Осмокласници 2024/2025 - тема 7

• 26 731
  • 775
  •   1
Отговори
# 645
Изобщо не ти трябва да четеш, има няколко много обидчиви участнички, които си мислят че всичко знаят. Тя едната миналата година беше тук и ги развиваше същите фермани, фенка е на професионална гимнаия. Другата е анти всякакво образование, третата от първия срок е обидена и не пропуска да напомни.
Това с профилите наистина минава границите:-) и защо Междучасие не дават коментар на пробните е също много важно. Останалите се вясваме от дъжд на вятър:-)
За наздравици хептен не е Simple Smile)

# 646
  • София
Стигнах до страница 16. Ще си почина няколко часа и ще продължа. Санака, Секънд, свалям ви шапка! А аз си мислех, че нашата седмокласна беше тегава....
Ако искате, може да пием всяка седмица. Според мен имате много нужда.

# 647
Леле, Секънд, ти вярно, че повтаряше…
Кураж, много наздравици ще ти трябват!

# 648
МГ е престижно в столицата и още няколко града, в други и моето страдащо от дискалкулия би се класирало, ама какво ще прави после? Та за децата, които нямат сили за топ училища от сорта на ЕГ или ПМГ или не проявяват такъв интерес, професионалните гимназии не са лоша алтернатива, между тях също има добри. Гледах миналата година баловете и балообразуването на СГСАГ - ми утрояват НВО математика и влизаха с бал над 400.
П.п малкият ми, сега 4 клас, вероятно би се класирал и в местната ЕГ, и в ПМГ след 7 клас, но си е решил,.че ще учи геодезия. Сега ще се надяваме да има такава специалност за неговия набор, че при нас се въртят през годините.

# 649
Нашите деца за втори път днес  се събират след като завършиха 7 клас, с класния си.
second ние сме тук!

# 650
  • София
Аз реших , че изобщо няма да поглеждам в седмокласната тема, за да си запазя доброто настроение. Но като гледам какво е и в Мнения за неелитните ....
Точно си мислех, че си много търпелив човек, sanaka  Simple Smile

# 651
Мисля, че днес поне 3 пъти написа едно и също и накрая пак никой нищо не е разбрал Grinning

# 652
Мама Ру, мисля, че ще направиш непростима грешка, ако изпратиш малкия в професионална гимназия, вместо в МГ или ЕГ. А геодезия може да учи и в университета.

# 653
Чак пък непростима грешка? Аз за нашата езикова гимназия вече няколко пъти чувам лоши отзиви. И не бих записала записала там мое дете.

# 654
Аз и за нашите съм чувала, но още по-лоши неща слушам и съм виждала за професионалните училища. В София може професионалните да са на ниво, но в провинцията вече не са, средата е слаба, пък детето е на ниво за елитно училище.

# 655
  • София
…В София може професионалните да са на ниво…
Мне, негативите, които си описала си важат и за София.

# 656
Лорентин, не е за езикова гимназия и няма зорлем да го вкарам в МГ. Да, може и да има капацитет, но амбициите и интересите му са в друга посока.

# 657
Ние сме в черна серия, но не ми се пише... Наборът е от понеделник обратно на училище. Имаме и родителска среща в понеделник - трета за тази година Dizzy Face Бройте ме за среща и през май, и през юни. Имам си табелка Laughing

# 658
  • София
+1 за среща Simple Smile

Божке, second, наблягай на белото или бирата -  което върви повече при теб Wink То това не е живот с поредни седмокласници.

Наборът се справя прилично засега. Почти спря да пита и да ме тормози. Е, от време на време ми рецитира някакви определения преди тест, но това е поносимо. Щото слушам с половин ухо.

Споделям мнението на мама Ру - насила не трябва да се бута. Ще е кошмар за детето. А за дете, което се справя с материала, все нещо подходящо ще има - откъм желания и прилична среда.

# 659
  • Sofia
Чак и аз надникнах в седмокласната, но бързо се отказах. Каквото искат, това да разбират.

jsed, бързо да се нареждат нещата при вас Hands Pray В сряда ще имаме онлайн РС на наборката за БДП. Класните трабяло да изготвят след нея присъствен списък. Сестра ми беше на РС на племенничките тази седмица и също са говорили за БДП, както и за вейповете (, за които пък учителите имахме онлайн лекция). Активно е РУО.

Общи условия

Активация на акаунт