Отговори
# 15
Толкова ми е въздействаща тази снимка, че не мога да се спра да я гледам.
Страхотни Чачо и Демет!

# 16

Хубав ден дами!

# 17
Добро утро ! При нас префърча мокър сняг. Какво е това лудо време от 30 градуса пак на студ.
Човек не знае вече какви дрехи да облича.

За снощния откъс настроенията в мрежите са че е ще е тъжно и много драматично не вярват че това е финала.  Все си мисля, че като по чудо ще оцелее и ще дойде помощ или наистина ще гледаме спомени. Най - добрият е Улуч в екшъна. И друг път съм го писала , че сме големи късметлии след "Ичерде". Не ми пречи да знам финала пак ще гледам, но все ще го мислим това.  И имаме и причина и стимул затова как ще пропуснем тая красота и химия и енергия от нашите хора.  Двамата опитни , талантливи имат хармония знаят как да си подават топката и отиграват. Отдавна не сме гледали нещо толкова толкова дълбоко, красиво и любовно. Според слуховете най скъпата продукция на епизод за сезона.  Ешреф ще обича толкова много чак ще се "самоунищожи". То е направо обсебване. 

Последна редакция: вт, 18 мар 2025, 14:47 от femmi2

# 18
Здравейте, дами!

И днес ни заливат с инфо и снимки. Ще им какво да отразяваме и върху какво да разсъждаваме.
Започвам с резюмето, новите снимки ще сложа в следващ пост.

Eşref Rüya

Епизод 1

РЕЗЮМЕ

Докато Ешреф Тек, един от най-могъщите мъже в престъпния свят, се опитва да се примири с миналото си, една неочаквана среща преобръща живота му с главата надолу. Мечтата, която преследва, откакто е възвърнал свободата си, ще го отведе до опасен кръстопът.

От друга страна, Нисан, млада музикантка, която се опитва да се придържа към идеалите си, трябва да плати висока цена, за да постигне мечтата си.

Двамата, чиито пътища се пресичат, когато Нисан излиза на сцената в хотела, чийто собственик е Ешреф, несъзнателно са въвлечени във водовъртеж от който няма връщане.

Докато балансът на силите се променя в престъпния подземен свят, където борбата за власт се разгаря, любовта, предателството и лоялността ще бъдат изпитани в тази битка, където всеки играе своя собствена игра.

Ако днес времето е слънчево оставете го да преобладава, ако не - преобладавайте вие...и се усмихвайте!

Сбъднат да е денят ни!

# 19
Благодаря за резюмето на ЕП 1
Хайде давайте и новите снимки.
Все повече се убеждавам, че ни пускат по пързалката с тая сцена за да има интрига и размисъл.

Последна редакция: вт, 18 мар 2025, 12:52 от femmi2

# 20

От едната страна е масата на сираците, а от другата е масата на приятелите.

#СИРАЦИ
Маса за 6 души, на която могат да седят само сираци. Тези хора, които нямат кръвна връзка, които работят в различни области и които седят на една маса с едни и същи авторитети, са хората, които не бихте искали да срещнете в живота.

#ПРИЯТЕЛИ
Четиричленно семейство с напълно различни характери. Те знаеха, че ако не се обединят, когато излязат от затвора, ще станат никой.

Последна редакция: вт, 18 мар 2025, 11:59 от Emiliya

# 21
Привет! Hug Аз от снощи не спирам да мисля за този евентуален финал. Head Band Не, че е нещо ново, "Делибал" също тръгна така, от финала, към спомените. Но това е филм от 2часа, а за сериал е доста тегаво , ако е истина. Аз още съм сърдита на Етем за "Пойраз", не малко критики отнесе той тогава. Оправданието му беше "Трагедиите се запомнят". Иначе е много добър сценарист "Пойраз" беше много интересен, като изключим финала. Отсърдих се и изгледах "Друг човек" с Бурак Денис и Ханде Ерчел, но там просто трагичния финал беше неизбежен, като в "Делибал", но не беше показан в началото. Та затова си мисля, че може и да не е съвсем така. Това ми напомни "Карадайъ", затова споменах снощи Сема. Направи подобен финал в предпоследния епизод, уби главния герой, погреба го, а в последния показа, че това е инсценировка и всъщност Махир очакваше семейството си в къща в планината, на спокойствие! Heart Искрено се надявам на нещо подобно, но Етем е непредсказуем. Факт е, че възбужда любопитството ни, да видим докъде ще стигне и дали Ешреф ще свърши млад трагично или просто ще сложи край на престъпния си живот само и ще продължи някъде на спокойствие с любовта Рюя, която и да е тя.

# 22
Не е нещо ново и за сефте , но при филмите е по различно тук е сериал . Ще има елементи на изненади и обрати сигурна съм . Всичко , което ни показват и загатват и пишат не е случайно и е свързано с историята. В прав текст ни казаха че любовта ще е "самоунищожителна".  То само по сериалите може да се оцелее след като си надупчен с куршуми, но има и редки примери в живота. Този там горе, като иска да живееш ще живееш и оцелееш. Ако намерят Ешреф бързо и реагират ще оцелее в това състояние може ли да шофира?
Той не издържа и затвори очи на волана. Той няма ли охрана сам ли се движи ? Не вярвам лидер на подземният свят да е без охрана колко са подготвени е друг въпрос. Те и охранителите ли са надупчили. Камери има ли няма ли в това имение? Дори Ешреф да иска да скъса с миналото и подземният бизнес и начин на живот не е толкова лесно да се измъкнеш от тези среди чист. Ще е битка , но ще го направи заради мечтаната неизживяна любов , когато я открие.

Пипи , още ли мислиш, че Рюя още не са ни я показали и ще е друга актриса ? На милион процента сме убедени, че са едно и също лице с Нисан , но кой знае .. може и някоя фалшива такава да излезе да го омайва заради богатството му и да въртят игрички с враговете. Тези неща се усещат вътрешно колкото и странно да е и да минат години. Но това е сценарии за още един сезон дълъг . Що се отнася до престрелката не е полицейска акция това меле те няма да действат ,като мафиоти. Комисарката иска жив Ешреф. Това е организирано от враговете му или някой го е предал от близкото му обкръжение . Кой ли е разказвача зад кадър? Ами те като са го надупчили с куршуми са си помисли, че няма да оцелее може след това да са проверили дали е мъртъв. След като може да се движи и да стигне до колата има шанс да оживее.  Човек с няколко куршума може  ли да стои прав и да върви? Сега ни се изясни от нерде е дупката от портрета на любимата му. Нали се чудихме и гадаехме как и кой го е направил дали е Ешреф в изблик на гняв,  но ето че е било при престрелка в имението и тогава гледа със сълзи портрета сбогувайки се. Това е стилът на сценариста особен и любопитен. Това, че искал смъртта си и знаел нещо издиша:rolling_eyes: след като е било в домът му може да е знаел затова и да е стоял и чакал или е било светкавично.

Последна редакция: вт, 18 мар 2025, 21:19 от femmi2

# 23
Момичета, толкова много въпроси се въртят в главата ми докато гледах фраговете, но ясен отговор не откривам.
Губя се в догадки, опитвам да подредя сцените, но не ми се получава.
Затова спирам да мисля за епизода и ще очаквам неочакваното. Ще разчитам на милостта на сценариста.
Добре, че не съм гледала нищо от него, за да не го зачерквам още от сега.
Цитат
Ако Nisan Akyol излезе на сцената, всеки трябва да заеме мястото си!

#EşrefRüya започва с първия си епизод утре вечер в 20:00 часа на #KanalD.

Феми е сложила част от снимките, пускам и другите, които намерих:

# 24
Ами не, не съм убедена, че Нисан и Рюя от детството му са едно и също лице. Защо казват, че след толкова години Нисан кара сърцето му да бие отново след Рюя. Това предполага нова любов. Може би с нещо прилича и му напомня за нея. Прекалено лесно и предвидимо е ако е тя. Аз все още имам едно наум за полицайката, нещо има там , но не знам какво? Ноооо, ще видим какво ни е подготвил сценариста, със сигурност не всичко ще е такова каквото предварително ни представиха. Остава да гледаме и да се наслаждаваме. Heart

# 25
Ами не, не съм убедена, че Нисан и Рюя от детството му са едно и също лице. Защо казват, че след толкова години Нисан кара сърцето му да бие отново след Рюя. Това предполага нова любов. Може би с нещо прилича и му напомня за нея. Прекалено лесно и предвидимо е ако е тя. Аз все още имам едно наум за полицайката, нещо има там , но не знам какво? Ноооо, ще видим какво ни е подготвил сценариста, със сигурност не всичко ще е такова каквото предварително ни представиха. Остава да гледаме и да се наслаждаваме. Heart

Казват го , защото Ешреф  не иска да се влюби в друга и не търси , той иска само любовта си от детството и не спира да мисли за нея и издирва . Когато среща Нисан спомените му се връщат и вижда в нейно лице своя сън и мечта и нещо му напомня за нея подсъзнателно и вътрешно я усеща . Как тя си е сменила името и защо и как са се разделили и защо предстои да разберем . Има нещо там, но ретроспекциите ще покажат . Ешреф се е издигнал има власт и богатство , но тя живее обикновен живот със сестра си и се борят в Истанбул. Иска да напредне в музиката и създаде кариера . Афра сестра й ще създава проблеми и е непокорна . Комисарката ще си преследва целта заедно с отдела, но и там не е само работа . Не знаем нищо за живота й преди това може и от там да изскочи заека. Остава да гледаме и наслаждаваме и нещата ще си дойдат на мястото .Wink Такъв похват може и да разочароват някои зрители и да спрат да гледат , защото ще си мислят , че  всичко е предизвистено , а може да се окаже обратното. Нямам проблем с това ,актьорите и екипа са на ТОП ниво така че заради тях си заслужава. 

Последна редакция: вт, 18 мар 2025, 21:23 от femmi2

# 26

Пипи, може и да си права, че Рюя и Нисан са две различни лица.
Това послание от продукцията подсказва нещо такова.
Може би Нисан по някакъв начин напомня на Ешреф за Рюя, но това да е нова любов, нови чувства към реално съществуваща жена. Защото Рюя е мечта, неосъществен блян за Ешреф.
А възможно ли е полицайката да е Рюя?!
Цитат
Eşref Rüya

Понякога любовта не идва по начина, по който очаквате... #EşSan

Последен 1 ден!

#EşrefRüya започва с първия си епизод утре вечер в 20.00 #KanalD.

# 27
Това ще е прекалено жестоко, ако комисарката е Рюя. Нещо не се връзва това дори и да е обсебена от него. Аз си държа, че това са едно и също лице дори и много предвидимо да е. Комисар Чийдем знае това и ще го удари по болното място с двоен удар, ако наистина го предаде.

Последна редакция: вт, 18 мар 2025, 19:44 от femmi2

# 28
Емка Hug , въобще не знам дали съм права. Joy Просто имам съмнения, защото Етем е непредсказуем, затова аз се подготвям за всички възможни варианти. За пръв път се случва да разкажат толкова много за сериала, все едно вече си го гледал, че и финала за капак. Със сигурност ще има изненади и в основната нишка. Така, че аз съм подготвена за всичко, дори и най лошото, така няма да съжалявам накрая. Ще гледам заради Чачко, Демет и всички останали актьори, сигурна съм, че историята ще е интригуваща. Heart А и сега се сетих, нали ви казах , че заради лошия край отписах "Пойраз Карайел", да ама точно и там имаше постановка в края на сезон 2 мисля. Пойраз умря, погребаха го, Айшегюл цяло лято го оплаква на гробището. А той всъщност бил в плен и се появи жив и здрав в новия сезон. Та и този номер не е нещо ново за Етем. Hands Pray Joy

Последна редакция: вт, 18 мар 2025, 19:44 от pipilota65

# 29
Пипи, аз също много обичам непредвидими обрати.
То и затова двечките сме толкова запалени по "Deha" и го гледаме с интерес.
Надявам се, че и „Eşref Rüya” така ще ни запали, че да не можем да спим спокойно.
От толкова въведения в сериала съвсем се обърках и не зная качвахме ли последното видео?
Извинете ме ако го повтарям, но днес главата ми не ме слуша. Пък и нямам време да се връщам назад, за да проверя.

Eşref Rüya

Епизод 1.

Преглед 3

„Не навеждай глава, продължавай така! Преструвай се, че това е сън!“

При рускините има превод и ще го пусна в следващ пост, че да не притесняваме Диди, която е на работа.

Общи условия

Активация на акаунт