АПРИЛчета крачета си купуват и отказват вече да мируват !!!

• 7 490
  • 273
  •   1
Отговори
# 60
И на мен ми е гот. Младен другата седмица не е на работа, ура, ура, ура!
Симонка и Анжелка са станали супермацки  Mr. Green

Честито на месечковците!

Коте, аз ще ти пратя снимки утре, че въобще си нямам идея къде ми е диска с бебешките на Ив. Между другото, намирам идеята ти за страхотна   bouquet  Много съм ти благодарна. Това ще е подаръкът за РД-то на Иво за бабите - една голяма снимка.

# 61
я да се разпиша днес.....

Иленка, ега ти  #Cussing out, ама пък новата количка е готска........и мисля, практична и удобна, което е по-важното, де

какво още беше, аа Честито на Месечничетата

енви и наш`те песни ги пускат по VH1, ахахахахахах

ние днес два пъти излизахме на разходка и двата пъти ни валя, ахахахаха, аз мокра, но важното, че Радост е под дъждобрана

# 62
Радостната мама на Радост!  Laughing
Голям веселяк си, Фурорка! Heart Eyes

# 63
Енви, ние също почи нямаме коса.
Нека сега са по-бебета, големи ще пораснат, пък коси, пък години ще трупат, бебета пак няма да станат! Hug

# 64
Лелеееее, Нуни, да вземем да ги съберем с Йоито  Heart Eyes ще има да се друсат, друсат.... ще се харесат със сигурност!
Мимка и на мен Анжела ми се вижда много пораснала - дали е от Тайландският въздух и е много готина мадама.
Иленка, много практична количката и да няма повече инциденти с нея.
Енви, нали поверието гласеше нещо от рода на това, че колкото по-късно порасне косата, толкова по-гъста ще е. Няма да остане без коса и ще дойде времето, когато ще й правиш прически!

# 65
Колко ли струва?
Саш беше 5 дни в Хановер, аз не те питах къде живееш ти Simple Smile))

Аги, 40 евро е  Peace 
А аz до преди 4 месеца живях в Хановер  Mr. Green мъжът ми все оЩе е там преz седмицата. СаШ на Цебит ли беШе? Мъжът на най добрата ми приятелката еШе там и дори спа в служебния апартамент на мой СаШ  Wink преz по4ивните дни.

Иленка, 4естита коли4ка, със zдраве да я полzвате   bouquet

# 66
  • Русе
Енви, такова столче взех, но комбинация червено-сиво-тъмно синьо.

Количката наистина изглежда стабилна - сгъва се на чадър, има стабилен борд и възможност да се застопоряват предните въртящи колелета, на което държах особено много. И Диди я хареса...В момента бати я вози из къщи.  Laughing

За мен петък вечер отдавна не е това, което беше... Tired Wink

# 67
  • София
Хора, подсригах се! Косата ми сега е нещо като на черта, но етажирана, защото нали преди си бях на етажи! Отдавна обмислях и накрая се реших!

Иленка, честита количка - готина, само дета няма май никакъв вариант за легнало положение!
А, какво е столчето - ние снощи най-после поръчахме след...незнам колко врем мотаене от страна на мъжа ми! Викам ми : добре, че като се женихме бше по-решителен, че...нямаше да ги има децата! Все гледа да не изпусне някоя по-изгодна оферта - направо....!

# 68
Вени, а честита ти причЬОска! Crazy  Mr. Green  Peace
Танче, точно на Цебит-а беше  Laughing, 5 дни си изкарал екстра - нагледал се, 4 полета направил и изобщо!!!   Rolling Eyes що за мене няма такава командировка...
40Е, супер, само където тук ще е над 100 лв сигурно.

# 69
ейй(направо си е д.еба), "осраха" хубавия град Търново. сега гледам по новините, че ще правят някакъв комплекс от еднофамилни къщи на някой от хълмовете (не мога да се ориентирам тоно къде, търновки помагайте) и за тази цел що дървета са изсекли  #Cussing out, уф, само дано не е в района на екопътеката към Преображенския манастир и водопадите, че направо ми иде да ги  #2gunfire

Последна редакция: пт, 23 мар 2007, 20:07 от фурор

# 70
Янче, аз смалих снимката на Мимка Peace.Имах в предвид изпреварила в смисъл,че първа си писала, но аз я коригирах Party
Пия винце Whistling

# 71
Иленка честито ти придобивки Mr. Green
Вени на теб пък прическа Hug
Днес и мен успя да ме навали и аз предвидливо тръгнах по гола глава да мога съвсем като мокра кокошка да съм в случай на дъжд hahaha
ОООО забравих - днес за пореден път падна Теодор от спалнята Crossing Arms Май си удари устата защото е леко зачервена горната устна и долната отвътре ooooh!

# 72
Да започна с честитките:

Честито на месечковците   ura

Честита прическа на Вени.

Честита количка и столче на Диди.

А и не на последно място да благодаря на Котето за темата и желанието й за направата на снимки . Сега ще потърся и аз да пратя.

Някой беше питал за боб преди време , но аз сега се сетих да кажа  Embarassed - вече три пъти давах на Ема, много го харесва и няма газове.

Кошове имам два плетени от ракита, купих ги навръщане от морето лятото от край пътя и много си ги харесвам. Тези детските , от които Черапахова е взела, също са много сладки, гледах ги преди време в каталога на ИКЕА и много се ядосвах , че тук ги няма, но тъй като ние още нямаме детска стая плетените някак си по-ми се връзват, само където Ема вечно ги човърка с нокти и вади клечки  #Crazy.

Ема нещо май зъби я мъчат, то нали само един си има и не мога още да се ориентирам дали е това, ама ще разбере.

За рождения ден реших на заведение. Като се замислих през седмицата на обяд едва ли ще е пълно, та да е толкоз опушено. Спрях се на едно ресторантче близо до нас, което има и вътрешна градина, та ако е хубаво времето ще сме навън. Това с родата , а вечерта две семейства наши приятели ще поканя вкъщи да отпуснем.

# 73
И пак щях да забравя ooooh! Реа е страхотна-нареждаме се на опашката за зетьове/а съм сигурна че е дълга/ Heart Eyes

# 74
Ами, щом сме на винце, да разлеем! Heart Eyes

Вени, честита прическа!  Peace А къдриците запазиха ли се? Какво столче поръчахте!?

Ванче, ти ли писа, че столчето ви е от 9 до 32 кг? Доволни ли сте? Не е ли много голямо? Thinking

Чаена, много си права за бебешките главици! Hug

Ха, Нуни, страхотен аватар!  Peace Много актуален!!! hahaha Гледам на 1-ва стр, че щерките ни са с абсолютно еднакви мерки! Flutter

Филипка, имаш ли новини от Бюти? Confused

Последна редакция: пт, 23 мар 2007, 22:37 от envia

Общи условия

Активация на акаунт