Приличам на майка му...

• 3 113
  • 28
  •   1
Отговори
Здравейте и приятно четене ! Blush

Майката на гаджето ми е починала когато е бил на 2г. Израснал е с баща си и по-голямата си сестра. Баща му не си е търсил друга жена след това. Не помни майка си, но имали на село нейни снимки. Реално не разполагам с тях, понеже трябва да се запозная първо със сестра му и да пътуваме до там ...
Той обаче призна ,че приличам изцяло на майка му. Стана в следствие на въпроса ми как така все още е с мен, в предвид 2-те години връзка в които си знаем всичко един за друг и пеперудите в корема са отлетели вече. Пък и не се намирам за красавица, каквито са предишните му и съвсем не проумявам какво прави с мен ако не съм негов тип жена.

Може би напразно с е тревожа...  
Какво мислите ?

# 1
Мисля, че имаш много свободно време и се чудиш каква драма да си измислиш, че да ти е по-интересно.

# 2
Кое ви тревожи не разбрах?
Звучи много сладко.
Той реално нищо не помни от майка си, щом е бил на 2 когато я е загубил.
Снимките от 80, 90-те бяха рядкост и толкова размазани, че едва ли има какво да те притеснява
Защо е тази неувереност, че не си негов тип жена ала бала.
Няма да привлечеш нищо хубаво така.
И като не разбрах какво те тревожи-ако е че сте може да ста роднини, което е нелепица голяма, купете си ДНК тест чрез слюнка ще се определи дали имате сходно ДНК.

# 3
Аз не разбрах какъв е проблема ?!

# 4
Може да не е непременно проблем. Малко е притеснително. Само той ли казва, че приличаш на майка му, какво мислят другите му роднини.
Стана ми жал за момчето, това е огромна травма. Майка му му липсва, в теб може би намира нещо, което му напомня за нея, макар и на подсъзнателно ниво. Това не означава, че не те харесва. Не се подценявай.
Ако се разбирате и нямате други проблеми, забрави.

Ако го

# 5
Ще се изненадаш колко много мъже избират жени, които приличат на майките им.

# 6
Аз не разбрах какво точно те тревожи и що за тема обсъждате - как така бил още с теб. Как изобщо се стигна до такава тема?

# 7
  • Далечният изток
По какво приличаш изцяло на майка му, външен вид, характер?
И дори и да приличаш, какво от това? Така като те чета, имаш нулево самочувствие. Не била красива, чуди се той защо е с нея... Какви са тия глупости?! Или както нагоре някой каза, имаш много свободно време и се чудиш какви драми да си създадеш ей така от нищото.

# 8
Как можеш да имаш толкова ниско самочувствие за себе си?
Щом е с теб то има за какво.
И аз не съм типичната красавица - много мъже са ми го казвали.
Докато не срещнах сегашният ми мъж. За него съм идеалната жена. Много важно с какви жени е бил преди теб - ти в момента си му най-важна.
А това, че приличаш на майка му е смешно - та той няма никакъв спомен от нея.

Последна редакция: ср, 19 мар 2025, 08:08 от Arielle

# 9
Не задаваш правилните въпроси и се ласкаеш от неща, които не са твоя заслуга, а нечия представа за теб.

Ако искаш да просперира връзката ви, мисли как да станете по-близки, как рутината да не убие романтиката, как да се преоткривате отново и отново, как да преодолявате конфликтите, които неизбежно идват. Мисли, кой е следващият етап, как искаш да се развива връзката ви? Работи за отношенията ви, за това ти да се чувстваш добре с него, но и той да е щастие и спокоен с теб.
Дали приличаш или не на майка му, е паразитна мисъл. Нищо няма да ти донесе.
Гледай да построиш здрава основа на отношенията ви. Другото каквото такова.
Също иди на психолог, за да повишиш малко самочувствието си. Не позволявай собствената ти несигурност да унищожи отношенията ви и да отнеме радостите ви.
Късмет!

# 10
Аз много приличам на майката на мъжа ми:) която си е жива и здрава.
И външно и като начин на мислене си приличаме. Според мен с доста връзки е така, макар че жените често не харесват свекърва си и не искат да го видят/признаят. От страни се вижда повече.

Но инак, недей моля те! - как така ще питаш мъжа ти какво още прави с теб!
Външният вид, що касае да не си съвсем запусната и да си чиста и спретната, няма особено значение.
Хората се избираме и оставаме заедно по много други критерии.
Иначе никой нямаше да изневери на Адриана Лима.
С теб е защото си специална, защото се чувства себе си, защото си говорите дълго и хубаво, защото правите супер секс, защото...

# 11
Да не се учудиш, ако след още няколко пъти "Ти защо си с мен?", той започне да си задава същия въпрос Smiley

Този тип поведение е толкова манипулативно, че няма накъде. Хубавото е, че младежът е отговорил с първата хрумнала му дивотия, а не е влязъл в капана с изпросените обяснения и спиралата на "аз не те заслужавам", "другите ти приятелки са били толкова по-хубави", "ти сигурно ще ме зарежеш за някоя красавица" и подобни...

Най-добрата защита от това манипулативно поведение е, да се подхожда с ирония - "защото правиш хубави палачинки", "защото като мене не обичаш грах", "защото ми напомняш учителката ми от занималнята в трети клас", "защото не хъркаш нощем" Smiley Пък филмираният да се чуди и разсъждава после колкото си иска Smiley

# 12
Това дъртият преподавател ли е? И как така още не те е представил на сестра си? Нали уж бяхте на сватбата на сина му? Баща му поне виждал ли те е?

Ех, като ги завъртите тези драми, та чак се оплитате.

# 13
Има сериозен проблем и той е, че няма проблем!

# 14
  • София/Севлиево
Аз не виждам нищо лошо в това.Колко хубаво би било поне малко да приличам на свекървата (а сме много, много различни,пък имаме рожден ден една след друга).

Общи условия

Активация на акаунт