АПРИЛчета крачета си купуват и отказват вече да мируват !!!

• 7 478
  • 273
  •   1
Отговори
# 45
да ви питам какъв кош за играчки имате и къде има хубави  Heart Eyes

Пете, в магазин за един лев има невероятно удобни и практични, по 2 лв са, от там си купих, видях го на снимки на Аги Peace

# 46
Мимка , а колко голяма я искаш?

Пете, ние си купихме от Комо - калинка, много практичен и здрав според мен. С едни телове е, Симона си го дърпа вади играчки и си връща старата форма - 20 лв. Сега ще потърся и снимка
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=49453&photo=125

# 47
Ми да мога да я сложа в профила Mr. Green

# 48
Мимка, готово Peace.

# 49
Леси,  Hug! Ами, ей това е - да откриваш радостите в дребните на пръв поглед неща!  Peace Само дето мъъъничко се натъжих, т.к. си спомних ние с мъжо на кои песни се сваляхме... /по VH1 ги пускат hahaha/! Честит ти нов разкошен подпис! Heart Eyes

Кош за играчки сме купили за 5 лв. от т.нар. домашни потреби, който всъщност май е кош за пране - пластмасов е, върши работа, но ни трябват още към 3 такива... #Crazy

Лейсии, нищо не каза по въпроса за новия ти ник!? Mr. Green

Последна редакция: пт, 23 мар 2007, 16:20 от envia

# 50
Много благодаряяяяяя  bouquet  bouquet  bouquet Heart Eyes Heart Eyes

# 51
Упс, Янчето ме изправарила Crazy.
Ама поне свърших работа Wink.
А Анжи е...намам думи-видна Убавица!!!

# 52
Мимка, кога ще ни зарадваш с някоя снимка на тайландските красоти?

Искам да ви покажа коронния номер на Яна. Как го прави не знам  hahaha http://www.vbox7.com/play:a1f814a7 (малко е тъмничко)

Филка, ако имаш новини от Бюти, казвай моля те Grinning

Янче, имаше ли други видове освен калинки?

Иленка, пълен отврат Confused Но хора всякакви...

Hug за месечинките.

# 53
Нуни, гимнастичка ли ще става Яничка!? hahaha Така ме развесели! Joy

# 54
 Joyенви, натам отиват работите Laughing всеки път като я сложа на плота и се започва, по 5 мин. непрестанно го прави. Диване Laughing

# 55
  • Русе
Взех новата количка момичета - http://www.tweety-bg.com/product_info.php?manufacturers_id=21&products_id=35
това е, нямах много време и избор, обаче цвета е дюс червен в комбинация със сиво(борда) - няма го този десен в каталога им newsm78..., и като тъй и тъй обикалях, купих и столче за кола 9-18кг, каквото си бях намислила... Grinning

Абе, не съм си помисляла, че може такава гадост да се случи, макар че веднъж един клошар и "по-голяма" работа беше свършил във входа #2gunfire, ама после май яде бой от комшията на първия етаж, пък и обикновено винаги има бабки-клюкарки пред блока...както и да е...

Анжелката, все по-хубава става!

Голяма буболечка туй Писанче, нуни!

Браво и на Сонката за подвига с гърнето!                                                                           

# 56
Ако някой оЩе няма идея zа подарък zа РД, а има двор, ето ви оЩе една идея
  Сигурна съм, 4е Ще се харесва дълго време  Wink

Колко ли струва?
Саш беше 5 дни в Хановер, аз не те питах къде живееш ти Simple Smile))

# 57
Нуни - а във вода ако го повтаря може и плувкиня Wink Joy
Имаше - слон, жаба и някакви други животни, но не помня:(

Ванче, не съм аз, някой друг докато аз задавам въпроси го е кропнал Wink Да си признае, да знае Мимката на кой да благодари Laughing

Иленка, и нашата количка я препика веднъж , но едно домашно куче в периода на разгонване на Клио. Ама само я изпрах. Но ако го направи човек, със сигурност хвърлям. Дано не си навлека някой път някоя беля с тази моя либофф към животните Embarassed

Мимка,  Анжи какви къдри е направила. Това от тайландския въздух ли е, или по принцип си е такава вече косицата?

# 58
Иленка, какво столче купи? Честита ви количка и повече, да ви изкара! Ти големи покупки за последния месечник! Laughing

За къдри не говорете, че ми е болна тема!  Confused Черепахчето видя, какъв е плешо Велинката...  Crazy А на 1-ва стр. като им гледам косиците на дечицата... само моята Дунда е с бебешорска главица... Blush

Петък вечер еееее!  Party Не ви ли е много гот!? На мен ДАААА! Party

# 59
Енви, ще видиш как за два месеца ще порасне. И на фризьор ще трябва да я водиш.

И на мен ми е гот, след малко се прибирам при бибана:) Само дето татито й седи в някаква колона от коли между Варна и Бургас, причинена от поредната безумна катастрофа, която ще гледаме по новините довечера.

Общи условия

Активация на акаунт