Осмокласници 2024/2025 - тема 7

• 26 430
  • 775
  •   1
Отговори
# 735
  • София
Аз и на 13.06. мога. Ако най-много гласове събере 17.05., ще се опитам да дойда, но не обещавам.

Абе 8-ми клас е ваканция, а 12-ти се кара задочно. Тоа не го ли знаете? Joy

# 736
Аз съм изцяло под въпрос за юнските дати, но здраве да е ако не успея:-)

# 737
  • София
Отбелязах се и за трите дати.
Моята път хич не се интересува от учене в момента. За корейския фестивал в училище подготвят традиционен корейски танц, за който ги подготвят момичета от 12 клас. Отделно ще танцуват и Кпоп. Почти всеки ден имат тренировки, дори често ги освобождават от часове и закъснява сериозно за английския. В останалото време с две приятелки подготовят друг (трети) танц за патронния празник на училището на едната. Излиза в 7 сутринта,  прибира се към 17 и заспива веднага. Домашни евентуално може да пише към 22, когато я събудя. Вчера ми заяви, че на фестивала щяла да свири на китара на песента на своя приятелка. Тя не знае да свири на китара Hushed, но сега вечер и това прави - дрънка някакви акорди. В общи линии купонът тече с пълна сила, а ученето ... кучето го яли.
Някой се интересуваше от корейския фестивал в 18то - ще бъде на 08,06,2025. Павилионите ще бъдат на двора, а вратите отворени за всички. Само представлението щяло да бъде в киносалона.

# 738
  • София
Благодарение на Schokolad качих 1 класно по БЕЛ в пощата.

Може ли парола за достъп до пощата?
Аз не пиша ежедневно тук и за съжаление не зная отговаряте ли на условията. Моля, някой по паметен и активен да вземе отношение. Мерси!

# 739
  • София
Аз съм изцяло под въпрос за юнските дати, но здраве да е ако не успея:-)

Абе ти нали имаш седмокласник? Какви планове за юни си правиш, освен за поглъщане на максимално количество бЕло? 🤣

# 740
Той и братя си има, и баща Simple Smile малко да сА озорвт и те 😂

И в скоби да споделя - открих мнооооо яки 90’s партита и съм го ударила на танци, не на бело:-)

# 741
  • Бистрица

И в скоби да споделя - открих мнооооо яки 90’s партита и съм го ударила на танци, не на бело:-)

Супер! Сподели къде, кога?

# 742
Back to the 90s / 31 май
Dj Dian Solo и Dj Doncho

На екран пускат клиповете от тогвва
Отделно има гост звезда, сега е “тайна”
Но предишни издания беше изпълнителя на Снап, а на по предишно с-блок.

Последна редакция: вт, 29 апр 2025, 13:25 от second

# 743
  • София
Я, ти да видиш, дали пък да не пийнем и ударим некой денс след това Simple Smile

# 744
Много благодаря Ahoney за информацията. Ще заведа шестокласничката, току виж провокирам интерес и към 18то.
И на мен ми се вижда, че не си дава много зор моят синковец. Оценките му за моя изненада са добри и не го тормозя. Оставила съм го сам да се оправя. Вчера РС не беше проформа само за безопасността на движение. Минаха повечето учители и дадоха обратна връзка. Общо взето са доволни от класа. По Физика много добре се представяли и за първа година имали цели 6ма осмокласници на национален кръг. Били обаче и доста бъбриви (да се чудиш, че са повечето момчета Grinning). Моят се носи по течението.... Хич не е доволен от втората смяна.

# 745
Back to the 90s / 31 май
Dj Dian Solo и Dj Doncho
Само ги гледам тия партита и няма с кого да отида, а много ми се ходи. Около мен само твърда музика слушат, а на мен ми се подскача!
За РС моя се оказа от бъбривците по физика според него той не говорел, а само по някога обсъждали задачи. Уж вече няма да обсъжда задачи в час имаме си договорка.
Оценките държи само по МАТ и Физика засега другото 4,5 а по БЕЛ пълна трагедия! Ще уча с него за класното.

Последна редакция: ср, 30 апр 2025, 08:54 от sisill

# 746
  • София
Таман съм се опънала на дивана вчера, сипала съм си чаша розе и съм се подготвила за приятно прекарване на вечерта иии... ненадейно цъфна в Школо 2-ка по английски. Flushed Онемях! Притесних се да не е получил мозъчна аневризма по време на изпитването, защото друго обяснение за двойка баш по английски не успях да намеря. Прибира се след малко с вид на буреносен облак. Опитах се да попитам какво е станало - не му се говорело, бил ядосан, да съм го оставила на мира. Викам, хубаво, ще изчакам да му мине. След като изключих мозъчната аневризма, предположих, че ще е някоя наказателна двойка. Така се и оказа. След два-три часа все пак разказа. Правили някакви упражнения в час, не преписвал условията от дъската, щото знаел всички отговори и да се преписват услвията от дъската било адски тъпо /то си е малко тъпичко, де Joy /. Призна, все пак, че той си е виновен за това и не е писал всичко. Ама той дума не казал 3 часа, в последния час всички говорили, той казал една дума и баш него го извикала да си даде тетрадката. Joy Ама тези неща ги бил учил в трети клас и му било скучно. И какво да направя аз с тази информация? Той си избра да учи пак английски. Ако си беше останал във френската, нямаше да му е скучно. Joy На сутринта госпожата изтри двойката в дневника и му нанесе 6 от поредното контролно. Обаче аз съм станала страшен непукист. Дори пулса не успях да ускоря от цялата случка.

# 747
Момичета,
почерпете се виртуално за мое здраве Simple Smile Помъдрява теленцето ...
Скрит текст:

За среща като определите дата, ще видя дали ще мога да се включа, че нещо много рождени дни, срещи се насъбират.

В нашето училище родителски няма, но репликата  "Приказно ти е детето" от собственичката миналата седмица ми напълни сърцето.

# 748
  • София
Ти ли помъдря или детето? Който и да е, да е жив и здрав и още много години да помъдрява!

# 749
sanaka, aз, аз Simple Smile

Таман те четях, евала за непукизма, аз щях да дигна и пулс, и двете граници Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт