WIZZAIR - 50

• 39 264
  • 771
  •   1
Отговори
# 675
Ние сме използвали по-горе упоменатите паркинги и този на Т2 . Паркинга след ремонта на Т2 стана по-скъп , но преди онлайн от сайта на летището си запазвах място . Плаща се онлайн за часовото време което си запазил предварително  , ако просрочиш доплащаш на машините .Това е и разликата с частните паркинги , на Т2 се плаща предварително  , на околните паркинги плащаш като си тръгваш. Т2 има закрит паркинг , а вече и открит . Наоколо паркингите са почти открити , на Park & Fly май имаше козирка , ако се притеснявате за колата от природни бедствия  - закрития Т2 най-добре.

# 676
  • Beyond the stars
На този, който дадох винаги плащаме предварително, когато оставим колата. Имат едни хангари, но винаги сме били на открито. Не съм питала за опция закрито, понеже не държа.

# 677
На Park & Fly плащам на излизане .

# 678
Когато резервирате на Т2, нали се въвежда предварително номера на колата. Ако се случи така, че се наложи да се пътува с друга кола, има ли опция за смяна на номера?

# 679
Благодаря на всички за информацията!

# 680
Когато резервирате на Т2, нали се въвежда предварително номера на колата. Ако се случи така, че се наложи да се пътува с друга кола, има ли опция за смяна на номера?

Може да ги питате дали биха сменили номера. Но аз няколко пъти имах проблем с плащането онлайн, тъй като не разпознаваше номера на колата и трябваше да викам човек, за да ни отвори на излизане.

Имам имейл, че следващия ни полет ще се изпълнява от украйнска авиокомпания SkyUP с Boeing 737-8BK. На сайта им пише, че самолетите им са от 1999 година до 2013. Много ли друсат?

# 681
Здравейте, може би е коментирано назад, но когато пътуваш с дете под 5 г. ползваш ли все още Priority Boarding? Имам предвид за качването, не за багажа. Когато пътувах с Раян бях неприятно изненадана, че е отменено и затова решиш да попитам при Wizz важи ли още.

# 682
по принцип е до 3, ако не се лъжа.. ако детето е по-дребничко, едва ли някой ще каже нещо...
моят звяр е на 4, и е доста висока и на мен ми е неудобно вече с нея да минавам на приорити опашката, ако нямаме приорити.
поне ма скенерите (извън бг) винаги ни пускат на приоритетните опашки за семейства с деца.

# 683
  • Beyond the stars
Priority и семейства с деца обявяват при начало на бординга. Та още си важи.

# 684
Много ви блгодаря! И още едно питане - виждам, че цената на добавка на багаж се изменя постоянно. Имате ли наблюдения кога намалява - дни преди полет или определен час през деня?

# 685
Ние дни преди полета сме взимали по-евтин чекиран, но не знам какви са тенденциите по принцип.

# 686

Какви са действително размерите за чекирания багаж?
Тези от снимката нещо не мога да разбера.

# 687
При чекирания се следят килограмите, а не размерът.

# 688
Един брой багаж е с максимални размери до 149 x 119 x 171 см.

# 689
И за чекирания се гледа размер. До 49 x 119 x 171 cm

Общи условия

Активация на акаунт