Отговори
# 285

Тази му визия в лице и тяло и прическа от периода на ''Протектор'' - Хакан Мухафиз   много наподобява и напомня на сегашната в ролята му на Ешреф.  Значи не се е променил толкова много и младеее и разхубавява и възмажава . Heart Eyes Извървя дълъг път от Емир за да стигне до тук и да се задържи на Върха и трупа нови почитатели с Любов и талант и най вече със скромност. И да има голямо самочувствие е заслужено. Но той не е такъв и не го демонстрира. 

Нещо , което прочетох в Туитър.
Нали се чудехме и писах дали ще има нов епизод заради Рамазана.
Ако е вярно инфото канала няма да излъчи такъв другата седмица.  Тогава ще има и футболно дерби между грандовете Галата Сарай и Фанер Бахче . Турците си тачат и гледат футбол и тогава и рейтингите падат .
Размазан и  футболно дерби все важни неща за турците , които почитат . Нека имат почивка, че си личи умората, особено на Чаатай .  

Тъкмо ще имаме достатъчно време да обсъдим и изгледаме с превод втори епизод. Сега с актуалностите се изписват и по - бързо страничните, ще помислим и за следващата ни тема.

Последна редакция: пт, 28 мар 2025, 13:46 от femmi2

# 286
СЪНЯТ НА ЕШРЕФ, ЕПИЗОД 2 /С БГ ПРЕВОД/

# 287
Ехаааа... Благодаря за споделеното. Имаме превод благодаря за това че ще можем да се насладим на епизода с бг буквички. 🌺

Ешреф Тек 💥 мафияяяя - клъцни ,срежииии. Забелязвам че досега лично Ешреф не е теглил лично куршума на някой брутално. От онлайна останах с впечатление, че Ешреф знаеше, че Иззет, като види какво са сътворили върху него ще предпочете да се фърли и си гледаше часовника и хоооп  труп отгоре и Нисан онемя JoyJoy Биг Бос спокойно си говори и гледа и това е нещо нормално част от работата му. Епизода завърши с тая сцена в хотела. Онзи си го заслужи и Ешреф защити девойчето. Така няма да посяга и гаври с други. Като гледам епизода с превод ще се изяснят още неща.

Последна редакция: пт, 28 мар 2025, 17:08 от femmi2

# 288
Цитат
Eşref Rüya

Каква стопляща сърцето сцена! ❤️‍🩹 #EşSan

# 289
Цитат
Eşref Rüya

Каква стопляща сърцето сцена! ❤️‍🩹 #EşSan

Наистина са такива сцени. Хората си ги харесват ЕшСан и коментират че се надяват че гневът му няма да надделее когато разбере истината ,а ще прояви разбиране особено след като му разкаже че Чийдем я е принудила заради сестра й.
Ами и аз така мисля и го писах назад в темата значи мислим еднакво. Искаме и да го видим като лооооош да тегли някой куршума наистина.

# 290
Наистина са такива сцени. Хората си ги харесват ЕшСан и коментират че се надяват че гневът му няма да надделее когато разбере истината ,а ще прояви разбиране особено след като му разкаже че Чийдем я е принудила заради сестра й.
Ами и аз така мисля и го писах назад в темата значи мислим еднакво. Искаме и да го видим като лооооош да тегли някой куршума наистина.
Феми, ти си голяма оптимистка.
Аз гледам със свито сърце и тайно се надявам на някакво чудо.
Убедена съм, че ще пламне голямата любов, ще бъдем свидетели на интересна, нетипична и силно драматична любовна история, ама защо трябва да завърши трагично.
Този сценарист въображение няма ли?! Нека ни подложи на всякакви изпитания, ако трябва ще оплакваме несподелената любов, но да ни поднесе един приказен край, че да се усмихнем щастливо в последните минути.
Нощес ще изгледам епизода с бг. субтитри. Надявам се да открия някакви подсказки, които да дадат отговор на въпросите, които се въртят в главата ми.

# 291
Чачо освен Хартиени и Делибал май няма герой с лош край или съм в грешка?✌

# 292
Не грешиш Диди това са засега.  
Но има голяма разлика от тези филми и герои и жанрове и послания от тези на Ешрефа.  
Ако ще завършваме трагично ще е като Ромео и Жулиета. Така са легендарните любови.  Ама да не изтрепат целия каст..Head Band

Предпочитам да съм оптимистка иначе ще излезе, че Ешреф ще убие дори мечтата си жената заради която живее  и копнее и търси цял живот заради това, че не може да прости и понесе предателството и после сам ще се подложи на смърт.

Ох аз много неща си представях по различно , а това за началото и края и такъв похват не ми е идвало на акъл.  Но не е нещо невиждано и нечувано. Мислех, че ще е някакъв зъл и брутален образ и мафиот ,но съвсем не е така. Доста интересен и дълбок  образ изгражда и пише СЦ на Чаатай. Самотен мафиот и състрадателен има сърце,  но не бие и не посяга на бедни и беззащитни хора жени и деца. Не че искам не ме  разбирайте погрешно. Такова насилие не мога да гледам. Комшиите си падат по това ,но не всеки ще се съгласи да играе това. Ето сега отиде при онзи Нусрет лично и не се крие от него. Браво!  

Кате , какво мислиш Ешреф и Кадир - твоя човек ще се изправят ли един срещу друг и Кадир харесва ли Нисан?

Последна редакция: пт, 28 мар 2025, 20:41 от femmi2

# 293
  🎬| Зад кулисите на Eşref Rüya

Цитат
След Бахар, Prime Video също закупи правата за излъчване на следващия ден за сериала Eşref Rüya.

Първият епизод на сериала беше излъчен на 19 март, а новите епизоди ще бъдат добавени към Prime Video веднага след деня на излъчване. 

# 294
Тенкю за инфото и снимчиците зад кадър . Охоооо.. вече и в прайм видео . Hands Clap

Още от сета с ретро автомобила .

може ли  гифчееееета:heart_eyes_cat:
https://x.com/di_mohn/status/1905176744736203130
https://x.com/tuci_87/status/1905364486996836516
Не се влюбвам толкова лесно.. ❤️‍🔥EşrefRüya • EşSan

# 295
Кате, какво мислиш Ешреф и Кадир - твоя човек ще се изправят ли един срещу друг и Кадир харесва ли Нисан?
Кадир се загледа по Нисан, но освен на сватбата, засега нямат никакви други допирни точки, за да има някакво развитие по тази линия. Виж, ако Ешреф и Нисан се сближат и Кадир знае това, веднага ще му стане интересна по една или друга причина. Ще видим Етем какво е измислил.

Съперничеството между Кадир и Ешреф изглежда едностранно - Кадир е този, който таи неприязън към Ешреф, защото вижда, че героят на Чаатай се справя много по-добре от него и го е изместил в сърцето на Якуп баба, а доколкото се вижда - и на софрата е начело, веднага след дядото. Тук малко вкарват мотива за братята Авел и Каин, който освен в Библията, се оказва, че го има и в Корана. Ще видим дали ще се стигне до братоубийство, или ще се задоволят само с жестока ревност и чувство на недооцененост... Иначе Ешреф си го знае Кадир какъв е, както и че нарушава правилата на организацията, но не го издава. От новите подсказки виждаме, че ще има и външен враг - Нусрет ага. Да видим дали пред общата заплаха ще има някакво обединение, или Кадир ще се покаже като още по-голям предател и мизерник.

# 296
Кате , така добре си описала нещата. Така е Ешреф знае какво прави Кадир и че нарушава правилата но си трае пред Якуп баба. Той нали и е болен. Кадир няма как да е като Ешреф двамата имат различни действия и принципи. Якуп баба ако умре организацията ще се разпадне ли или ще е още по силна под ръководството на Ешреф.
И там има неясноти около тая Организация.  Не знаем все още нищо за Якуп баба някой по лични неща.

Ешреф лесно може да извади пистолета и надупчи всички ,но прилага друга тактика. На крака отиде при Нусрет ага и се представи. Той не е страхливец и е интелигентен и обработва врага.
Ще видим по нататък как ще действа и ще гръмне ли някой лично. Полицията души и разследва най вече комисарката ,която има личен мотив затова. Често ша я посещава и ще си играят на думи и предизвикват.
Само как му каза нарочно " надявам се да намериш своята Рюя в някой публичен дом".
 И той с репликата "Не съм виновен, че си се влюбила в грешният мъж".  Има и там някаква загадка ,ама съм на мнение че на са имали връзка. Може и да се преспали заедно, ама пак нещо ме съмнява. Сега отново ще разпитват всички за трупа на Иззет.

Последна редакция: пт, 28 мар 2025, 23:55 от femmi2

# 297
Катя, благодаря за отговора.
Допадат ми твоите разсъждения и точни описания. Не пропускаш детайлите, които привнасят особен чар в продукцията.
Харесвам коментарите и на момичетата в темата ви. Чета ви с удоволствие, но все не ми остава време да се включа и при вас.
Феми, знаеш, че не мога да ти откажа. Заповядай!
може ли  гифчееееета:heart_eyes_cat:
https://x.com/di_mohn/status/1905176744736203130
https://x.com/tuci_87/status/1905364486996836516
Не се влюбвам толкова лесно.. ❤️‍🔥EşrefRüya • EşSan

# 298
https://x.com/eedaic/status/1905704668694798444

Я да ви посетя ,че ми стана студено по хладилниците.

# 299
https://x.com/eedaic/status/1905704668694798444

Я да ви посетя ,че ми стана студено по хладилниците.
Диди, ела си при нас, да се посгрееш, да се отпуснеш и насладиш на друг любимец.

Общи условия

Активация на акаунт