Не купувайте обувки от Paolo Botticelli

• 2 832
  • 25
  •   1
Отговори
# 15
Имах боти от магазин за евтини китайски стоки. Струваха 20 лв, изкараха няколко зими и бяха най-топлите зимни обувки, които съм имала. Взех си после ботуши от Рикер, за 200 лв и се разлепиха на втория месец... та за съжаление вече цената не определя качеството..

А иначе да, Ботичели са кофти марка, от години не стъпвам там. Същите са и Тенденз.

# 16
  • Банско
Зависи кой недоспал китаец е лепил обувката или коя машина вече всъщност. Обаче на пазара  има само лепени обувки, по-лесно е.
Но и от китайските има такива, които издържат много. Аз си взех последно едни китайски и са си супер вече трета година.

# 17
  • София/Севлиево
Тенденз са много по-добри.Най-редовно си купувам боти и ботуши от тях.Издържат 3-4 години (тъкмо докато ми омръзнат).

# 18
Хм... преди 2 лета си взех сандали от Тенденз и на другия ден, буквално на другия ден, докато се разхождах се разлепиха и се прибираш с един бос крак...

# 19
Едни от най-неудобните обувки, които някога съм имала, са на тази марка. Затова и не съм потресена да прочета за Вашия опит.
Това е евтина, некачествена стока.

# 20
Не мога да споделя на 100% впечатленията, имала съм и средни, и евтини обувки и е абсолютно на късмет и поддръжка. Много ми се иска да си купувам качествени , демек неевтини неща, но почти всичко претенциозно, с което съм се сдобила, губи уау ефекта на първото слагане - същото е като евтиното.

# 21
Късмет, подръжка и походка - това е ключово колко дълго ще изкарат чифт обувки. Като подръжка и походка са най определящия фактор. Един и същ модел маратонки малката дъщеря съсипва за три месеца, докато голямата ги носи повече от година. Паоло Ботичели, въпреки гръмкото име, са ми наравно с Тенденз и Мат Стар по качество. Т.е ниско. Може да има изключения, но в масовия случай не изкарват даже и сезон.
п.п.  Моите дъщери си купуват маратонки най вече от Шоп сектор. Много често има  намаления и цената става приемлива.

# 22
Тенденз и Ботичели носех като студентка - спомням си, че бяха супер неудобни, но пък бюджетни. Наскоро влязох в Ботичели ей така, да погледна какво има, Ами те цените почти бият любимите ми Fabiano...

# 23
Не мога да споделя на 100% впечатленията, имала съм и средни, и евтини обувки и е абсолютно на късмет и поддръжка. Много ми се иска да си купувам качествени , демек неевтини неща, но почти всичко претенциозно, с което съм се сдобила, губи уау ефекта на първото слагане - същото е като евтиното.
Не е даже толкова късмет, колкото набито око за това как е изработена обувката. Има много скъпи марки, за които плащаш за бранда. Но има и качествени обувки от естествена кожа, ортопедични, които си заслужават цената и издържат с години. Майка ми е голям спец в тия неща. Има много обувки, но и дълго й държат. Тя обаче има нервите да ходи, гледа и мери, докато отсее качественото. Пословични суми не е давала за обувки, но има страхотни попадения. Аз такова търпение и усет нямам. А и имам кокалче на големия пръст, което усложнява задачата. И все пак от обувки за по 30-40 лв не очаквам качество и удобство.

# 24
Това е от време оно с тази марка. Още като бях в училище (15+ години) на една съученичка и се случи същото с чисто нови обувки. Боклучели - не.

# 25
  • Варна
Чак пък цяла тема за едни обувки... В тази верига продават нисък клас изделия и не съм изненадана от случилото ви се. Те сериозните марки имат такива изцепки, какво остава за някакви китайски боклуци, нищо че са наредени в лъскави магазини.

Общи условия

Активация на акаунт