Отговори
# 30
Ох недейте.... че като не можем да спим напраУ не знам как ще я караме.  Това не ми се е случвало от Емир и Ферия с любимците Чаатай и Хазал след 13 год.
Така да ме залепи и плени най вече главната двойка и история ще е нещо изненадващо, но и красиво , запомнящо и интригуващо с Деметка и Чачи и тяхната дълбоко вълнуваща история преплетена с екшън адреналин.

Музикалната група

Последна редакция: вт, 18 мар 2025, 23:48 от femmi2

# 31
Еми, редувам да пуснеш превода, не е пускан този фрагмент, може би последен преди утрешната премиера в 19часа наше време. Аз трябва да мисля за вечерята утре, каква да е и да я направя предварително, та в 19 да съм на линия, ще има руски превод от Улкер, надявам се с времето да не го направят платен. Между другото Улкер превеждаше "Чукур" безплатно до края. Heart

# 32
Eşref Rüya

Епизод 1. Преглед 3

„Не навеждай глава, продължавай така! Преструвай се, че това е сън!“

- Чичо Хизир, какво правиш?
- Бавно вървят нещата, обещах да купя на внуците колело, Нисан.

- Чакай, чакай, сега ще се приготвим. Има една песен, която винаги пеем, нека я пробваме.

- Нека го направим всички заедно.
- Благодаря ви.
- Благодаря ви.

- Вземете това, това е вашият дял.
- Чичо Хизир, това изобщо възможно ли е? Жалко, това е за внуците.

- Благодаря много.

- Здравейте, внуци. Лека нощ. Хайде затваряй магазина. Не замръзвай, добре.
- Благодаря ви!

# 33
# 34
Eşref Rüya

Епизод 1. Преглед 3

„Не навеждай глава, продължавай така! Преструвай се, че това е сън!“

- Чичо Хизир, какво правиш?
- Бавно вървят нещата, обещах да купя на внуците колело, Нисан.

- Чакай, чакай, сега ще се приготвим. Има една песен, която винаги пеем, нека я пробваме.

- Нека го направим всички заедно.
- Благодаря ви.
- Благодаря ви.

- Вземете това, това е вашият дял.
- Чичо Хизир, това изобщо възможно ли е? Жалко, това е за внуците.

- Благодаря много.

- Здравейте, внуци. Лека нощ. Хайде затваряй магазина. Не замръзвай, добре.
- Благодаря ви!

Благодаря за превода и гифчетата.😙  Браво на Нисан така се прави.

Утре вечерта почваме от 19 ,защото няма Озет. Ако се съберем повечко може и да го коментираме онлайн или ще гледаме и по - късно ще пишем.Ще ни държат емоциите и ще ни пуши главата поне ще знаем кое след кое събитие е щото сега издават доста неща, но разбъркано така че да се чудиш и да има тръпка все още.
С озвучка руска няма да гледам ще е директно от канал D или ютуб.Вярвам че ще превеждат сериала и бързо ще бъде качен някъде така че каквото не сме разбрали ще си го изясним.

Последна редакция: вт, 18 мар 2025, 22:10 от femmi2

# 35
Цитат
Ние знаем как да поставим нещата на мястото им!

#EşrefRüya започва с първия си епизод утре вечер в 20:00 на #KanalD.

Пипи, аз ще разчитам на теб за онлайна и за линк с руска озвучка.
Смятам да гледам от 19:00 ч. и се надявам и Диди да се включи, за да помага с превода.
Ще коментирам видяното и това, което съм успяла да разбера, а след това с бг. превода ще мога да споделя по-обстойно впечатленията си.

# 36
Уаууу това гифче с Чаатай и Неджип Мемили е точно като ние знаем как да поставим нещата на мястото им буууум страхувай се. 💥  Какви погледи само каква осанка каква мъжественост и елегантност. 

След епизода утре вечер дали ще ни пуснат фраг за ЕП 2 ако са готови заснели и монтирали.

Последна редакция: вт, 18 мар 2025, 22:50 от femmi2

# 37
Феми, съмнявам се, че ще ни пуснат фраг веднага след епизода.
Трябва да има съспенс, трябва зрителите да се вълнуват и гадаят, че иначе няма да е интересно.
Поне да преспим разтревожени и мислещи за предстоящите действия.
То ако питат мен, аз бих гледала накуп всички заснети епизоди, без да се уморя, за да разбера края.
Очакването всяка седмица по лъжичка не ми се нрави много, ама нямам друг избор...

# 38
Има Еми + 4 повторения на епизод 1 за изпусналите епизода.

# 39

Дългоочакваният ден дойде , обратното броене свърши.
Пожелавам успех на целият екип на "Ешреф Рюя" целият труд и енергия и опит, който имат да се оцени подобаващо. Безсънните нощи да си заслужават. 🍀🍀
Казвали сме го толкова пъти и пак ще го похвалим Чаатай е голям професионалист изпипва всичко докрай ето и сега се подготви и тренира за ролята и е в страхотна физическа форма. След като са го изискали го е изпълнил. Усета му е безпогрешен и силно вярвам и знам че и този път няма да ни разочарова. Еуфорията и ентусиазма са големи за проекта и завръщането му на екран толкова скоро след "Гаддар".

Винаги ми е било интересно как актьор влиза и излиза от образ има ли специална техника. Чачи може да смени толкова мимики и движения и емоции изведнъж. Както е усмихнат и в настроение така може да бъде и сериозен и да те прониже с поглед.    

Последна редакция: ср, 19 мар 2025, 11:20 от femmi2

# 40
# 41
Здравейте, дами!

Дойде и нашият ден - сряда е!
Чакането свърши и най-накрая ще можем да се насладим на една драматична история, която със сигурност ще открадне сърцата ни!
Успех на "Esref Rüya". Успех на Чачо и Демет! Успех на целия страхотен отбор!

„Идва история, която ще остави дълбоки следи и ще докосне сърцата... EşSan!“

"Най-красивите неща не са перфектни, а просто специални."

Вълнуващ, щастлив и ползотворен да бъде днешният ни ден!

# 42
Аййй ,какви красоти и колажи сте донесли. Тешекюлер Blush

Понеже не видях, че сте пуснали нов пост си допълних сутрешния че имах много мисли в главата.  

Чаатай е отразил новия постер брейййй да му се чудиш.. или е обещал да рекламира повече или му е кеф и специален тоя проект и роля и партньорство. Впрочем това не е нещо ново по принцип го прави за проектите си ,но тук се усеща че повече  рекламира "Ешрефа".  

Публикация от продуцента Бурак Саяшар общо споделена с Чаатай.

Последна редакция: ср, 19 мар 2025, 18:59 от femmi2

# 43
Цитат
Нова ера, нов персонаж, нов регистър... Очакват ни нови емоции всяка седмица с Чаатай, защото той дава всичко от себе си, за да бъде играта му майсторска!
Добре дошъл отново, моето момче
😍💥👑 .
#ÇağatayUlusoy #EşrefRüya 

# 44
Цитат
Нова ера, нов персонаж, нов регистър... Очакват ни нови емоции всяка седмица с Чаатай, защото той дава всичко от себе си, за да бъде играта му майсторска!
Добре дошъл отново, моето момче
😍💥👑 .
#ÇağatayUlusoy #EşrefRüya  

Нова ера , ново начало и емоции всяка седмица .  Това ще е пореден шедьовър в кариерата на Чаатай Улусой. Легендарен и незабравим образ Ешреф Тек , който няма да ни остави безразлични. Дълго ще се говори за това и този проект. Кралят на драмата определено. Етем Йозашък твори и пише , а Чаатай играе и пресъздава. Какво повече да искаш. Време му е и да пробие в чужбина, защото го заслужава и то многократно. Има таланта и красотата и то в излишък стига да пожелае ще се сбъдне разбира се с късмет и комуникация. Най важното е да има оферти от продуценти.

Допълвам поста с нови снимки от колегите

ЧРД на Толга Текин да е жив и здрав и да направи запомняща се роля в Ешрефа. Не се съмнявам в мъжкият броманс и луд екшън.

Последна редакция: ср, 19 мар 2025, 14:27 от femmi2

Общи условия

Активация на акаунт