Отговори
# 120
Eşref Rüya

Епизод 2 Трейлър 1

"Рюя... Това ти ли си?"

Нисан: Няма да умреш, нали?
Ешреф: Човек как разбира кога ще умре? Рюя, ти ли си?
- Новините са лоши. Стреляли са по Ешреф.
+ Стреляли са по Ешреф, но не е умрял.
Нисан: За да не влизаш в затвора, аз станах агент към мафията, моето момиче.

Пропаднахме точно по средата.
- Каквото имам, нека е за сираците.
Нисан: В каква работа ме замеси?
- Тук не играем на игри.
+ Ах скъпа, Рюя, аз съм те намерила бих ли те оставила?

Нисан: Разбрахте ли точно кои са хората?
Ешреф: Човек не трябва да задава въпроси, на които няма да хареса отговора.
Нисан: Тогава да ви задам друг въпрос?
Ешреф: Разбира се.
Нисан: Коя е Рюя?

Диди, целувки за превода!
Става още по-горещо!
Ешреф разпознава Рюя, а Нисан не си спомня нищо.
Но за сметка на това комисарката още по-настървено се опитва да приклещи Ешреф и да го прати в затвора.

# 121
# 122

Цитат
Cigdem има хубава колекция от снимки с Eshref, тя спешно трябва да ги сподели с нас🤣 

# 123
Eşref Rüya

Епизод 2 Трейлър 1

"Рюя... Това ти ли си?"

Нисан: Няма да умреш, нали?
Ешреф: Човек как разбира кога ще умре? Рюя, ти ли си?
- Новините са лоши. Стреляли са по Ешреф.
+ Стреляли са по Ешреф, но не е умрял.
Нисан: За да не влизаш в затвора, аз станах агент към мафията, моето момиче.

Пропаднахме точно по средата.
- Каквото имам, нека е за сираците.
Нисан: В каква работа ме замеси?
- Тук не играем на игри.
+ Ах скъпа, Рюя, аз съм те намерила бих ли те оставила?

Нисан: Разбрахте ли точно кои са хората?
Ешреф: Човек не трябва да задава въпроси, на които няма да хареса отговора.
Нисан: Тогава да ви задам друг въпрос?
Ешреф: Разбира се.
Нисан: Коя е Рюя?

Диди, целувки за превода!
Става още по-горещо!
Ешреф разпознава Рюя, а Нисан не си спомня нищо.
Но за сметка на това комисарката още по-настървено се опитва да приклещи Ешреф и да го прати в затвора.

Много сте бързи дружки благодаря ви и за компанията , коментарите и всичко.  Hug

Горещо е опасно при товааа... при такъв изкушаващ красавец 🥵  как няма да е. Бълнува името на любимата си но какво ли ще отговори на Нисан , която ще донесе нови пролетни ветрове и цветове в живота му. Отговора коя е Рюя по моя сценарии е "Не бъди толкова любопитна".
"Това е болезнена тема но да речем че от години търся и преследвам тази мечта и накрая ще я открия и изживея ако наистина не умра от куршуми и предателство".

Комисарката се е побъркала и обсебила да го прати в пандиза и разбие организацията ,защото тя е била внедрена там ,но са я разкрили затова има колекция от снимки на стената с Ешреф. Той не иска да убива полицаи и са я оставили жива. Това го разясниха от "Градинката" на колежката.

Последна редакция: чт, 20 мар 2025, 00:42 от femmi2

# 124

Още повече започвам да се притеснявам за рейтинга, в Х чета много противоречиви мнения.
А и последните новини от Турция - ареста на Екрем Имамоглу, последвалите бунтове и напрежението в Истанбул ще окажат своето въздействие върху турските зрители, които предпочитат да гледат новините и се интересуват живо от ставащото в страната.
Обаче феновете от чужбина са възхитени от излъчения първи епизод.

# 125
На турците какво ще им хареса и те не знаят вече.. какво искат бози ли? Имат класни актьори , добър сценарист , режисьор. Подхода на заснемане и писане не е като на обикновено дизи.Трябва да се научат да оценяват и различното. Тук имаме и социално послание към живота на "Сираците".  

Това ,което се случва в Турция не е добре и е неприятно. Нормално е да повлияе на всичко.

Последна редакция: чт, 20 мар 2025, 01:37 от femmi2

# 126

Очакваше се с нетърпение: "Eşref Rüya" зашемети с първия си епизод!

Дългоочакваният нов сериал на Kanal D "Eşref Rüya" се срещна с публиката с първия си епизод със своя звезден актьорски състав и завладяваща история. Сериалът, който се съсредоточава върху сложните отношения между Ешреф и Нисан, привлече вниманието с темата си за "предателството" още от първия епизод.

Osman Günden 20.03.2025 г. - 01:17 ч
Амбициозният нов сериал на Kanal D "Eşref Rüya", с участието на Çağatay Ulusoy и Demet Özdemir, спечели голямо одобрение от публиката още с първия си епизод. В първия епизод на сериала мистериозната и завладяваща история на Ешреф Тек (Чаатай Улусой) беше пренесена на екраните.

Верните приятели на Ешреф и годините му в затвора!
Гюрдал, Мюслюм и Фарук, трима близки приятели и довереници, които заемат важно място в живота на Ешреф, бяха забележителните герои в първия епизод. Силната връзка и неразривното приятелство между Ешреф и неговите приятели по време на годините им в затвора представлява един от крайъгълните камъни на поредицата.

Жертвите на Нисан и тайната мисия!
Персонажът на Нисан (Демет Йоздемир) също има важно място в сериала. Започвайки нов живот в Истанбул със сестра си Афра, след като е загубила родителите си при земетресението, Нисан се появява като по-голяма сестра, която е готова на всякакви жертви за сестра си. Въпреки това, проникването на Нисан сред Ешреф и неговия екип като агент дава сигнали за събитията, които ще се случат в по-късните епизоди на сериала.

Източник: Haber Merkezi

# 127
# 128
Здравейте, дами!

Защо ли рейтингът не ме изненада?!  
Мисля, че е добро начало - въпреки обстоятелствата в Турция и показването му по време на Рамазана, процентът му е задоволителен и надявам се да расте.
Цифрите не могат да помрачат прекрасното ми настроение от приятното преживяване, гледайки епизод 1. Чакам с нетърпение превода, за да продължа да коментирам видяното.
Пък и днес не трябва да има поводи за отчаяние -  Световен ден на щастието е!
Този ден съвпада и с първата пролет у нас! От тази сутрин в 11:01 часа светът започва да ухае на пролет!

Честита първа ПРОЛЕТ!

Вълшебният глас на Нисан въздейства на Ешреф!

Нека щастието влезе днес в дома ви просто ей така... С много пролетно настроение и вяра!

Нека в живота ви винаги да има моменти за усмивки, поводи за радост и време за мечти!

# 129

Рейта не е лош, като за начало и въведение в историята.  Голяма реклама и шум ,но не е гаранция за нищо. Реакциите и коментарите са че ще расте в хода на историята и че актьорите са чок добри и заслужават признание, както й екипа.  Мафиотските сериали не се харесват така, както беше преди, като" Езел" , "Ичерде" , "Ямата".   Това са класики с високи успехи и цифри.  Разбира се зависи и от сценария и режисьора. Ние имаме най - доброто от това. Цифрите са важни за канала и продуцентите да са на печалба от реклами за да може да продължи даден сериал. Нищо не може да ни помрачи усмивките и щастието да видим отново този прекрасен талантлив и все по красиво зашеметяващ Чаатай на екран. Наслада за сетивата и душата. Гласът му божеееее, толкова ми липсваше.Sob и не само това... Нямам търпение за по луди екшън сценииииии. 💥

Познайте кой е екшън помощник директор на продукцията заедно с Улуч. Wink

Уур Йелдаръм е в екипа. Толкова се радвам. Не случайно имаше снимки на сета и стоеше до късните часове с актьорите.

Последна редакция: чт, 20 мар 2025, 22:57 от femmi2

# 130
Привет! Hug Отивам да гледам епизода отново със рус. субтитри . Аз пък съм очудена от рейтинга, яд ме е, особено, че "Бездомните" са първи.  Но мисля, че слабия рейтинг на "Ешреф" се дължи на предварително показания финал. Това ще опровергае Етем, че мнозинството от хората обичат трагедиите. Аз съм от тях и ако не беше Чачко изобщо нямаше да гледам сериала.

# 131
Пипи , 🌹 метни линка с руския превод моля. Вечерта и аз ще го изгледам отново по внимателно.

Има нещо такова, че може да се дължи и на предварително показания финал и подход на писане. Както казах това не бива да оказва човек ,защото се случват и обрати.  Заслужава си заради любимците и че дизито не е обикновено такова по разчупено е и различно замислено и заснето и се отличава и това е важното. 
Браво на всички и още веднъж на любимеца че не се страхува и рискува!  Жалко, че не зависи и не се броят гласове от чужбина ,защото тогава щеше да е различно и то много.  "Бездомните" са учудващо първи но зрителите обичат психарии .
Можеше да бъде и по - зле началото така, че и това е задоволително засега. Има и нещо друго.. както и да вървим занапред няма да спрат сериала и ще си изкара до лятната ваканция. После ще мислят за втори сезон, ако е предварително плануван и замислен ще има.
Чаатай не си пада да снима по много сезони на Обществената ТВ но два сезона е тамън и ще се съгласи не и на повече. По всичко личи, че този образ го кефи и екипа с който работи затова и се отпуска и да рекламира.  Wink Макар, че не трябва да се дели това и така трябва да бъде с всяка продукция. По принцип си слага и споделя неща и за миналите проекти, като фрагове и афиши. Не нахъсва достатъчно публиката.

Последна редакция: чт, 20 мар 2025, 13:07 от femmi2

# 132
Познайте кой е екшън помощник  директор на продукцията заедно с Улуч. Wink

Уур Йелдаръм е в екипа. Толкова се радвам. Не случайно имаше снимки на сета и стоеше до късните часове с актьорите.
Много се радвам за Уур. Професионалист е! Ще гледаме рискови и ефектни екшън сцени.
Пипи, аз съм от зрителите, които не си падат по трагедиите и този предварително показан финал ме вади от равновесие.
Не мога да се отпусна и да се насладя на макс на историята, чийто трагичен край зная вече. Но продължавам да се надявам, че ще има елементи на изненада, ще има непредсказуемо развитие и действия, които вдъхват оптимизъм.
Не може една изстрадана и дълго чакана любов да приключи трагично. Няма логика, няма позитивно послание, за което да се хвана в момента. Искам сценаристът да ме опровергае...
Ще гледам сериала само заради химията между Чачо и Демет.

# 133
Извинявайте, че се втурвам в темата. Опитах и гледам в момента първи епизод, но нещо не ме хваща. Може би защото не харесвам мъжете актьори- част от каста. За съжаление ми се струва, че няма да има очаквания рейтинг и то точно заради очакванията на публиката за романтика между двамата ГГ. Засега повече грозни физиономии. Мисля, че не му е сега моментът на този филм...Не ме бийте...

# 134
Заповядай Феми, https://turkrutv.net/mechta-eshrefa-1-seriya.html#subtitry_dizimaniaсубките бяха налице още сутринта. А снощи е имало 2 онлайн превода. Това е добре, има надежда поне единия да остане безплатен до края. Както е в момента с "Рибарче".

Общи условия

Активация на акаунт