Аз от снощи не спирам да мисля за този евентуален финал.
Не, че е нещо ново, "Делибал" също тръгна така, от финала, към спомените. Но това е филм от 2часа, а за сериал е доста тегаво , ако е истина. Аз още съм сърдита на Етем за "Пойраз", не малко критики отнесе той тогава. Оправданието му беше "Трагедиите се запомнят". Иначе е много добър сценарист "Пойраз" беше много интересен, като изключим финала. Отсърдих се и изгледах "Друг човек" с Бурак Денис и Ханде Ерчел, но там просто трагичния финал беше неизбежен, като в "Делибал", но не беше показан в началото. Та затова си мисля, че може и да не е съвсем така. Това ми напомни "Карадайъ", затова споменах снощи Сема. Направи подобен финал в предпоследния епизод, уби главния герой, погреба го, а в последния показа, че това е инсценировка и всъщност Махир очакваше семейството си в къща в планината, на спокойствие!
Искрено се надявам на нещо подобно, но Етем е непредсказуем. Факт е, че възбужда любопитството ни, да видим докъде ще стигне и дали Ешреф ще свърши млад трагично или просто ще сложи край на престъпния си живот само и ще продължи някъде на спокойствие с любовта Рюя, която и да е тя. 

Такъв похват може и да разочароват някои зрители и да спрат да гледат , защото ще си мислят , че всичко е предизвистено , а може да се окаже обратното. Нямам проблем с това ,актьорите и екипа са на ТОП ниво така че заради тях си заслужава. 

, въобще не знам дали съм права.
Просто имам съмнения, защото Етем е непредсказуем, затова аз се подготвям за всички възможни варианти. За пръв път се случва да разкажат толкова много за сериала, все едно вече си го гледал, че и финала за капак. Със сигурност ще има изненади и в основната нишка. Така, че аз съм подготвена за всичко, дори и най лошото, така няма да съжалявам накрая. Ще гледам заради Чачко, Демет и всички останали актьори, сигурна съм, че историята ще е интригуваща.
А и сега се сетих, нали ви казах , че заради лошия край отписах "Пойраз Карайел", да ама точно и там имаше постановка в края на сезон 2 мисля. Пойраз умря, погребаха го, Айшегюл цяло лято го оплаква на гробището. А той всъщност бил в плен и се появи жив и здрав в новия сезон. Та и този номер не е нещо ново за Етем.

Препоръчани теми