Отговори
# 630

Добро утро и хубав и спокоен ден!

# 631
Снимки от новата фотосесия на Малбората. Между другото бившият й с когото бяха 10 години заедно и живяха се е Сгодил не оженил все още. Като му видях снимките не може да се сравнява с мъжкарството и харизмата на Чаатай бей ,то кой ли може де... Не останаха много дълго сами и двамата бързо преодоляват раздели и не гледат назад. Имам предвид Чаго и Аслъхан. Почти три години свобода и кеф не е малко и му личеше по поведението. Точно като на ерген ,като в началото на кариерата.Stuck Out Tongue Малбора е била влюбена в бившия си младеж от 18 годишна. Голяма любов ще да е било имала е очаквания. Чета неприятни коментари срещу него, че не бил истински мъж и постъпил грозно веднага да се сгодява и говорил против Аслъхан дори и я жалват горката как го е търпяла през всичкото време и дали не са се разделили заради изневяра.Идеше реч и за някакви фалшиви акаунти.   Чаатай бил в пъти по - добър от него има поведение и няма да се занимава с глупости. Тук с прави че има принципи и е възпитан. Радвали се че Аслъхан го харесала. Като изключим случката от летището не е отнасял хейт. Не е длъжен  да се показва с никого и обяснява и демонстрира и щом тя е съгласна и го разбира е окей. Двамата са открити и не крият чувствата и връзката си какво повече. Имат общи неща и интересни , талантливи , красиви ,  умни зрели са и интелигенти са и двамата имат си доверие , което е важно в тия среди , щото изкушения навсякъде и не се знае нищо. Същото беше и с Дуйгу дразнеше и намекваше , хилеше и кълчотеше по снимки ,но  се съобразяваше с правилата. Поеха по нов път и двамата и са щастливи и доволни. Може и да се е  разочаровала , какви ли не писания имаше някой много убедително говореха и драпаха, че сватба ще има и социална лодка купил и имоти.

Обещания едва ли има и големи думи и ще остават нещата на времето. И на двамата им е рано особено на Аслъхан.   Приоритетите се променят и човек също. Така че по добре да си гледат кефа , купона,  живота и кариерата най вече Казанова,  щото ептен ще се изгуби и кой знае дали ще работи активно.  

Ето това е бившият Метин  с годеницата.

Последна редакция: ср, 16 апр 2025, 11:37 от femmi2

# 632
Здравейте, дами!

Дойде и нашият ден - Денят на Ешреф.
Настроението е приповдигнато, а очакванията огромни.
Да си припомним епизод 3, прехвърляйки анализите на Gözde.
Знаете, че статиите от този автор са много обемни, затова ще цитирам в няколко поста.

EŞREF RÜYA – Човек внезапно се влюбва

Епизод 3 беше най-добрият епизод досега според мен. Темпото на историята в сериала се увеличава, събитията ескалират, а любопитството към новия епизод е на върха. Особено с пристигането на нови герои, историята стана много по-оживена.
Завършихме втория епизод с падането на Изет от прозореца и смъртта в резултат на плана на Ешреф и тази смърт се случи точно пред очите на Нисан. Не видяхме как Изет падна от прозореца, но мисля, че той сам скочи от прозореца. Защото човек, който е син на такова племе и се смята за ценен, защото е мъж, не може да приеме да му отрежат гениталиите заради мъжката му гордост. Лудият поглед на Нисан, след като стана свидетел на тази смърт, тя не чуваше никого и беше фиксирана върху Ешреф, беше точно това, което трябваше да се случи. Преди седмица или две тя имаше обикновен живот и се бореше да свързва двата края като всички останали; Сега наоколо има оръжия и тела. Докато Нисан гледаше Ешреф с омраза, сякаш беше луда, Ешреф, напротив, беше тих, спокоен, отпуснат и горд от това, което беше причинил. Тези два характера са толкова противоположни един на друг... Това, което ще накара тези двама противоположни хора да станат партньори, ще бъде любовта. Истински врагове на влюбените, нашите любими.
Nisan: „Ти нямаш сърце.“
Eşref: „Има, просто не бие.“

Изисква се голяма смелост за Нисан, за да се изправи срещу човек като Ешреф и да поиска обяснение. Харесва ми, че е смела като този, но ми се иска да не си навличаше неприятности заради това. За съжаление тя има този потенциал. Светът, в който е навлязла, е много опасен, сега трябва да помисли десет пъти, преди да направи крачка. Ако някой друг беше на мястото на Ешреф, той щеше да се отнесе с нея по съвсем различен начин, но Ешреф беше много толерантен. Той знае, че случващото се е необичайно за някой като Нисан, но не можем да пренебрегнем факта, че той е започнал да се влияе от нея. Този човек просто не иска Нисан да напусне негова страна и не защото знае твърде много за нея или нещо подобно. Освен това Ешреф е прав за едно нещо. Може много да се е отказала да работи в хотела, след като е станала свидетел на стрелбата му.

Ешреф каза на Нисан:  „Той си лягаше с малки момиченца.“  Не очаквах Нисан да ги поздрави за това, което направиха, когато го каза, но не я видяхме тайно да се радва или това да предизвика нещо от миналото в нея. По-късно Ешреф  каза: „Извърших първото си убийство, когато бях на 14.“  Когато каза това, това не ѝ напомни нищо, просто беше изненадана, уплашена и отвратена. Нисан е човек, който е бил подложен на малтретиране в ранна възраст или по-късно. При нормални обстоятелства това, което чу, би трябвало да има отзвук в нея. Въпреки това, нито когато Афра беше почти изнасилена, нито сега при Нисан не видяхме признаци на травма. Искам да знам какво преживя Нисан след този инцидент, който я накара да се държи така, сякаш никога не й се е случвало подобно нещо.

Напротив, тя е много весела, енергичен и позитивен човек. „Продължиха ли да живеят в онази ферма, попаднаха ли в сиропиталище, лекуваха ли се Нисан в болницата, как стигнаха до мястото, където са днес, има ли нещо общо този инцидент с премахването на бенката й, знае ли кой е убил човека, който я е накарал да премине през това?“ Очаквам с нетърпение ретроспекциите, където ще получим отговори на много въпроси като тези. Трябва да ги знаем, за да може публиката да се свърже напълно с Нисан.
В сегашната си форма Нисан е написана предимно като романтична комедия. Така че не мисля, че тя все още е напълно развита като герой. Ще има преломна точка и ще наблюдаваме еволюцията на героя. Може би след отвличането това ще се случи.

Е, как така Ешреф не можа да разбере какво се е случило с неговата Рюя, когато излезе от затвора? Защо той няма никакви подробности освен бенката на врата на момичето и изображението на лицето й? Не е ли научил нищо за нея във фермата от момента, в който се е влюбил до нощта, в която е извършил убийството? Той не е глупав човек, трябва да е направил проучване. Той знае как да стане собственик на ретро автомобила, който реставрира в деня, когато го видя за първи път. Честно казано, аз също подозирам, че Нисан е променила името си или записите й се пазят в голяма тайна заради случилото се с нея. Тъй като Çiğdem е полицай, за нея е много лесно да получи всякаква информация, така че не се изненадах, че тя разреши всичко толкова лесно. Сигурен съм, че нашите сценаристи ще запълнят тези пропуски по възможно най-добрия начин. Ethem Özışık е много добър в това отношение, вярвам му.

Между другото, Афра стана персонаж, който можех да търпя, когато не правеше глупости и слушаше Нисан. Защо Афра приема лекарства за психиката си? Само заради този последен инцидент ли беше или го беше използвала и преди? Колко знае тя за случилото се с Нисан като дете?
Следва продължение...

"Всичко зависи от това как гледаме на нещата. С ума се вижда. Със сърцето се чувства."

Нека денят ви бъде изпълнен с любов и красота, бъдете заобиколени с истински и и верни приятели и не позволявайте на негативните емоции да превземат съзнанието ви.

# 633
Супер ,че има анализи и то професионални.

Ние сме готови , а те ?

И те са готовииии отбора на "Сираците" и Якуп баба са силни и не са страхливци. Ешреф добре знаеше какво ще последва след като посегна на синът на Нусрет ага най влиятелният мафиот, който наистина не си поплюва. Така че войната е в разгара си. 💥

Статистика:wink:

Последна редакция: ср, 16 апр 2025, 15:55 от femmi2

# 634

Честно казано, не съм сигурен дали Ешреф е имал някакви съмнения относно възможността Нисан да е информатор. Понякога имам такова чувство. Например, когато Нисан записваше гласа си в колата, преди да напусне сиропиталището, изглеждаше, че Ешреф забеляза. Но нито в тази сцена, нито в която и да е друга сцена продължава ситуацията, която мога да нарека подозрителна, и Ешреф не предприема никакви действия. Ето защо предпочитам да имам предвид тази възможност и да я оставя настрана засега. Ърмак обаче се усъмнила в Нисан и Чийдем, докато те разговаряли ясно в полицейското управление. След разочарованието от това, че  Чийдем се оказва информатор, Ърмак не се отказва лесно от видяното. Особено когато слабостта на Ешреф към Нисан нараства, тя определено ще предприеме стъпки, закриляйки го като сестра. Но аз искам да са приятели с Нисан, сега невъзможно ли е?

Например, Ешреф също е свидетел на разговора между Нисан и Чийдем, когато излизат от полицейския участък. Но на лицето му нямаше и грам съмнение. Напротив, той подходи към ситуацията с гледната точка, че Çiğdem оказва натиск върху Нисан и действаше защитно спрямо Нисан. Трябва да призная, бях доволен от контрола на Eşref над Çiğdem в тази сцена. Въпреки че трябва да подкрепя Çiğdem, защото тя е на страната на полицията и добрите момчета, не я харесвам както след злоупотребата й с власт, така и след тези грозни реплики във втория епизод. Тези изречения, които една жена каза за друга жена, бяха много, много грозни. Когато Ешреф попита Нисан дали Чийдем му се е обадила отново, помислих, че се чуди дали тя я притеснява, вместо да я подозира, че е информатор. Може също Ешреф да е смятал, че Нисан се опитва да направи гласов запис не за да бъде информатор, а за да се отърве от човека, когото лично мрази.

"Животът се променя внезапно. Човек внезапно пораства, внезапно престава да бъде дете. Земетресения се случват внезапно, дъждове внезапно падат. Човек внезапно се изпълва с щастие без причина. Най-големите омрази внезапно се превръщат в любов. Човек внезапно се влюбва. Тази нощ Нисан се влюби в Ешреф Агабей, въпреки че все още не го осъзнаваше. Изведнъж... Този жесток човек, когото познаваше, внезапно се превърна в океан от състрадание. Нисан за първи път се зачуди кой е Ешреф Агабей.
Никога не съм очаквал Нисан да се влюби в Ешреф толкова бързо, особено когато събитията бяха толкова свежи. Тя буквално  се влюби „изведнъж“. Въпреки че не знае, че е влюбена в момента, тя се чувства като човек, който е открил напълно различната страна на Ешреф и има общи неща с него. Но сега той иска да бъде близо до нея не защото Чийдем му е възложила това, а защото собственото му сърце го иска. Той иска да я опознае не за да я накара да се влюби в него от задължение, а защото иска да я открие. Сигурен съм, че ако можеха да се срещнат с Çiğdem, тя щеше да промени решението си да даде този гласов запис в последния момент. Защото любовта не е чувство, от което лесно можеш да се откажеш, дори все още да не осъзнаваш, че си влюбен.
Докато Нисан отиде в сиропиталището, тя виждаше Ешреф само като ужасно чудовище, убиец, психопат. Не сгреши, имаше само този Ешреф от страната, която гледаше. Сега тя може да види, че детето в него, което никога не е пораснало, че се чувства незавършено, защото няма родители, и че всъщност има огромен океан от състрадание в една стая в сърцето му.
Ешреф не се грижи за тези деца в сиропиталището, за да го обичат, Ешреф се грижи за тях, защото той наистина ги обича от сърце. Иска да ги направи щастливи, да им сложи усмивка на лицата, да ги накара да изживеят това, което той самият не е могъл да изпита, да компенсира недостатъците им, макар и малко. Всичките му усилия са насочени към това те да изградят чистото бъдеще, което той не можа да изгради за себе си. Общуването му с тях е толкова искрено, че неволно се разтапях в сцени като Нисан. Особено мъжът, който всява страх в почти целия епизод, бащински храни момченцето с торта... Ешреф трябва незабавно да стане баща, властите са на служба.  Когато Нисан остана сираче като тях и израсна със същата болка, сълзите станаха неизбежни...
Страхотно събитие обаче е, че Нисан се влюбва в Ешреф не защото той е красив, харизматичен, силен, защитник или богат мъж, а защото вижда, че той е състрадателно дете, което никога не е пораснало. Така любовта на Нисан ще бъде толкова ценна за публиката, колкото и любовта на Ешреф. И Нисан също се влюби в детето вътре в Ешреф, тоест, нещо като дете Ешреф; точно както Ешреф се влюби в детето Нисан. „Küçüğüm“, която Нисан изпя на сираците, сега се превърна в песен на Ешреф и Нисан. Защото и двамата са все още малки деца по душа и въпреки че времето за тях напредва, детството, което не са успели да изживеят, остава горчива болка в сърцата им. Колкото и да пораснат, в тях все още има дете, което иска да бъде обичано. Мисля, че Демет Йоздемир изпя песента Küçüküm прекрасно, мекият й тон на гласа ме развълнува много.
Следва продължение...

# 635
Емка Kissing Heart Грасияс, че откриваш такива полезни неща.

Продължаваме с рекламата за епизода довечера. Браво вършат си работата от продукцията и акаунта и не ни оставят да скучаем.  

Деметка също рекламира и напомня. Ех тоя шеф защо е такъъъъв да взима пример от колежката. Сутрин и кафенце ни черпи и си тананика в колата.  

Последна редакция: ср, 16 апр 2025, 22:59 от femmi2

# 636
Феми, добър тандем сме днес. Ти пускаш новините, а аз продължавам с анализа на Gözde.
До довечера дано успея да цитирам всичко и спокойно да се настаня пред компютъра в очакване на епизод 4. Надявам се заедно с теб и Пипи да си коментираме епизода. Hands Pray

Нисан се влюби в Ешреф и сцените на плажа и суинга също бяха доста неочаквани за мен. Не очаквах да научи за проблема с мечтите дори в 3-ти епизод. Чудо е, че човек като Ешреф, който говори много малко и само изслушва околните, освен ако не е необходимо, може да се довери и да оцени толкова много някого, когото току-що е срещнал, и почти да му каже най-специалното нещо в живота си. Защото чувстваше, че сълзите, които Нисан проля по време на посещението си в сиропиталището, са истински и че тя беше искрено любопитна за нещата, които питаше, докато задаваше любопитни въпроси. Нисан никога не го беше питала за нещо, което да я интересува толкова искрено до този момент. Тонът му на въпрос беше по-директен, нямаше такава искреност в гласа му.

Ешреф не е лесен герой за анализиране. Тъй като той не говори много, трябва да внимавам внимателно за значението на погледа му, изражението на лицето му и най-малката дума, която казва. А Ешреф е герой, който може да отразява толкова много неща едновременно само с очите и тона на гласа си. Шапки долу на Çağatay Ulusoy за актьорската му игра. Той говореше за детската си любов по такъв начин, че каза:  „Не“.  каза Нисан, че дори се почувства тъжна от разочарованието на Ешреф. Тя неволно завидя на любовта, която лъвът изпитваше към себе си. Малко се радваше, че в момента няма никой в ​​живота му.

Разбира се, въпреки че в момента виждаме зараждащата се любов на Нисан към Ешреф, знаем, че когато Ешреф намери Рюя, всички страхове и съмнения в сърцето му ще бъдат изтрити. Все пак можем да разберем безпокойството на Ешреф и да го съжаляваме. Ако Руя не беше самата Нисан, кой знае, може би щеше да се яви пред него като жена, която никога няма да пожелае Ешреф и никога няма да го приеме такъв, какъвто е? Що се отнася до Нисан, тя е точно такава, каквато си я представяше, жената, която ще иска да го измъкне от света на престъпността и злото, наречен блато. Въпреки че Ешреф е невероятно разстроен, защото не можа да й се отвори преди години, защото не можа да я види отново, поради любовта, която не можаха да изпитат, ние никога не знаем. Ако тази нощ никога не се беше случила, щяха ли да са един до друг на тези люлки днес? Но това, което можем да знаем е, че тази любов е била предопределена да се случи и съдбата ги е събрала отново. Пленната любов на Ешреф привлича Нисан към него стъпка по стъпка. Междувременно, когато разбира, че Нисан е Руя, любовта му не изчезва, нали? Знаеш ли, когато Нисан говореше в последния епизод, тя каза:  "Не е ли по-добре да не можем да се срещаме?"  Той попита, красотата на любовта не намалява, когато сме заедно, нали? Напротив, смятам, че любовта на Ешреф ще пламне още повече.

Мисля, че интересът на Eşref към Nisan е доста видим. Толкова много, че виждаме Нисан около Ешреф от време на време. Дори Кадир, който не познаваше Ешреф толкова добре, колкото приятелите му, забеляза тази забележителна ситуация. (За съжаление...) Мисля, че приятелите му са много доволни от този интерес, в крайна сметка те са най-големите свидетели на обсебващата любов на Ешреф от години. Гюрдал шеговито подразни Ешреф по този въпрос, дори и да са имали сериозен разговор наскоро, само ако можехме да чуем какво чувства Ешреф с думите, излизащи от устните му... Вероятно ще чуем, че той се чувства сякаш предава Руя. Много ми хареса и комуникацията между Нисан и Гюрдал. Всъщност усетих атмосфера, подобна на отношенията между Джейлин и Ерен в Yargı. Гюрдал също става мъж - приятел на Нисан. Трябва да се телепортираме до сцената, където тя ме нарича снаха вместо снаха възможно най-скоро.

Много ми харесаха новите герои, които се присъединиха към сериала. Бащата на Иззет Нусрет Ага, дъщеря му Нимет, дясната му ръка Сейфо и съпругата на Нусрет са много успешни. Изборът на актьори е много добър, актьорската игра също. Те ви карат да се чувствате до дъното на сърцето си, че са наистина страховити врагове. Последно гледах Hüseyin Soysalan, който играе ролята на Nusret Ağa, в сериала Hudutsuz Sevda. Той също беше важен бос на мафията, но нито стилът на говорене, тонът на гласа и езикът на тялото на Нусрет не приличат на този герой. Гледала съм Неслихан Арслан в ролята на Нимет в много проекти и отново е в роля, която ще направи фурор. Тя идеално пасва на характера, който наричаме мъжествена жена. Въпреки че Seyfo изглежда просто като успешна дясна ръка, първата сцена, в която той и Eşref се изправят лице в лице, ни кара да мислим, че този герой ще стане доста забележителен.

Когато Ешреф отряза гениталиите на Изет и причини смъртта му, той много добре знаеше, че това ще започне война. Защото това, което Изет направи, докосна мекия му корем и очите на Ешреф не видяха нищо. В този момент не го интересуваше дали започва войната, дали ще се пролее много кръв, дали ще отнемат живота му, ако се наложи. Мекото коремче на Eşref е, разбира се, Rüya. Изет, също като мръсника, който причини това зло на Руя, трябва да бъде наказан по най-строгия начин.
Честно казано, Изет заслужи това, което получи, така че като зрител напълно подкрепям това, което направи Ешреф.
Следва продължение...

# 637

Емкааа , сетих се да ми запазиш линка на анализа може да го сложим в заглавния пост. Доста е обширен. Нали има автоматичен превод.

Аз си чакам часа за фризьор да ми освежи косата,  щото след това идват празници и почивни дни. Мислех да се боядисвам ще го отложа за по нататък ако не се откажа де.

Ще се прибера докато почне сериала ще се оправя и хапна и сме пред телевизора. Времето е супер пролетно и слънчево.
Моя приятел бръмна с колата извън града искаше да сме двамата ама имах други задачи за вършене и не можах. И му казах в сряда ми е дизито да си избере друг ден.Joy

Последна редакция: ср, 16 апр 2025, 17:03 от femmi2

# 638
Феми, слагам линкове и на двете статии от Gözde, които съм пускала в темата, за да не ровиш назад в коментарите ми.

Нусрет: „След като си стигнал дотук сам, ти си или много смел човек, или си луд!“
Ешреф: „И двете!“
Атмосферата на всички сцени, в които Ешреф и Нусрет Ага се изправиха лице в лице, беше страхотна. По същия начин стъпките им един към друг са еднакви. Размириците, сплашването, първите стъпки, показващи, че наближава голяма война...
Съболезнователното посещение, което Ешреф направи в къщата на Нусрет Ага, беше най-експлозивното от всички. Какво да правим, освен да се възхищаваме на посланието на убития от него мъж, който с апетит яде халвата си, докато гледа снимката на мъртвеца? Човекът просто каза: „Аз убих Изет, не съжалявам, синът ти си заслужи това, което му се случи, твой ред е, аз ще изям твоята халва със същото удоволствие.“ Той даде съобщението и се подигра с другата страна и ги предизвика. Кълна се, Ешреф изяде халвата с такъв апетит, че ми се прииска.
Честно казано, не ми хареса начина, по който се държаха Нусрет Ага и дъщеря му. Доколкото знам, жените, момичетата и децата не се засягат в закона, но когато на Нусрет Ага отрязаха езика на певица, а на Нимет бяха отвлечени Нисан и сестра й, те не признаха никакъв закон или обстоятелство. Въпреки че знаеше много добре, че това ще се случи, Кадир не спази правилото, като даде името на Нисан на Нимет. Много ми хареса и отговорът на Ешреф да изпрати гениталиите на Изет на масата за закуска на Нусрет Ага. Това не беше отвратителна сцена, а по-скоро много елегантен начин за отмъщение. Но можем ли, моля, да прескочим етапа на рязане на ъглите и да започнем правилните действия? Тези очи искат да видят битка, искат да видят куршуми, летящи във въздуха от извадени оръжия, искат да видят експлозия, не искат много.

В епизода видяхме, че хората на Нусрет Ага преследват всички. Първата жертва беше любимата певица на Ешреф, следващата е Нисан. Може бащата или майката на Мюсюлман да започне следващата му история. Те могат да навредят на Gonca на Гюрдалския фронт. Може би този човек може да бъде Ceren, за да ускори сближаването си с нея. Все още не сме видели близки, които ще бъдат наранени за Irmak и Faruk. Така бившата съпруга на Фарук може да попадне в сериала. Може би ще станем свидетели на началото на връзката между Ърмак и Фарук. Ако забележите, има малко усещане за лимон в тях.

В този епизод Гюрдал остана на заден план според мен. Търсих Гюрдал да шамаросна този или онзи османлия, няма лъжа. Женкарството на Гюрдал продължи с пълна скорост. Очевидно той ще бъде двойка с Гюрдал Черен. Въпреки това намерих Gürdal за по-съвместим с Gonca. Динамиката между тях е толкова забавна, двойка, която може да се обижда, че е вкусно. Всъщност Гюрдал и Нимет могат да бъдат страхотна двойка, но не изглежда възможно Нимет да остане в сериала за постоянно. Не мисля, че женкарството на Гюрдал е украсено с комедия, напротив, мъжът е наясно колко безполезен е. Сериозно, какво виждат жените в този Гюрдал? Не, мъжът не е топ красавец като Ешреф. Предполагам, че той е човек, който кара жените да се чувстват много специални, разбирате идеята. Въпреки че намирам женкарските приключения на Гюрдал за смешни, бих искал да добавя, че е по-приятно да го гледам в действие.
Следва продължение...

Последна редакция: ср, 16 апр 2025, 17:47 от Emiliya

# 639
Идеално ,много благодаря 🌷

Последна редакция: ср, 16 апр 2025, 18:21 от femmi2

# 640

Знаем, че Çiğdem има чувства към Eşref. Тя е човек, който може майсторски да скрие това в сцени, в които не е сама. Мисля, че Ешреф се наслаждава на това, че Чийдем пълзи и не може да го хване, и се радва да го трие в лицето й. Фактът, че не я е убил заради принципите му, а я е пуснал и все още не е успял да я хване, ласкае егото на Чийдем. Забележително е, че Çiğdem, докато се предполага, че се опитва да унищожи сираците, всъщност изпитва толкова много омраза само към Eşref. Може би защото Ешреф знае, че е гръбнакът на организацията, но той направи този случай по-личен. Това всъщност е причината тя да скрие Нисан от Сердар Амир. Иначе няма значение дали ще успее сама с операцията. Освен това няма смисъл да го губите, когато можете да получите подкрепа от него. Според мен, въпреки че Çiğdem изглежда силна, тя е неуспешен полицай. Минаха цели три години, а тя все още стои неподвижна. Сердар Амир показва по-голям потенциал от нея в момента.

Начинът, по който Сердар се порязва пред снимката на Ататюрк във финалната сцена, ми даде голяма надежда за героя. Това постоянно е на гърба на Ешреф. Когато полицаите дойдоха в къщата, останах с впечатление от отношението им, че досега не са имали много работа с полицията. Този човек скоро научава за връзката Нисан-Чийдем, той вече е подозирал Нисан. Да видим дали ще разбере, че Нисан е отвлечена, или Чийдем ще скрие и нея? Мисля, че ще е първият, но той ще го научи сам, не от Çiğdem.

Кадир буквално се държи като първо дете на семейство. Знаете ли, когато се роди брат или сестра, вие вярвате, че цялото ви внимание и любов ще се насочат към него/нея, и въпреки че обичате своя брат или сестра, вие тайно го/я мразите; Чувствата на Кадир към Ешреф са подобни. Ешреф обаче е любимият син на Якуп Баба, защото очевидно е по-успешен. Искам да кажа, че е срамота да се пита колко повече пари всеки друг слага на масата. Може и чувствата на другите да са такива, но все още не го показват. Другите трима членове на Orphans все още се пишат като пасивни. Кадир толкова ревнува Ешреф, че дори може да хвърли в огъня невинно момиче, което никога не е срещал. Трябва ли това момиче да бъде наранено само защото мислите, че е приятелка на Ешреф? Проблемът ти е с Ешреф, иди и си оправяй работата с него. Този Кадир е толкова глупав, че си помисли, че ако убие Ешреф Иззет и Якуп Баба няма да го подкрепи, той ще се отърве от Ешреф. Той беше толкова заслепен от амбиция, че дори не можеше да предвиди, че ще се случи обратното. С този манталитет не Ешреф ще живее дълго, а Кадир ще живее дълго.
Трейлърите на новите епизоди изглеждат като предвестник на перфектен епизод. Чакам с нетърпение сряда. Екшън,преследване, първа прегръдка, ревност, каквото и да е, това е там, нямам търпение, честно казано.
Браво на всички, които допринесоха.

КРАЙ

# 641
В момента тече Озета и съм го пуснала и зяпам. Blush

Хайде, давайте линкове и приятно гледане на всички. Ей голяма тръпка и вълнение , качество , екшън на макс всичко е на ниво.  

Деметка вече е извадила ножа и ни подсказва че ще симулира това ,че ще намушка Ешреф да спаси Афра. Имаше такъв спойлер и се оказа верен. Между другото и от продукцията подсказват с емотки - кодове и аз познах в "Градинката".  Ще има радост , шок , романтика , любов , сърчица и екшън. Остава само ония да повярват че Ешреф е ранен и ще умре. Нисан абсурд да посегне на човешки живот дори и отчаяна да е.  

Зад камера с колегите и гримьорката

# 642
Привет! Hug И аз съм тук, чакам озвучките. Ето с Улкер https://vk.com/dizimania?from=groups&z=video-129812063_456249604 Другата още не е започнала. По късно. Приятно гледане! Heart Ето и другия линк, но за сега не е добре, забива https://vkvideo.ru/video-46308288_456258273?from=groups&pid=46308288

Последна редакция: ср, 16 апр 2025, 20:48 от pipilota65

# 643
И аз съм тук - започна...
Пипи, благодаря за линковете.
Пуснах Улкер.

# 644

Айде почна ЕП 4 💥 Ешреф видя снимката с отвлечените Нисан и Афра уби го с поглед и после вкара ирония. Излязоха от участъка и Ешреф каза на Гюрдал и Мюслюм че Нисан е отвлечена.  И той каза Каквоооо ??!  

Айде РЕККЛАМИ. Много бързо прекъснаха това е заради рейта има печалби и интерес.  

Айде върнаха се почна пак и сега Ешреф се обажда на бодигарда пред дома й ама нещо е ядосан. Нали е там да му докладва и пази. Нисан и Афра вече са при Злата шлиферка. Тя се обажда на Ешреф и той иска да чуе Нисан дали е добре и тя му дава тела.  Ешреф си спомня за разходката на крайбрежната и люлките и разговора им.

Последна редакция: чт, 17 апр 2025, 01:06 от femmi2

Общи условия

Активация на акаунт