Любители на котки - Тема 205

• 30 975
  • 750
  •   1
Отговори
# 615
Котките ядат ли сварени яйца или само кучетата ги харесват?

# 616
До котка си. На кандидат свекито котката умира за варено яйце, чак до мяукане и бутане с лапите се стига ако го усети. Кара онзи ден се фръцна толкова демонстративно като и го дадох, все едно отрова и предлагам.

# 617
Моят котарак обича жълтък, белтъка го игнорира.

# 618
Повечето ядат само жълтък.

# 619
Да са живи и здрави всички пораснали котешки деца Heart

Оникс и Дейзи мързелуват у дома

Аш е по разходките и опикаването на всичко, което му се мерне по пътя

На дъщеря ми ѝ е кеф да излиза с него, но аз цялата съм изподрана в ръцете.

# 620
Знам, че уж трябва да се дават само жълтъците? Хели ги яде, Мими не, но тя е голяма фльорца и нищо не лапа ...

MianaNia  - Grinning сладур. Сигурно причината е била Заю Баю Grinning

Последна редакция: чт, 24 апр 2025, 09:44 от AniNe

# 621
При нас вчера окосиха всички треви на междублоковите пространства и вече не можеш да видиш такива стръкчета. Едни гадни хора с бръмчащи като мотор машини... Побъркаха се къде да се крият от шума... Sweat Smile

# 622
Ах, как успявате да ги изкарвате на разходка? На моите и една каишка не мога да сложа Sweat SmileSweat
Пробвах се няколко пъти на охлювчето ми Мими, тя щеше да се самообеси от страх ... никакъв шанса да я изкарам на разходка... Само на терсата Simple Smile

Хели е още много малка иии май няма чуство за баланс ли незнам как да се изразя. Като стои на дивана, или просто докато се ближе , или когато си играе с нещо, което е гушнала на ръба на дивана, просто се претъркулва и пада Sweat Smile Не на крачета, а просто претъркул и пада. Малко като малките едномесечни котета, които тепърва прохождат. Незнам защото така. Иначе тича, скача, вече не куца, но се претъркулва като е заета с друго Grinning

# 623
Защо не трябва да яде белтък?
Нашият яде всичко.

# 624
Незнам защо го бях запаметила така. Сигурно съм в заблуда. Само за едно съм сигурна, че просто не трябва да се прекалява с количеството яйчице Simple Smile

# 625
Да ,това е така.
Аз му давам, той много обича.

# 626
Аз днес пък съм настроена малко по спомените. От вчера в офиса ни е "на гости" нов колега от Варна. Изведнъж се сетих, че и ПиратЯ Ришко е от там. Казвам му на колегата: "Ей, а пък знаеш ли... и нашето котараче е от вашия град". Той стои и ме гледа озадачено. "Сериозно - продължавам - едни хора го намерили, имали обаче и куче та нямало как и оттук-оттам накрая ми го докараха в Пловдив".

Та по повод на това одеве се прибрах, направих си сок, седнах пред компютъра и открих старата тема от 2014-та. Позачетох. Мило ми стана. Поблагодарих, че е с мен, че аз съм с него.

# 627
Мишо продължава да повръща поне веднъж на ден. Миналата седмица бяхме сменили храната, за цялата седмица повърна 2 пъти. Тази седмица пак старата храна + лекарствата от доктора, вчера веднъж, днес два пъти.
Явно ще се върнем пак на гастро гранулите.

# 628
Наш Блеки снощи получи първа звезда за водолаз🫣🤣
Докато си сънувам аз, че съм на работа (трябва и нощна смяна да ми плащат) се чува някакъв шум. Скачаме стреснати с мъжа ми и нещо мокро преминава отгореми.
Качил се нашия върху аквариума (редовно го прави), но този път капака не е издържал и е имало- цоп🤣🤣🤣
Добре, че е бил бърз и не е получил втора звезда- за дълбоко гмуркане🤣

# 629
С глас се смях на среднощните приключения на Блеки🤣 Обачеее, ако някой мокър кот профучи по мен по нощите... Много рискуват да си останат без мама.
Ние редовно сме ей така, когато съм у дома. Или и двамата са върху мен.

Общи условия

Активация на акаунт