Любители на котки - Тема 205

• 30 971
  • 750
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Защо ме търсиш, видях, че си харесала стара публикация от 2014 г. https://www.bg-mamma.com/?topic=799935.msg29173258#msg29173258   Позна ли го? Не съм и предполагала, че след години същия котарак ще се озове вкъщи. Joy

DZ, посмях се с твоя Блеки. Joy

Честито на всички рожденици от последните дни! Flowers Hibiscus

# 631
И аз много се смях снощи. Той милия се изплашил и ме гледа как се хиля🤣

# 632
Честно, аз щях да се гътна 🤣

# 633
  • София
Кити от снощи Joy
Без да искам я хванах докато се прозяваше.

# 634
Ехаааа Joy "Нямам нито един кариес"  Stuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: пт, 25 апр 2025, 20:26 от cardhu

# 635
Значи у нас трябва по-строго да следя аквариума. ММ казва, че някой път капака няма да издържи...
Аш рядко се качва отгоре. Иначе аквариума ще му е точен Joy
Сложили сме старият на балкона, празен, постоянно са в него, а понякога и двамата заедно.

# 636
  • София
И тук да покажа как "събира" power за простотиите си Блеки 🤣

Скрит текст:

# 637
  • София
Значи у нас трябва по-строго да следя аквариума. ММ казва, че някой път капака няма да издържи...
Аш рядко се качва отгоре. Иначе аквариума ще му е точен Joy
Едно време и ние имахме аквариум. Мъжът ми сам беше направил капак (преди 25 и повече години повечето неща бяха самоделни). Под капака имаше обикновени крушки, които доста го затопляха. Затова Мъро и Мацо непрекъснато спяха отгоре. Joy Хубаво, че нямаше инциденти като на Блеки. Joy

# 638
Чудни са, Таня, в синхронни пози сте ги издебнали. Единият не прилича ли на Наско?

# 639
  • София
Чудни са, Таня, в синхронни пози сте ги издебнали. Единият не прилича ли на Наско?
A другият на Киро. Wink Същите десени са. Joy Наско е с остра муцунка, а Мъро беше по-бузест. Simple Smile  Всъщност избрахме Наско по снимка, защото приличаше на Мъро. Без котка издържахме само около месец.

# 640
Много готини, Танче, такъв синхрон, имаш ли и сега такъв як тандем?
Ние днес с Линошка си бяхме самички и толкова лиготия на едно място - малей размазахме се. Ама гледам да се възползвам, чеее през май и юни ще имам време колкото да я нахраня и да ѝ чистя WC-то. 😁 Глезличка😻❤️😄

# 641
Пак съм аз с драмата на Мишо. След прегледи и тестове и какво ли не, в крайна сметка, повръща от гранулите. Пак минахме за няколко дни на гастро гранулите на Royal Canin и няма проблеми.
Моля са препоръчате хипоалергични гранули, подходящи за кастрирани котки.

# 642
Танче, прекрасни са... От много години преди да имам котка четях темата и ги помня и двамата и отношенията им и да ги видя така е прекрасно. Heart

# 643
  • София
Танче, прекрасни са... От много години преди да имам котка четях темата и ги помня и двамата и отношенията им и да ги видя така е прекрасно. Heart

Много готини, Танче, такъв синхрон, имаш ли и сега такъв як тандем?

За съжаление синхронът им трая около 2-3 години. После се скараха и ги разделихме в различни стаи. Така и никога не се спогодиха повече. Sad

# 644
Ушатото тотално игнорира и второто си човешко братче.
Ние имаме котка темерут.
Ходи и му спи в легълцето само като бебето не е там, така прави и с количката , столчето и всичко бебешко.
Ревне ли бебето излита и не се и връща.
И го гледа някак си с пренебрежение, не се смейте, такова чувство оставя в мен.
Все едно си мисли: кой го докара това нещо в моя дом.🤣🤣🤣🤣

Общи условия

Активация на акаунт