Осмокласници 2024/2025 - тема 7

• 26 744
  • 775
  •   1
Отговори
# 615
Христос Воскресе !
Малее, браво на наборите, дето месят козунаци, моето няма никакви такива желания, ама той и толкова яде Laughing

# 616
  • София
Мацки, дайте някакви упражнения по химия, ако имате под ръка. Най-вече за сяра. Мерси!

# 617
Честит Великден! Бъдете здрави и щастливи!

# 618
Момичета, решили сме да ходим с щерката лятото на концерт на Дженифър Лопес в Испания и, понеже не са ми познати сайтовете, които предлагат билети, пиша за мнения - ако има някой тук с опит от пазаруване на билети за концерти в Европа да сподели кои сайтове са сигурни. Мерси

# 619
Най сигурно е да влезете в нейния сайт и да видите списъка с концерти. Обикновено за съответната дата има препратка към официалния продавач.
Ако е вторична продажба - най сигурно е с ticketswap

# 620
  • София
Вижте официалния продавач в информацията за концерта. Най-често са life nation и ticketmaster. Но следете за датата на пускане на билетите в продажба, за да вземете хубави места.

# 621
  • София
Момичета, решили сме да ходим с щерката лятото на концерт на Дженифър Лопес в Испания и, понеже не са ми познати сайтовете, които предлагат билети, пиша за мнения - ако има някой тук с опит от пазаруване на билети за концерти в Европа да сподели кои сайтове са сигурни. Мерси
Аз имам опит с  два концерта от Ticketmaster, но за първична продажба. Трябва да се види кой е официалният дистрибутор на билетите и кога точно се пускат в продажба (в нашия случай беше Ticketmaster) . Обикновено има нужда от профил, хубаво е да се направи поне няколко дни преди старта на продажбите. За Ticketmaster Германия ми трябваше и немски мобилен номер за регистрацията и търсих познати там. Около половин час преди обявения час за старт на продажбите е добре да се влезе в приложението, за да се наредиш възможно най-рано на виртуалната опашка и да имаш шанс изобщо да вземеш билети. За световни звезди билетите свършват буквално за 1-2 часа. Но ако е минала първичната продажба, трябва да се търси вторичен дилър. Имам познати, които са купували с Viagogo.

# 622
  • София
LoveIsTheAnswer, имам скорошен опит с купуване на билети за концерт в Испания от Ticketmaster.es. Трябва ти регистрация, не може да се инсталира приложението от България, но им писах и казаха, че мога да ползвам билетите през уеб страницата. Обявяват кога ще отворят опашката и трябва задължително да се наредиш на нея в първия момент, защото нормалните билети свършват за минути. В моя случай закъснях с 30 секунди и имаше 28 000 души преди мен. Тъй като ми беше за първи път имах чувството, че съм се преборила за тоалетна хартия в Кауфланд. Simple Smile Не беше никак лесно за мен.

# 623
  • Пловдив
Мда, скоро се редих на опашка за Лейди Гага в Милано. Не успях, нито на предварителната продажба, която беше само за Мастеркард, нито на редовната.... Младежът е малко разочарован. Но тя правела всяка година турнета, та се надяваме да дойде по-близо до България, а защо не и отново в София Simple Smile
Иначе, бях се регистрирала. В уречения час и секунда се наредих на опашката, и докато ми дойде редът, билети нямаше...

# 624
Мерси за инфото. Влязох в официалния сайт на Дженифър Лопес и видях кой е партньора за Испания,  та успях да намеря билети. Пуснати са в продажба преди 20на дена и още има нелоши места. Късно разбрах, иначе щях да следя кога ги.пускат в продажба. Учудих се, че още има места, но си го обяснявам с факта, че в Испания име 5 дати за различни локации.

# 625
Мерси за инфото. Влязох в официалния сайт на Дженифър Лопес и видях кой е партньора за Испания,  та успях да намеря билети. Пуснати са в продажба преди 20на дена и още има нелоши места. Късно разбрах, иначе щях да следя кога ги.пускат в продажба. Учудих се, че още има места, но си го обяснявам с факта, че в Испания име 5 дати за различни локации.
Колко струват билетите?

# 626
Aни2010 150 евро седящи, не най-централни, че бяха свършили.
Ние първо мислехме в Истанбул или Букурещ да отидем,  че по-близо, но накрая Испания Simple Smile

# 627
Съоткачалки, някой по-запознат може ли да каже момче 150 номер за американския има ли някакъв шанс според вас?

# 628
  • София
Според мен, няма особен шанс. Но никога не се знае. Зависи колко от първоначално приетите ще се запишат.

# 629
Мисля че няма шансове.

Общи условия

Активация на акаунт