Осмокласници 2024/2025 - тема 7

• 26 698
  • 775
  •   1
Отговори
# 705
O, да, Nelika, тези са ми любими. 🤭 Ти щом си на път с предимство, друга траектория нямаш 🤣
На детето редовно обяснявам да се оглежда, дори когато е с предимство.

Последна редакция: вт, 29 апр 2025, 07:18 от zlatenceto

# 706
  • София
Здравейте, може ли мейла и паролата за пощата, че съм си затрила съобщението, а не ги помня. Sad Търся тестове с отговори по БЕЛ (най-вече по БЕ). Благодаря!

# 707
  • София
Биби, пощата е предадена на седмокласниците и те най-вероятно са сменили паролата.

# 708
На наборката пропуснахме срещата - беше зачислена на баща й, който се разсополиви. Но днес съм при шестокласника, където всички вече са се наежили да питаме за нво. Така че ще влизам и аз в темата.
Паролата на пощата вероятно е сменена.
И аз повтарям и на двамата да се оглеждат на всички страни, дори на зелено. Слушалки и телефон са забранени навън - да вървят и да зяпат в телефон, но силно се съмнявам да се съобразяват чинно.

# 709
  • София
Биби, пощата е предадена на седмокласниците и те най-вероятно са сменили паролата.
т.е. осмокласна поща няма?
Аз ходИх на първа страница и намерих това: "Осмокласна поща - създадена е тази година и все още няма много ресурси в нея, но с всеобщи усилия ще се напълни.
Условието за получаване на паролата за нея е да сте редовно пишещи в поне три теми назад. Качването на нови материали е добре дошло, триенето не е разрешено!"

# 710
  • София
Човек до живот може да научи нещо. Чак сега разбирам, че сме имали осмокласна поща. Flushed Ама то кой ли чете първи пост? Joy

# 711
Една добра мама качи сборника на Архимед в пощата и добра работа свърши, че нашата госпожа не дава никакви домашни по мат, а в час решават задачите. Но по бел сякаш нямаше материали, дано някой качи.

# 712
Дами, дайте предложения за място, където да се съберем. Идват балове и може да е трудно с резервирането за толкова много мацки Simple Smile и може би някак да се преброим? Аз предложения не мога да давам, щото по принцип не ги знам особено заведенията Simple Smile

# 713
Пускам ви предложенията ми от миналия път с бележка под черта, че може да се наложи да возя хора до Бургас и обратно уикенда със 17 май:
https://www.alibipark.com/
https://kitchen59.bg/rooftop-bar/

п.с. Не пречи и да се повтори ресторанта от миналия път всъщност Simple Smile

# 714
  • София
Хъм, аз съм на тийм билдинг на Банско,  баш 16 и 17сти. Не ми се ходи, щото ще си е среща след среща ... Но ако се отложи нещо... ще следя за ивента на мамите ...

# 715
Кабо, реванш юни за отсъстващите без опция за извинено Simple Smile

# 716
Аз пък се сещам, че като най-активна sanaka има право и на достъп до седмокласната та и от там ако да нужни материали ще имаме помощ Kissing Heart

# 717
То и аз съм там, така че ако искате нещо седмокласно - казвайте. Поне  достъп до пощата са ми дали 😂

# 718
  • София
Здравейте, може ли мейла и паролата за пощата, че съм си затрила съобщението, а не ги помня. Sad Търся тестове с отговори по БЕЛ (най-вече по БЕ). Благодаря!
Биби, какви тестове - класно, залог, вид или литература. Синковецът по л- ра са на Библия още ..

# 719
  • София
Добре, ще пусна няколко поста с дати за среща. Харесвайте поста със съответната дата, само ако ще идвате на срещата.

Първа дата: 17.05.

Общи условия

Активация на акаунт