Осмокласници 2024/2025 - тема 7

• 26 697
  • 775
  •   1
Отговори
# 720
  • София
С голямата наборна бяхме на среща в La Passione на Попа. Много е добро.

# 721
  • София
Втора дата: 06.06.

Аз се маркирам за тази дата. Не слагам друга майска, че ще се сблъскаме челно с баловете.

# 722
Засега се маркирам и в двете, но все още не си знам юнските планове и може да отпадна там.

# 723
  • София
Трета дата: 13.06.

Да е все пак преди НВО, че second има нужда от бЕло.

# 724
  • София
Здравейте, може ли мейла и паролата за пощата, че съм си затрила съобщението, а не ги помня. Sad Търся тестове с отговори по БЕЛ (най-вече по БЕ). Благодаря!
Биби, какви тестове - класно, залог, вид или литература. Синковецът по л- ра са на Библия още ..
Класно+ залог. Тя с литературата е добре. Взех един сборник. Изчатка го, ама с БЕ нещо не ми ‘аресват нещата. Мерси!

# 725
И аз искам тестове по бел за залог, вид. Литературата не е проблем също.

# 726
Аз и по двете ще съм благодарна, ако някой има тестове

# 727
В школо, в учебни материали има 2 страници тестове, но трябва да маркирате всичко, което има в името си български език, литература, БЕЛ и подобни комбинации

# 728
  • София
Тази сутрин разбрах, че моят има класно по бел. Беше се попритеснил. Но пък съботно-неделно хич нямаше грижи и притеснения докато играеше на PS-a. Та и аз не се притеснявам - да се оправя.

# 729
Аз добре, че отидох на родителска среща, откъдето разбрах, че трябва да си коригира и съответно предаде проект по философия-той не беше и чувал за нещо такова.... като на почивка е тази година, почти не си мърда пръста, понижи си успеха, много го мързи. Остава ми надеждата,че е възможно някъде около 10 клас нещо да му прищрака и да вземе да се стегне, па барем сам разбере, че е важно да залягаш над учебниците, ама дали ще стане така???!!!

# 730
Едно към едно сме! Вятър я вее на бял кон. Супер разсеяна, незаинтересована и все неразбрала. Твърди че учи, но оценките не са каквито трябва да бъдат. И аз живея с надеждата, че ще се случи осъзнаване в някакъв момент.

# 731
Може би след натоварването в седми клас имат нужда малко да разпуснат. При моето и аз наблюдавам леко отпускане, ама то е и заради това, че тази година учат основно език, за който той не полага никакви усилия, нямат разказвателни и общо взето не му се налага много, много да учи

# 732
  • София
Благодарение на Schokolad качих 1 класно по БЕЛ в пощата.

# 733
Благодарение на Schokolad качих 1 класно по БЕЛ в пощата.

Може ли парола за достъп до пощата?

# 734
  • София
Аз засега съм налична само за 06.06.

Общи условия

Активация на акаунт