Charleroi (от 26 окт. 2025)
Hahn (от 26 окт. 2025)
Memmingen (от 26 окт. 2025)
Nice (от 26 окт. 2025)
Turin (от 26 окт. 2025)
Wrocław (от 18 юли 2025)

От летище Отопени:
Скрит текст:
Bratislava (от 28 окт. 2025)
Brindisi (от 26 окт. 2025)
Cologne (от 26 окт. 2025)
Friedrichshafen (от 2 авг. 2025)
Gdańsk (от 27 окт. 2025)
Hahn (от 1 авг. 2025)
Pescara (от 28 окт. 2025)
Porto (от 28 окт. 2025)
Yerevan (от 26 окт. 2025)

Последна редакция: вт, 15 юли 2025, 23:31 от diziler

# 602
Здравейте , следя билети за Бари на Уиз за началото на септември . Има ли шанс да паднат на по - приемлива цена от 100 лв отиване само Rolling Eyes

# 603
  • София
Здравейте , следя билети за Бари на Уиз за началото на септември . Има ли шанс да паднат на по - приемлива цена от 100 лв отиване само Rolling Eyes
Има шанс. Дали е 1% или 99%, обаче, никой не може да каже. Едва ли ти е полезен този отговор, но по-конкретен няма как.
Не бих чакал, 50€ е съвсем добра и очаквана цена за висок сезон.

# 604
  • Mostly in my mind
и аз за там следях доскоро. Бяха около 300 лв двупосочно, после паднаха на 160 и купих. след седмица паднаха до 130 лв и вече спрях да следя, че ме хвана яд Grinning но сега гледам,че пак са се покачили. това за 1-5 септ. следете. ако търсите определени дати  и паднат до 150 лв, според мен е ок. Simple Smile понякога с часове ги сменят тия цени. не можеш да им хванеш логиката Simple Smile

# 605
шанс има, дали ще стане божа работа
виж колко ти е важно, и дали ако станат по 200 пак ще купиш, или ще вземеш друго нещо, така решаваш дали да чакаш или не.

лично аз, за почивка, гледам няколко дестинации и дати и чакам когато някоя падне достатъчно. Тогава трябва да се няма колебания, защото момента отминава.
Ако ми е много важна датата и дестинацията и няма как да я сменя с друга, взимам без много мотаене.

Последна редакция: ср, 16 юли 2025, 15:17 от neuromancer

# 606
Не съм от София. Смятам да да пътувам до летището със собствен автомобил. Правя резервация за паркинг през платформата на Уиз, за дните от тръгването до връщането. Но не мога да разбера имам или нямам резервация. В платформата нищо не се отразява. Ако някой има опит, моля да сподели.

# 607
Здравейте! За пръв път ми отменят полет, става въпрос за Варна -Абу Даби. Първоначално бях направила резервацията края на 2024 от София до Абу Даби за октомви 2025г. После пуснаха полети от Варна и доплатих още 328лв за смяна на полетите от Варна. Сега ми изпращат съобщение за анулираните полети и са ми прикачили файл който покрива първоначалната резервация и то не цялата пак липсват около 70лв и + тези 328лв, който никъде не са описани. Някакви съвети ? Имали ли сте подобна ситуация и как мога да си заявя да ми върнат цялата сума при положение че вината е тяхна изцяло? Благодаря много предварително!

# 608
За смяната на излитане - това е било ваше желание, не на авиокомпанията. Колкото до анулацията изцяло, може да се позоват на форсмажор /войната/. За намалената сума /70 лв./ не знам каква може да е причината.

# 609
Всички полети от София и Варна са отменени.
Парите се възстановяват до 7 работни дни по банков път.
Доплащането за смяната ме съмнява да ви я възстановят. По-скоро ще ви възстановят само каквото сте платили в първоначалната резервация.

# 610
трябва да върнат всичко, може би изчакайте да получите някакви пари, преди да вдигате аларма, но после по телефона, мейли, оплаквания и така, докато стане
анулацията е ясна, но парите трябва да върнат

# 611
  • Бургас
Здравейте! За пръв път ми отменят полет, става въпрос за Варна -Абу Даби. Първоначално бях направила резервацията края на 2024 от София до Абу Даби за октомви 2025г. После пуснаха полети от Варна и доплатих още 328лв за смяна на полетите от Варна. Сега ми изпращат съобщение за анулираните полети и са ми прикачили файл който покрива първоначалната резервация и то не цялата пак липсват около 70лв и + тези 328лв, който никъде не са описани. Някакви съвети ? Имали ли сте подобна ситуация и как мога да си заявя да ми върнат цялата сума при положение че вината е тяхна изцяло? Благодаря много предварително!
Вчера получихме превод , точно толкова колкото сме платили.

# 612
трябва да върнат всичко, може би изчакайте да получите някакви пари, преди да вдигате аларма, но после по телефона, мейли, оплаквания и така, докато стане
анулацията е ясна, но парите трябва да върнат

Вчера са превели парите , с около 400лв по-малко, както пише и на имейла, който са пратили. Не разборам какво право имат да не върнат парите за промяната на полета, след като те отменят и двата полета и от Варна и от София. Общо съм заплатила 955лв , а те ми връщат 500 и нещо.

# 613
Много схеми разбъркаха спрените полети от/до Абу Даби.  Доста хора използваха този хъб за прекачвания до Средна Азия и други арабски страни.

Etihad реагираха бързо. Пускат нови дестинации от Абу Даби до част от същите градове, до които Уизеър спират да летят:

От Абу Даби до Баку, Тбилиси, Ереван, Ташкент, Алмати, Медина, Букурещ

# 614
  • here and now
Наистина реагирах бързо, вдигнаха цените на полетите от Истанбул до Абу Даби...

Общи условия

Активация на акаунт