Осмокласници 2024/2025 - тема 7

• 26 729
  • 775
  •   1
Отговори
# 660
И нашите ще имат и точка вейпинг, ама по същото време и аз ще се занимавам с родителите на моите ученици та ще пропусна.

# 661
  • София
jsed, бързо да излизате от черната серия, използвай и помощни средства  ББЧ - бело, бира, червено Kissing Heart

Ние минахме третата родителска среща, бяхме в камерен състав, но пък се посмяхме с някои небивалици, сътворени от конкретен даскал - нали, sanaka Kissing Heart

Аз съм на режим "турбо", не мога да отпусна педала на газта, грижат се за това децата Joy

second, след записването на настоящия ти седмокласник подобаващо да полееш, ще ти правим компания. И хорце ще тропнем. И петела ще осигурим - нали, Tisisat Kissing Heart

# 662
Слава Богу, тоз е последния Simple Smile))

# 663
  • София
Родителската среща при набора мина и горе-долу това стана ясно : Децата са много готини и умни, малко шумни и чат пат гладни Simple Smile.
 Бяхме на 90% присъствени.

Моят син се е стегнал и след срива първият срок сега показва желание за учене. Да видим дали е временно явление.

За срещата и аз съм за.

# 664
При нас родителската за БДП вече мина. Представиха ни около 100 стр.наръчник. Наистина сериозна тема, която, обаче, едва ли ще решим с четене, говорене и срещи. 😥

Възхищавам се на всички, които си причиняват седмокласна тема отново. Аз работя върху триенето на харда и не искам да си припомням засега. След 4 години трябва да съм психически здрава за втория рунд 😉

# 665
17 Май ми е перфектно и до 27 юни мога за събирането!
Jsed дано бързо свършва черната серия! Аз мисля да се пусна утре на РС, че с БЕЛ нещата са трагични при нас.
Иначе намерих нов козметик за набора ходи 2 пъти още не мога да кажа със сигурност какво мисля, но сякаш изглежда да се старае повече, дано, дано се получат нещата с нея.

Последна редакция: нд, 27 апр 2025, 17:01 от sisill

# 666
  • София
jsed, каквото и да се случва, пожелавам бързо да минава и всичко да е наред!

При нас няма да има родителска среща. Можем да се видим с всеки учител по отделно и да обсъдим каквото ни е на сърце. Не ми харесва така, защото аз няма за какво да отида, освен да се видя с директорката, която упорито не чете съобщението, което й изпратих, за да благодаря за страхотните реакции на двете учителки в Париж. И с този формат няма как да има афтър парти.
Иначе май всичко върви нормално. Даже изплува по ФВС и философия.

Аз, след много дълги години вкъщи, започнах работа и се опитваме да се адаптираме към новия ред у дома. Поне и ММ и наборката ме подкрепят и ми помагат много.

Освен Секънд, имаме ли други седмокласни майки?

# 667
  • София
Моля и аз за препоръка за козметик за акне. За София.

# 668
  • София
etomira, аз съм седмокласна леля.Grinning
Номер 3 е четвъртокласник без грам усет за езика, а непрекъснато му висим на главата... Отсега изпадам в ужас какво ни чака в 7.клас отново ...

# 669
Ети, ще има родителска среща. Класната писа, че ще е през тиймс на децата. Явно ги задължават.

# 670
Сигурно задавам много тъп въпрос, но какво е БДП?

# 671
  • София
Нелика, благодаря! Изпуснала съм!

Безопасност на движението по пътищата.

# 672
  • София
Ети, да ти спорИ работата, да ти носи само удоволствие и удовлетворение Kissing Heart

Schokolad, понякога лелите сме по-напрегнати от майките Joy Късмет и успех Flowers Four Leaf Clover

# 673
  • В Страната на чудесата
Момичета, помня, че неотдавна се обсъждаше какво интересно може да се разгледа в Русе за един ден.
Сега надали ще открия писаното, обаче. Та, ако може (отново) някакви идеи за приятно прекарване на група възрастни + набор, ще съм задължена. Simple Smile

# 674
  • София
И аз ще се радвам да се присъединя на срещата и да се запознаем. 17-и е идеално!   Simple Smile

jsed, дано бързо да се разпръснат буреносните облаци над теб и да изгрее слънце! Дръж се момиче - след всяко зло идва добро. 

tsvety_gd, направо завидях за промяната. Сега остава да споделиш с нас тайната рецепта. Innocent

Общи условия

Активация на акаунт