Любители на котки - Тема 205

• 30 985
  • 750
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Христос Воскресе!
Здрави и благословени!

Един размазан от кеф Блеко.

Скрит текст:
Голямо търкаляне беше

А при нас положението е такова:

# 586
Еха, много хубава жълта полянка си имате.

# 587
Никой не съм благославяла, защото снощи като ги боядисвах бяха ми дали тотален игнор и никой не дойде даже да надзърне какво правя и къде съм.
Дъщеря ми първа се нареди за яйцето, после търсих децата, че и те ни бяха игнорнали.

Ани, завиждам за жълтата полянка.
Вчера брах листа от глухарче за костенурчетата. Малкото не ги отрази, но "големия" си ги лапна.

# 588
Христос Воскресе! Бъдете здрави 🙏🏻
След миналата година (цяла кора счупени), яйцата вече се държат под ключ.🙂 Но все пак трябваше и да се снимат!😀

# 589
Да, AnyHr, калпазанка е Линошката особено когато сме си в нас трябва да си покаже всички магарии. 😁 Ама пък така да ни радва, все едно се закача с нас. Скача с разперени лапки и гушва я крак, я ръка, каквото докопа, та ако не си я зсбелязъл да напомни за себе си. 😄 Днес имах важна задача, пиша, късам, мачкам листове, а тя готова за игра. Подхвърлих ѝ едно хартиено топче от такъв намачкан лист и пощуря. Обаче по едно време взе да го къса и ѝ го взех, ама хич не беше доволна и взе да се качва при мен да ми гризе химикала и да се опитва с лапка да придърпа листовете на, които се пънех да измисля нещо оригинално преди да ме е хванал духовния запек. Та  не ме остави на мира и измъкнах едно топче да играе и все ме търси с поглед - играе му се на детето, пък има и публика не е като да е сама по цял ден.
Калпазанка мамина😂

И тук недоволна, че не я отразих.

# 590
Честит празник и от мен.

Аз пък идвам да споделя едно свое наблюдение напоследък. Периодично веднъж в месеца сменям на ПиратЯ сухата храна с мокра. И ми прави впечатление, че с една консерва Гурме (знаете какви са мънички) се засища и много по-дълго време е спокоен без да търси храна. А с гранулите само слагам в купичката, той изяжда и търси още. Докато с това мижаво Гурме хапва, спира да мяука за още и е напълно удовкетворен. Или поне така изглежда.

Според вас много ли е боклучаво Гурме-то? Защото мисля да взема по-голямо количество.

# 591
Честит празник и от мен.

Аз пък идвам да споделя едно свое наблюдение напоследък. Периодично веднъж в месеца сменям на ПиратЯ сухата храна с мокра. И ми прави впечатление, че с една консерва Гурме (знаете какви са мънички) се засища и много по-дълго време е спокоен без да търси храна. А с гранулите само слагам в купичката, той изяжда и търси още. Докато с това мижаво Гурме хапва, спира да мяука за още и е напълно удовкетворен. Или поне така изглежда.

Според вас много ли е боклучаво Гурме-то? Защото мисля да взема по-голямо количество.
Каква е сухата храна на Пиратя? Може би Гурме-то е по- калорично и го е заситило повече. Не мисля, че Гурме консервите биха навредили на здрава котка, пък и е хубаво да се дава и мокра храна вместо само суха. Иначе за въпроса ти- Гурме е по- нисък клас храна, но чак боклучива аз мисля, че не е. 🙂

# 592
Ей начи, пия си днес кафенцето блажено и пристига Бела пак омазана с ако, пак меко ако сторила и я мих на мивката. Дано е еднократно. Цяла седмица си беше добре след антибиотика.

# 593
  • София
Лошото на Гурмето е, че не знам котка, която го е яла, после да иска да яде друг вид мокра храна. Явно има нещо пристрастяващо. Другото е, че обикновено гледам да пише без захар, а на Гурмето не пише. Повечето евтини храни са със захар, а не е добре всекидневно да я приемат и да получат диабет. Но ако не се храни постоянно, не би трябвало да е проблем.

# 594
  • Между гори и планини
Моята Кети нали беше принцеса, едва близваше гурмето и толкова. Преди Чери да дойде у дома, бая гурме отиваше в кофата за боклук. Много ми липсва Кетуша, не всеки ден и постоянно, но понякога се усещам че се заглеждам на местата които обичаше - на дивана, под жасминовият храст и все още я виждам как спи там.

# 595
  • Варна
Стиснете един палец за Милчето!
Утре ще я водим на вет, след празниците.
Хапе си опашката. Преди опашката беше като сърп, нагоре. Сега я държи право надолу. Има вероятност да я тревожи зъб или пак цистит. Насъбрах впечатления през почивните дни и утре ще говоря на вета.

# 596
Честит Празник на Всички Вас и Всички Пухчовци! Revolving HeartsHeartbeatHeartbeat

Гледам много красиви дворчета, шарени яйчица и винаги много красиви и сладки мяучета Sparkling HeartSparkling HeartSparkling Heart

Моите калпазанки все още не са разпердушинили "арт инсталацийката" ми Hushed , нито яйчицата закачаха, даже и люляка не ся изяли все още Laughing Само душат и това е.
Еми, сега сигурно предизвиках съдбата и утре май ще е на земята Laughing

Лека вечер на всички и до утре! Simple Smile

# 597
Христос воскресе!Здраве и благоденствие на всички,пълни сърца с щастие и любов,с уважение и благодарност ❤️
Най-доброто,най-красивото и кротко коте на света,става на една година днес!Изпълни домът ни с любов и спокойствие,научи ни на грижа един за друг,и ни промени завинаги!Обичан и обгрижван ,събуди у децата ми чувства,които до момента липсваха.Грижата за него ги направи по-добри,грижовни,търпеливи,съобразителни.
Да даде Бог да бъдем заедно с Хари още дълги години,да го слушаме,а той да ни чака и обича!Най-най-обичаното коте на света🥰

На мама пумата е той!
Една година разкош!

# 598
Мишето ми е много добричка. Яйцата стоят на масата, нулев интерес. И на плота оставям храна, не я пипа. Досега не съм имала такава котка. Златна ми е тя. Heart
ЧРД, Хари! Tada

# 599
Пък аз като ви прочетох, направо си занесох яйца на дворните котки, но изобщо не ги отразяват. Търкулнах няколко пъдпъдъчи и едно обикновено- нулев интерес.
Мишо даже и агнешко не яде, явно е преял по другите дворове😆

Общи условия

Активация на акаунт