Любители на котки - Тема 205

• 30 993
  • 750
  •   1
Отговори
# 540
Момичета, нямам опит и да питам за поведение на моя Теодор. От 3дни сме на гости и са събрани в другото котаче, Гришо. Търчат, гонят се, похъскват си, закачат се, до вчера всичко нормално. Но Тео започна да прави нещо което не си обяснявам, Гришо ляга долу по коремче, Тео застава отгоре върху него и започва да го хапе, отзад по врата/тила! Всъщност не разбирам какво/защо прави, не го е ухапал до кръв, по-скоро го скубе или и аз не знам какво се опитва да направи. Малкия започва да квичи отдолу и настава суматоха!
Тео е кастриран, малкия още не е...
Какво се опитва да прави? И вчера останаха двамата сами за4-5 часа, всичко си беше наред като се прибрахме, не знам какво са правили.
Сега ще трябва да ги оставям разделени ... а ми се щеше да си се занимават двамата.Simple Smile
Вече се носи слух тук, че Тео е хомосексуален Simple Smile)))) Може ли такива работи!
Ето ги иначе ....

Това си е ход за установяване на йерархията, кой е шефът и кой...не толкова Grinning

# 541
  • Между гори и планини
Моите котки са кастрирани и въпреки това Чери се качи и на Точка и на Памук. И двамата го търпят, въпреки че си личи че не им е кеф. Но той ги отгледа, приели са го за лидер . Баш установяване на лидерството е. И то не е всеки ден. Лео нещо се опитва да се наложи над големият черен котарак и си получава урока 😂

# 542
  • Варна
Ама дали му е в природата да го нарани да ме дава Господ?

# 543
Докторът ми се обади да пита как е Бела и каза, че  е хубаво да ги изкъпем и двамата още веднъж, за да няма останали яйца на паразити. Много хубаво, ама...

Някой сеща ли се минимално инвазивен начин за сушене на котка, защото е страшно! А няма как без сушене, защото е топка косми тая Бела.

# 544
  • Между гори и планини
Ама дали му е в природата да го нарани да ме дава Господ?
В какъв смисъл да те нарани?
Има котки които удрят лапа с нокти, хапят. Аз от общо 6 котки които съм имала, никога не съм била нито надрана, нито нахапана. Гушкам, галя и мачкам, но докато на тях им харесва, после ги оставям.

# 545
  • Варна
Не,не мен, Теодор да нарани другия котарак като му се качва така и го хапе по тила... от това ме е страх.

# 546
Не, не, хапането си е част от ритуала. Винаги захапват леко женската като я...заобичат.

# 547
  • Между гори и планини
Не. Моята Кети когато обичаше някого, много леко го захапваше, ама едва, едва. Памук в любовта си, редовно хапе мъжа ми по... Носа 😂 Понякога има следа и мъжът ми се сърди, но това е любов 😂❤️

# 548
  • Варна
Тигре спи лице в лице с моя мъж. И тя някой път го захапва за носа, ако иска да стане и да развали идилията. Нали са голяма любов, той само леко и се скарва.
Аз на такива захапванки и нокти  се карам доста.
Женя се качва да меси върху него, на гърдите му. На мен качва само предните лапички, защото е тежка.
Милчето нещо мляска и приплаква. Огледах няколкото останали зъба, но сякаш няма възпаление или клатещ се.
И все иска да я гушкам.

# 549
Flash*, на мъж се прави Тео.
У нас първо Аш захапваше така Оникс, после Оникс захапваше Дейзи.
Няма да го нарани.

# 550
  • Варна
Много ви благодаря момичета, успокоихте ме.
Аз много им се радвам всъщност на двамата защото според мен се забавляват и им харесва да са заедно. Иначе нямаше да се търсят и са като скачени съдове Simple Smile

Светли празници!

# 551
Докторът ми се обади да пита как е Бела и каза, че  е хубаво да ги изкъпем и двамата още веднъж, за да няма останали яйца на паразити. Много хубаво, ама...

Някой сеща ли се минимално инвазивен начин за сушене на котка, защото е страшно! А няма как без сушене, защото е топка косми тая Бела.
Здравейте, вчера в зоомагазина " Нечовешки магазин" имаше сух шампоан под формата на пяна. Стори ми се много практично да не се стресират котките.

# 552
Да, но в случая без отмиване няма как да паднат ако има ларви или яйца.

# 553
Не знам дали може да се сравняват куче и котка, може би не, но да кажа как суша моето куче, което е почти на 6г и всеки път (през 10-14дни) изпада в лудост от сешоара.
Затваряме се двамата в банята, пускам капака на тоалетната, сядам със сешоара в ръка и го включвам. Той обикаля цялата баня като чакал от стена до стена, върти се, гърчи се, навира главата между краката, но понеже банята е малка, злата струя въздух навсякъде го достига. После отварям вратата и следва пет минутен хаотичен спринт из цялото жилище, като някой изпуснат от Карлуково😆
В началото опитвах да го държа, но се мяташе ужасно, имах чувството, че ще  му изпочупя лапите. Представям си каква е борбата с котка.

Тройката комшии се мият в синхрон😆

Последна редакция: пт, 18 апр 2025, 01:36 от Чи лу

# 554
И защо причинявате този стрес на животното? Представете си вашият най-голям страх да ви се повтаря през 10-14 дни. Няма ли и вие да сте като изпуснат от Карлуково? Хаотичния спринт из цялото жилище е с цел да се освободи от стреса.

Никога не съм сушила със сешоар котка или куче. След като ги е страх, не виждам причина да ги стресирам. Особено котките могат и сами да се самоизсушат.

Общи условия

Активация на акаунт