Приличам на майка му...

• 3 112
  • 28
  •   1
Отговори
# 15
Как така за 2 години само са ви отлетели пеперудите? Много странно... Това той ли ти го каза или ти го чувстваш?

# 16
Като си измисляте, не е зле да знаете, че старите ви теми си стоят видими и лесно се четат. Април 2024 си от 3 години с 59 годишен и се чудиш дали да го зарежеш щото имал малко сперматозоиди и не можел да има деца (все едно един 59 годишен ще ходи да си изследва сперматозиидите нарочно), а март 2025 си в 2 годишна връзка с младо момче.
И един мармот завива шоколад.
Администратор да изтрие тая простотия преди някое момиче с наистина лошо самочувствие да се зачете и да се напрегне.

# 17
sunlight_eli , получи се паралелна връзка в която почнахме като приятели . Никой от компанията не знае за преподавателя и станаха едни... от тогава за пред всички сме от 2г заедно.   

ЗЛОДЕИДА , Ами за толкова малко време минахме през какво ли не. Първо признанието ми за другия мъж , шока от възрастта , заплахи от знаете кого и за двама ни... 
Просто не се гледаме през розовите очила и присъства повече взаимното доверие разбиране и подкрепа отколкото страст и желание за щуротии.

По други въпроси . Баща му потвърди за косата , очите , носа и гласа ми даже незнам как го определи :д
Сестра му просто е щастливо омъжена в Германия и им харесва там.

# 18
Ако нещо от това, което казваш изобщо е вярно, зарежи всички мъже в живота ти и се заеми сериозно да ходиш на психолог.
Първо, сериозна връзка не се гради върху история с изневяра. 3 години с едниния и още 2 с другия - на кого от двамата считаш че си изневерявала? 
Второ - фактът, че си спала с толкова много мъже за толкова кратко време (инфото е от предишната тема на авторката) и то в дълги паралелни връзки, едната от която с човек, които може да ти е не баща, а млад дядо даже, говори за психологически проблем. Това не е нито порицание за сексуалният ти живот, нито те обвинявам в разюзденост. За мен описаното от теб самата поведение е вик за помощ.
Трето - фактът, че смяташ, че един мъж би бил с теб само заради хубостта ти, да те изтрае не повече от 2 години и да си толкова несигурна в собствената си стойност като човек, че да задаваш подобни въпроси, потвърждава горното ми мнение. Не момчето има проблем с майка си, ти имаш проблем със собствената си самооценка и то сериозен. Силно се съмнявам, че той е толкова глупав, че разговорът да е бил буквално:
- Защо си с мен - 2 години минаха, аз не съм хубава като бившите ти.
- Еми много приличаш на майка ми, иначе не ставаш.

Ако е било точно така - върни с към съвет първи. Ако си го въртяла на шиш докато изкопчиш нещо, което си искала да чуеш и той се е почувствал притиснат да каже точно това, за да млъкнеш или ако си му извъртяла думите в съзнанието си, за да чуеш каквото искаш - върни се към съвет 2 и 3.

Аз съм с мъжа ми вече 22 години. И да съм била хубава - вече не съм в категорията млада сърничка. Родила съм 2 деца, надебелях, имам целулит, нервна съм постоянно от много работни и лични задължения. Ама не си задавам същите въпроси като теб, защото знам, че сме стойностни като хора и връзката ни се гради на нещо повече от красота и пеперуди в стомаха.

При всички положения потърси психолог. Проблемът е вътре в теб. Какви са отношенията ти с баща ти и другите родителски фигури около теб? Обикновено от там се почва.

# 19
  • Пловдив
Пий като баща му и ще заприличаш на него 😁😁

Въпроса и предходните и теми са безумни ....отговора също. Подхождам нестандартно

# 20
Не знам кой ви е заплашвал като цяло, не съм ви ровила в темите. Просто щом няма пеперуди, защо се интересувате на кого приличате?

# 21
Eх, деца, деца! Минали 2 години и вече пеперудите напръскани с райд, любовта отлетяла, мис свят я няма що ли този мъж да остане ...

Сега ми кажи, че си му ги казала тези неща директно и ела да те набия!

Научи се да си държиш на стойността и цената. Вдигни си нивото и себеоценката, ако не наистина, то поне на приказки.

# 22
Спри да се занимаваш известно време с мъже. Почини си и си събери мозъка, ако имаш такъв, де.

# 23
Все се чудя, такива мъже като правят секс, майка си ли виждат, или жената? Сори, ама ... нищо сладко не виждам. Разбирам да беше казал, че приличаш на баба ти Моника Белучи, ама да казва, че приличаш на майка му, е доста крийпи всъщност.

# 24
Все се чудя, такива мъже като правят секс, майка си ли виждат, или жената? Сори, ама ... нищо сладко не виждам. Разбирам да беше казал, че приличаш на баба ти Моника Белучи, ама да казва, че приличаш на майка му, е доста крийпи всъщност.
+ 1 и то физически! По някаква черта разбирам да приличаш на единия родител, но по външност...

# 25
Е, то в характера няма кой знае колко разнообразие сред хората, така че не го коментирам изобщо. Ама визуално - втф?! Все едно ми казва директно, че има влечение към майка си, де да го знам какви други психически отклонения има.

# 26
Абе момиче, извинявай, ама ти на колко години си?? Толкова ли са комплексирани днешните младежи, че две години едва ли не им се струват много...!?

# 27
...
Той обаче призна ,че приличам изцяло на майка му. Стана в следствие на въпроса ми как така все още е с мен, в предвид 2-те години връзка в които си знаем всичко един за друг и пеперудите в корема са отлетели вече. Пък и не се намирам за красавица, каквито са предишните му и съвсем не проумявам какво прави с мен ако не съм негов тип жена.

Може би напразно с е тревожа... 
Какво мислите ?
Ти всъщност за какво се тревожиш?
Моля да обясниш.
Според предишната ти тема, на 26-27 години си била вече с 12-13 мъже. Май не си имала изобщо продължителни връзки. А и не са били сериозни отношения, след като даже си имала и паралелни връзки, като тази сегашната и с онзи дядо-преподавател. И какво сега, смяташ, че ако си опознала вече някого и той те е опознал, вече не трябва да сте влюбени, време е да се разотивате и да започнете поредната нова връзка или даже няколко връзки едновременно?
Много са ти объркани представите за това, какво изобщо е сериозна връзка между мъж и жена. Чудя се как си стигнала до такива представи.

# 28
  • Beyond the stars
17 години сме заедно със съпружието.
Никога, ама никога не ми е хрумвало да го питам защо е с мен.
Такова ниско самочувствие не се бори с връзки с мъже, които да го валидират, а с психолог.

Общи условия

Активация на акаунт