Отговори
# 570
Здравейте, дами!

Лазаровден е!
Честит празник! Бъдете здрави и щастливи!

Цитат
★︎ Мечтата на Ешреф

- Искам да се разходим.
- Да се ​​разходим ли? Къде?
- Това е най-странният въпрос, който съм чувала. Къде отиват хората? 😊  

Цитат
🤩🤩Красавицата Демет Йоздемир
на снимачната площадка на сериала #EşrefRüya ❤💙🧿💫  

"Каквото и да се случва, изправи се и разцъфти..."

Пъстри, цветни, с много слънце и усмивки почивни дни ви желая!

# 571
Поздравления ,радвам се че рейта на сериала на Сю се е покачил.

Продължаваме с рекорда в ютуб. Hands Muscle

Тези двамата разпалват страсти и пожари.🔥 Почти всички им виждат химията с някои  изключения , което е нормално. Няма как всички да харесаме визуално някого и мислим еднакво. Нацелиха печалбата и успеха продуцентите с главните актьори и феновете им и подкрепата. Като цяло целият екип е много добър и атмосферата на античната площадка също и се работи професионално и с усмивки и веселие.

Последна редакция: сб, 12 апр 2025, 13:08 от femmi2

# 572
Днес ще изневеря на Ешреф Тек,
за да отдам почит на Ахмет Онур - красивото ни орле от Anadolu Kartalları.
Международен ден на авиацията и космонавтиката е.

# 573
Днес ще изневеря на Ешреф Тек,
за да отдам почит на Ахмет Онур - красивото ни орле от Anadolu Kartalları.
Международен ден на авиацията и космонавтиката е.

Ешреф Тек няма да се разсърди:wink: Това е първата му главна роля във филм и както винаги подходи професионално  също заслужава внимание още повече, че денят е тематичен. Ама какво младо агънце е свенливо и сладко.☺️ 

Последна редакция: сб, 12 апр 2025, 13:21 от femmi2

# 574
Привет! Hug Радвам се за Ешреф, че покачва рейтинга и още трябва, заслужават го! Heart Вие сте написали всичко, съгласна съм с вас, няма да повтарям. Heart Но аз за друго, бях решила изобщо да не поглеждам "Джейлан", знаете, не харесвах Сюмейе. Но поради липсата на сериали миналата седмица взех, че погледнах 1ви епизод. Хареса ми, а и Сюмейето много е задобряла. Научила се е да плаче убедително. Сега съм на 2ри епизод и споделям с вас. Heart

# 575
Пипи:hugs: радвам се че сподели впечатления и си харесала Сюмейе. Тя има потенциал и желание и резултата е на лице.  Предполагам посещава и уроци. Ти на руски ли го гледаш или на бг . Може ли да споделиш линк в темата.

https://x.com/OnlyCagatayU/status/1910749046068691196
тука казват, че който е снимал това видео  от сета видял че Ешреф бил намушкан Flushed

Статистика . Найс а Wink

Последна редакция: сб, 12 апр 2025, 20:16 от femmi2

# 576
На руски го гледам, има с озвучка и със субтитри. Ето https://turkrutv.net/opasnaya-dzheylan/ Heart

# 577
Преди дни в темата споделих, че ММК е в Лос Анджелис докато братлето Чаго снима сериала. От както Мерт  се раздели с Мелиса Памук не съм го виждала официално с приятелка.  Едва ли е сам толкова време ,но човек може да е щастлив и доволен от живота и по други причини. Чаатай ще излезе голям Казанова така е с огнените красавци неустоими и с кариера при това. Преди Чачо често летеше до Ел Ей отмаряше и се подготвяше за роли , учеше английски и се забавляваше. Сега забрави това има ли или няма къща там само той си знае. Полезно е човек да сменя средата така се запознава и с нови хора. Какво се случва с ам агенцията, която го представляваше е загадка.

Мустафа Мерт Коч представи пуловера с марка LA на марката 22NJ! 🔥💙
https://x.com/MMertKocOfc/status/1910416679051407780

Благодаря имам желание да го погледна, но кога ли ?

Снимки от колегите Smile

Последна редакция: нд, 13 апр 2025, 13:49 от femmi2

# 578
# 579
Слагам текст с тези двамата играещи на котка и мишка
Като има възможност и време ще огифим и с гифчета. Добре че е на помощ транслейта дори и с неточности .

Е: Ти си вдъхновяваща жена
Н:  Психопат !
E: Внимавай с тона си, когато говориш с мен
Н: И мен ли ще хвърлиш през прозореца?
Е: Значи никой не те чува, когато говориш с мен

https://x.com/UnFuckingKnown7/status/1910077394754371838

Е: Какво мислиш, че правиш?
Н: Просто искам да съм сама да подишам въздух
Е: Тук е опасно
Н: Никое място не може да е опасно, колкото от това да съм близо до теб
Е: Разбирам те, дори може да си права, но ще бъде както аз казвам

https://x.com/UnFuckingKnown7/status/1910037014537216335

Н: Не ме докосвай
Е: Ако те пусна, ще избягаш  отново

https://x.com/UnFuckingKnown7/status/1910037575441735850

Няма думи, които да опишат колко феноменален е  Чаатай , като Ешреф  👏
Ясно е, че Çağatay Ulusoy се забавлява с тази роля. Радвам се за него и останалата част от невероятния актьорски състав, че Eşref Rüya има огромен успех.
На дребните хейтъри казвам....🤣

https://x.com/OnlyCagatayU/status/1910301208671027401

Eşref Tek  

Уникален е в тая роля феноменален повече от всякога.  Откривам и нови неща в мимики ,движения , вибрацията на гласът му ,интонацията , погледите.  Забавлява се Чаатай в тази роля кеф му е готино му е да изучава и пресъздава характера на мафиот, като Ешреф, който не е като всички останали. Идеално си пасва и на възраст. Красотата му и аурата, харизмата , визията е зашеметяваща и умопомрачаваща. Най - добрата след Емир , Хакан и Сарп.  Много възмъжал и съзрял в живота.  Как да не завидиш на всички около него и най вече на гаджето. Късметлийка е да нацели най красивият му период в кариерата с мега успешен сериал. Всички искат да са като Чаатай бей копират модата и се забавляват с героят му. Пример за подражание как да стигнеш до върха и задържиш и как да пазиш личният си живот. Някой парадират за реклама ,но той не е от тия и е лаконичен ,но винаги е бил открит и не е крил връзките си  дори и авантюрите. Умее да обича красиво и романтично и уважава и подкрепя. Когато човек има сходни интереси и виждания тогава е още по хубаво. Само този от горе знае какво ти е отредено. Само здраве да е ! Под фокуса на медиите е интересен им е както винаги, но колкото и да не можем да повярваме няма жълти глупости за Чачо и Демет. Това не пречи, като решат да пишат затова. Двамата имат половинки до себе си и се отнасят професионално и отговорно към работата си. Това е част от славата и професията. Трябва да си силен характер и да не ти пука кой какво говори и пише или хейти.

Последна редакция: нд, 13 апр 2025, 03:49 от femmi2

# 580
# 581
  10 , 2 млн . последователи.

Последна редакция: сб, 12 апр 2025, 23:22 от femmi2

# 582
Момичета, извинете ме, че днес цял ден ви изоставих, но имам прекрасни поводи за празнуване в реала.

Е: Ти си вдъхновяваща жена.
Н: Болен ли си? Психопат ли си?
E: Внимавай с тона си, когато говориш с мен.
Н: Какво ще направиш? И мен ли ще хвърлиш през прозореца?
Е: Няма нужда другите да чуват как говориш с мен.

E: Какво мислиш, че правиш?
Н: Просто искам да остана  сама, да подишам малко.

E: Навън е опасно.
Н: Никое място не е по-опасно от това да бъда до теб.
E: Разбирам те, дори може и да си права, но ще стане така, както аз кажа.

Н: И ако съм права защо се изпълнява твоята воля?
Е: Защото тук правилата ги налагат не правите, а силните.

# 583
Привет!
Честит празник и честит имен ден на всеки носещ име на цвете днес 🌹

# 584

И нашите красиви , пъстри усмихнати , обичани цветяяяяя Heart Eyes

Последна редакция: нд, 13 апр 2025, 18:12 от femmi2

Общи условия

Активация на акаунт