Не купувайте обувки от Paolo Botticelli

• 2 816
  • 25
  •   1
Отговори
Здравейте, пиша тази тема, защото съм потресена от качеството на обувките в Paolobotticelli.
Тази година зимата ни изненада и бързо трябваше да се купят обувки на дъщеря ми зимни. Избрахме модел от естествена кожа, който тя си хареса.
Закупихме ги на 16.02.2025 г., а на 22.02.2025 г. и двете обувки се разлепиха изцяло.
При посещение в магазина в гр. Русе в МОЛ-а, ни дадоха само опция изпращане на ремонт при обущар, със срок до 30 дни.
Писах на електронна поща на сайта на фирмата, но и от там никаква реакция.
Понеже закона дава право на продвача при покупка от физически магазин "Когато предявявате рекламация, Вие имате право: да предявите рекламация, като поискате от продавача да приведе стоката в съответствие с изискванията"
Грешката е моя, че посетих техен магазин в бързането да купя някакви обувки, но все пак не очаквах да са толкова некачествени. Беше ми за пръв и последн път.
Никога повече не бих купила нещо от Paolobotticelli.

Последна редакция: ср, 19 мар 2025, 14:13 от Tsigularova

# 1
  • София
КЗП

# 2
Не знам защо така чак се потрисате от турски обувки правени наполовина в Китай. Логично е качеството им да е никакво. Проучвайте поне малко марките, които пазарувате, не се хвърляйте само на гръмките италиано-звучащи имена.

# 3
Не знам защо така чак се потрисате от турски обувки правени наполовина в Китай. Логично е качеството им да е никакво. Проучвайте поне малко марките, които пазарувате, не се хвърляйте само на гръмките италиано-звучащи имена.
Както писах, купихме обувките набързо, тъй като тийннейджърите носят само маратонки, дъщеря ми нямаше зимни обувки и се наложи да купим нещо набързо.
Е не очаквах, че няма да изкарат и седмица.
Да грешката е моя.

# 4
Неприятно със сигурност,  но все пак не са отказали да отремонтират като е по закон.

# 5
За съжаление за качествени обувки си трябва голяма инвестиция. По-евтините обувки се късат, спукват и т.н. Евтиното излиза скъпо. Не разбирам какъв е смисъла от темата.

# 6
Неприятно със сигурност,  но все пак не са отказали да отремонтират като е по закон.
Да така е.
Просто споделям моя опит с качеството на обувките им.

# 7
  • Варна
Съчувствам ви, защото знам как един тийн може да ти скъса нервите с това искам, това не искам, не знам какво искам. Аз обикновено за зимни обувки се насочвам към Декатлон. Здрави са, има и бюджетни, има номерация. Имайте го предвид за другата зима Simple Smile

# 8
  • София/Севлиево
При тази марка обувки е малко на късмет и понеже и при мен в повечето случаи се скапваха отдавна съм спряла да ги купувам(а сестра ми има 2-3 чифта, които с години останаха здрави)...

# 9
И при мен се случи същото с маратонки от тях. Разлепиха се на втория ден и отказаха връщане на парите, а само ремонт, който представляваше някакво калпаво залепване и изцапване на обувките ми след 30 дни чакане.

# 10
Ако не е проблем, бихте ли споменали цената на въпросните обувки?

# 11
Ако не е проблем, бихте ли споменали цената на въпросните обувки?

# 12
Мен въобще не ме учудва. При тази цена е ясно какво ще се случи. Обувки за 60 лв. няма особено зимни. То вече едни нормални маратонки започват от 120 лв., а да не говорим за боти и ботуши.

# 13
  • Варна
Абе, не съм съгласна. Аз последно от сайт в нета си купих сладурски маратонки за 55 лв. Не държа на марка, но са здрави, удобни, не са с мрежа, т.е. стават за студено време. Не ги свалям. От Декатлон, както споменах, на цена около 60-70 лв си купувам втори чифт зимни, дебели боти с подчертано спортен дизайн, които не пропускат вода и така топлят, че ми се налага в офиса да държа леки обувки и да ги сменям. Стига човек да не го смущава, че не стават за официален панталон, но са идеални за дънки и спортна долница, са чудни. То малко като реклама стана ама живея близо до варненския Декатлон и винаги първо там водя тийнката.

# 14
Щом са ги приели за ремонт, поне си спазват гаранцията. Дано след това изкарат повече.
Мен въобще не ме учудва. При тази цена е ясно какво ще се случи. Обувки за 60 лв. няма особено зимни. То вече едни нормални маратонки започват от 120 лв., а да не говорим за боти и ботуши.
Редовната им цена е около 100 лв., тя ги е взела на промоция.

Относително е за цените. Дъщеря ми се влюби в едни за 63 лв. Предишните ги носи 3 г., лято-есен-пролет-зима, през всички сезони, чак тогава се предадоха. Казва, че това са най-удобните обувки на света Simple Smile не успя да намери същите и я убедих да ѝ вземем Asics, на които съм върл фен. Хареса ги, поноси ги, докато в един чужд сайт видя от нейните. Познайте сега кои носи Trollface

Общи условия

Активация на акаунт