Любители на котки - Тема 205

• 30 967
  • 750
  •   1
Отговори
# 645
Ивекс, ЧЕСТИТА РАДОСТ! По Великден! Жив и здрав да е новодошлият господин, а ти бързо да се възстановяваш!

# 646
По-рано, на 06-ти се роди.
Благодаря. 🤗

# 647
Здравейте, търся интерферон за болна котка. Някой може ли да ми предложи?!

# 648
А Мишо явно е детешар. Отгледа чуждо коте, двамата ядат от една купичка, а майката яде на 10метра и през цялото време бръжди😆
И сега Мишона иска да гледа и бебона😆

Последна редакция: нд, 27 апр 2025, 18:46 от Чи лу

# 649
Моля за съвет !
Котката ми е на 16 години и от 1 година има проблем с предният кучешки зъб . Венеца е издут,събира много гной и има възпалителен процес . Казаха ми че зъбът трябва да се отстрани . Но пробвахме с антибиотци ,противовъзпалителни и чаках да падне от самосебе си . Симптомите утихват и после след Всеки 3,4 месеца прави възпаление и виждам че котето ми му пречи
Отново бях на ветеринар преди дни искат да го премахнат но това значи анестезия
Как да го подложа на упойка на тези години …
Всеки лекар казва “Да има риск”
Моля хора с такива проблеми да ми дадат съвет …
Благодаря

# 650
Ако котката, въпреки възрастта си, няма други здравословни проблеми, не мисля че е чак пък толкова голям риска. Може би трябва да се направят по-подробни изследвания преди това.

Притеснявам се за Мегчето - тази сутрин отказа да яде, а и преди това не ми даде обичайните целувки за "добро утро". След малко ще я пробвам пак да хапне, но ако не стане ще се водим утре на лекар.

# 651
Ако котката, въпреки възрастта си, няма други здравословни проблеми, не мисля че е чак пък толкова голям риска.
Напротив - възпалението уврежда сърце, бъбреци, стави и може да предизвика в крайна сметка сепсис. При добър лекар с дозирана упойка - ако може инхалационна, зъбът трябва да се извади.

# 652
Здравейте, търся интерферон за болна котка. Някой може ли да ми предложи?!
АренаВет Димитровград. Ако нямат, пиши на лична.

# 653
Ако котката, въпреки възрастта си, няма други здравословни проблеми, не мисля че е чак пък толкова голям риска.
Напротив - възпалението уврежда сърце, бъбреци, стави и може да предизвика в крайна сметка сепсис. При добър лекар с дозирана упойка - ако може инхалационна, зъбът трябва да се извади.

В крайна сметка пишете и двете едно и също. Тя има предвид, че ако няма други здравословни проблеми котката и се направят допълнителни изследвания, ще понесе упойката.

# 654
amy_nika, сърдечно благодаря за насоката!

# 655
Мегчето хапва по малко, но си личи, че й е трудно да яде. След малко ще я водя да я видят. Иначе снощи я почерпих две парченца шунка от пицата ми, тях ги изяде с голям апетит.

# 656
Стискаме палци и лапки за Мегчето.
На патерици поздрави за рождения ден на Дрийм и за новата рожба на Ивекс.
У нас царува Сина. Сега и двата етажа са негови и пада голямо търчане и разузнаване. Но когато ни няма е прибран в неговия си "апартамент". Защото го видях как скочи на котлоните и ме е страх.

Последна редакция: пн, 28 апр 2025, 13:05 от cardhu

# 657
У нас котлоните са с врътки. Нервите ми няма да издържат на нищо друго. Като си представя лапички по бутоните, дори и да са заключени, веднага съм се гътнала Stuck Out Tongue

# 658
Изобщо не ги пускаме в кухнята ако сме готвили. Бързо изстиват котлоните, но са се качвали на печката и не смее.
На сушилнята успяват да ѝ врътнат копчето когато я използват за отскок.

# 659
  • До морето...
Ние имахме случка с горещ котлон по случай рождения му ден от сутринта онзи ден.
Никога не го беше правил,но винаги има първи път,надявам се последен.Тъкмо бях изключила котлона и не знам как си е изгорил лапичката там.Добре,че веднага след случката успях да огледам лапата добре и да разбера причината за болката му,защото после нямаше да даде,че го болеше и щях да се чудя какво е станало.Видях малко изгорени косми и малко след това почна едно съскане, звуци от болка, наблюдавах го ,но слава Богу след около 15 мин старателно облизване му мина.

Общи условия

Активация на акаунт