Абе 8-ми клас е ваканция, а 12-ти се кара задочно. Тоа не го ли знаете?
, но сега вечер и това прави - дрънка някакви акорди. В общи линии купонът тече с пълна сила, а ученето ... кучето го яли.
). Моят се носи по течението.... Хич не е доволен от втората смяна.
Онемях! Притесних се да не е получил мозъчна аневризма по време на изпитването, защото друго обяснение за двойка баш по английски не успях да намеря. Прибира се след малко с вид на буреносен облак. Опитах се да попитам какво е станало - не му се говорело, бил ядосан, да съм го оставила на мира. Викам, хубаво, ще изчакам да му мине. След като изключих мозъчната аневризма, предположих, че ще е някоя наказателна двойка. Така се и оказа. След два-три часа все пак разказа. Правили някакви упражнения в час, не преписвал условията от дъската, щото знаел всички отговори и да се преписват услвията от дъската било адски тъпо /то си е малко тъпичко, де
/. Призна, все пак, че той си е виновен за това и не е писал всичко. Ама той дума не казал 3 часа, в последния час всички говорили, той казал една дума и баш него го извикала да си даде тетрадката.
Ама тези неща ги бил учил в трети клас и му било скучно. И какво да направя аз с тази информация? Той си избра да учи пак английски. Ако си беше останал във френската, нямаше да му е скучно.
На сутринта госпожата изтри двойката в дневника и му нанесе 6 от поредното контролно. Обаче аз съм станала страшен непукист. Дори пулса не успях да ускоря от цялата случка.
Помъдрява теленцето ...
Препоръчани теми