Отговори
# 705
Цитат
Енергията на шоуто е толкова добра, че гледането е истинско удоволствие, отразено на екрана във великолепна фикция с диалози и сценична цялост. Началото на историята е много добре.
Сътрудничеството между Демет Йоздемир и Чаатай Улусой е прекрасно.🫰
#EsrefRüya #Essan 

Цитат
  Kanal D ще разкъса всички! Те имат най-невероятните проекти ❤‍🔥🔥

В момента Далечен град е рекордьор по рейтинги 🔥а Eşref Rüya току-що започна да набира скорост🔥🫶

# 706
Добро утро ! Ще ни трябва доста кофеин за разбуждане. ☕☕☕☕ Снощи епизода беше луд , динамичен , зашеметяващ и емоционален. Отдавна не сме се вълнували така. Качество отвсякъде.  ХИТА на сезона след ДГ. Браво на канал Д и продуцентите и актьорите и всички зад камера.  

Емка , в лудницата забравих да ти кажа че има всякакви варианти за цитати и преводи знам, че ти си абонирана за доста такива групи и  търсиш и откриваш неща рано или късно. Аз също съм си отделила от Туитър фенски профил с текстове и реплики  слагала съм назад в темата линка  и видеа и снимки така че всичко ще отразим и няма за нерде да бързаме и рускините и никой не открива топлата вода и всичко е обществено щом е в нет пространството. Това се отнася и за статии и всичко.  Всеки копира от някъде, но за да е точно се посочва източник.  

Последна редакция: чт, 17 апр 2025, 11:11 от femmi2

# 707
Добро утро!

# 708

Ухаааа , ето това е сила !💪💪💥 Дори и осмица имаме в тотала. Конкуренцията я отвяхмеееее. 🍀👏👏👏👌Повечето дизита са надолу с червено. Ще се научат комшиите да оценяват различния похват и качество и труда на актьорите и всички. За никакво спиране не може да иде реч ,не че съм вярвала на тия глупости от някой си още в началото преди старта на сериала  бяха написали такава статия. Тогава още доста неща бяха неизвестни. Бирсен първа щеше да отрази това , а тя не е писала за договорки.

Последна редакция: чт, 17 апр 2025, 10:49 от femmi2

# 709
Здравейте, дами!

Напрежение и удоволствие нощес при онлайн гледането на  поредния епизод от „Eşref Rüya”. Удовлетворение и радост днес, наблюдавайки рейтингите.  🔝🔝🔝
Качествена продукция, стойностен сценарий и силен актьорски състав.
Блестяща игра на Чачо и Демет.
Нищо не е в състояние да помрачи настроението ми.
Велики четвъртък е...
Да си пожелаем с първото червено боядисано яйце в дома ни да влезе радост, здраве и щастие!

Цитат
#EşrefRüya Най-коментираният dizi в света с 45K 🥇 на 16 април 2025 г.  

„Най-голямото щастие е да чувстваш, че си обичан – не да го знаеш, а да го чувстваш!“
Елиф Шафак

Пожелавам ви чудесен ден, изпълнен с много слънце, обич и доброта!

# 710
Няма какво да ни помрачи настроението особено празничното и слънчево цветно пролетно.  

Доволни сме и щастливи заради успеха и рейта. От периода на екшъна " Ичерде "не сме имали такива цифрички и гледаемост. Тогава също имаше спадове ,но помня че имаше и хубави цифри. Чаатай не го вълнува това ,но няма как да не е удовлетворен и щастлив, че трудът му енергията и темпото на работа не отиват на вятъра. Уникална роля и много различна досега. Възхитителен и Върховен е като Ешреф бей - лидерът на мафията и подземният свят. Нямам думи за шеметната му красота и визия. 🔥

Последна редакция: чт, 17 апр 2025, 21:50 от femmi2

# 711

Феми, нашите приятели от руските групи ще ни уморят. Толкова много инфо пускат, че не успявам да ги цитирам всички.
Невероятни са рускините и трудолюбиви като пчелички. Живи и здрави да са!
Отразяват всичко, свързано с Чачо и проектите му. Превеждат онлайн, постват диалозите при директното излъчване, слагат субтитри и анализират епизодите.
Вече нямам представа колко са групите, в които Чаатай е главно действащо лице.
Щастливки сме с такива последователни и верни фенове като тях.
Админите на групите са много любезни и е удоволствие да контактувам с тях.
Да сложа пак цифричките, че да си ги имаме и в този вариант:

Цитат
💥Зад кулисите на сериала 🎙💭МЕЧТАТА НА ЕШРЕФ💭🎙 

# 712
Еми Kissing Heart права си като пчелички са рускините.Красиви и тематични колажи творят  ,новини споделят , клюки , репортажи. Много си обичат Чачо или Чагатай ох смешно ми е като звучи така Joy много групи има. Да са живи и здрави. Както вече писах щом е в нета всичко е обществено и може да се краде от всеки и споделя. Има такива, които си надписват творчеството тяхно право е.

Последна редакция: чт, 17 апр 2025, 18:02 от femmi2

# 713
За най-нетърпеливите - "Мечтата на Ешреф" с бг. субтитри.
Взех линка от темата за Демет.
Момичетата бяха написали, че и този превод е много добър.

# 714
О , и нашите групи са като пчелички браво. Благодаря за превода.

Зад кадър подготвят сцената с кръвта.

# 715
# 716
И аз много се радвам за рейтинга, трябва да има 2ри сезон. Heart

# 717
Цитат
  Eşref Rüya
Влюбване в една и съща жена два пъти ❤️

#EşrefRüya #Eşsan #DemetÖzdemir #ÇağatayUlusoy

Цитат
Televizyon Dünyası
Амбициозният сериал #EşrefRüya на Kanal D, който обединява Чаатай Улусой и Демет Йоздемир, не познава съперници на екрана и в социалните мрежи.

Четвъртият епизод от поредицата, който се е запечатал в спомените със сцената, в която Нисан намушква Ешреф, се превърна в актуална тема в социалните медии веднага след като започна излъчването си и беше на върха на рейтингите с много дълъг път в категориите AB и 20+ABC1.

# 718
И аз много се радвам за рейтинга, трябва да има 2ри сезон. Heart

Втори сезон зависи най вече от Чаатай  ( ако няма други планове  след това)  в случая мисля, че без проблем ще се навие ,защото ролята му доставя удоволствие и екипа е отличен,  сценария , качеството и успеха са на лице.
Това ,че си химичат и пасват двамата с Демет също е от значение. Народа полудя по тях и са във еуфория и творчество и красота се лее. Не слизаме от класациите в социалните медии.  
Има го и момента какво е намислил и Етем за края на историята. Продуцента и канала е ясно, че няма да имат против с този рейтинг. Предвид, че почнахме късничко може да разделят сезона на две.

Искаше ми се и "Gaddar"  да има подобен успех ,но и той не беше лош, като замисъл и социално послание , но имаше и доста неща, които не бяха добре разяснени и някой неща дразнеха.  20 епизода е нормално, можеше и повече. Важното е че оцеля и не го спряха.  Сценария не може да се сравнява с този на "Ешреф Рюя" нито образа и ролята му. Факт е че винаги дава всичко от себе си за проектите си дори и надминава.  

Последна редакция: чт, 17 апр 2025, 23:24 от femmi2

# 719

Цитат
Канал D е доволен от рейтингите на сериала #Esref'sDream   

Общи условия

Активация на акаунт