Осмокласници 2024/2025 - тема 7

• 26 428
  • 775
  •   1
Отговори
# 765
  • София
И моя тийн ни пише, ни се обажда  🙂 само когато има спешна нужда от време или пари.

Честит рожден ден,  Merilen 💐💐💐

# 766
Честит рожден Ден на рожденичката жива и здрава и много незабравими моменти! Рядко пиша но ви чета постоянно! Искам да питам да има някоя юрист в групата за един съвет!

# 767
cydonia, 😆 все едно описваш моето + правят ми забележки за емоджита. 🤭

# 768
Merilen, да си жива и здрава, много хубави емоции и приятни преживявания!
Моята девойка си поразвали успеха последните седмици... Е, не много, но все пак. Въобще втория срок винаги е по-зле. Явно повече я мързи.

# 769
Мерилен, честита да си! Здраве, щастие и много поводи за радост ти желая!

И при нас комуникацията с набора е оскъдна и насечена в няколко отделни съобщения. На всичко отгоре пише на латиница и със съкращения, което ме вади извън нерви. Понякога стават големи недоразумения като например:
Аз: Звъня ти, защо не ми вдигаш?
Той: Не мога
В дск съм
После
Аз: Банката не работи в 18 ч., какво правиш там?
Той (30 мин. по-късно): Ти добре ли си?
Каква банка?
Аз: Нали уж си в ДСК? Проблем с картата ли имаш?
Той: офффф дск=даскало

Днес пък получавам известие от школо и какво да видя - забележка по философия. Три секунди по-късно получавам съобщения от набора:
Писаха ми забележка
и на Л. (негов съученик)
заради тъпия М. (друг съученик)
ама букв НИЩО не съм праил

# 770
  • Пловдив
Мерилен, здрава и щастлива да си!

Наборът не пише, но сестра му - редовно (ако не ѝ е заключен телефона). В началото пишеше на шльокавица и ѝ казах, че категорично отказвам, да се мъча с това. Започна да пише с кирилица, но я поправях, когато имаше грешки и в резултат взе да ми праща гласови съобщения. Е да, но не е случила на майка - игнорирах ги тотално и пак започна да пише...точно по този начин - с дума-две на съобщение Sad В период на отучване и от това сме, явно Rolling Eyes
Наборът се прибра днес (добре, че обявиха 2 и 5 за неучебни при тях, че да му видим очите). Изкарвал си пари човекът - писал домашните по програмиране на випуска Scream
Ще ме умори тоз човек Sad

# 771
Весел празник на Merilen Simple Smile

sweet_maniche, леле, а по други предмети пише ли сина ти - да знам как да тълкувам добрите оценки Simple Smile

С голямата сестра на набора нямах съвсем никакви проблеми в тийн периода. Сега съдбата е забелязала, че това не е нормално и явно е решила да ми сипе щедро двойна порция. Пък и тройна може.  За компенсация. Повтарям си, че и това ще мине (така сочи житейския ми опит).

Последна редакция: чт, 01 май 2025, 00:15 от Bеа_2022

# 772
  • Пловдив
Няма нищо общо с другите предмети, а на твоя даже не бил писал "никакво домашно" Simple Smile

# 773
sweet_maniche сладур!

# 774
  • София
Ни се обажда, ни пише. Rolling Eyes Звъни само, когато го мързи да ходи от спирката и моли да го взема. Или от стаята си, когато иска да му направя втора вечеря, но го мързи да слезе до долу да ми каже.

Ето това мен ме вбесява. Лежа си аз на дивана и си слушам книга на телефона. На всяко получено съобщение книгата прекъсва и прочита изречението отново. Наборката е в съседната стая. И се почва
мамо
мамо
какво правиш
може ли
моля те
да ми
донесеш
чаша вода
плийййз
В този момент из апартамента прокънтява моят глас СТАНИ И СИ ВЗЕМИИИИИИ САМА. Даже съседите станаха и си сипаха вода.

# 775
Дойде време за нова тема

Общи условия

Активация на акаунт