АПРИЛчета крачета си купуват и отказват вече да мируват !!!

• 7 478
  • 273
  •   1
Отговори
# 30
Честито на месечковците- Вили и Диди!     bouquet

Бързо оздравяване на Давид  Hug

коте, мерси за темата. Много хубава идея, аз ще направя по-актуални снимки и ще пратя.    bouquet

Иленка, много неприятно Confused  Close

Леси, стискам палци за сестричката ти  Praynig

Мерси за пожеланията за къщата Hug

# 31
  bouquet  bouquet  bouquetЧЕСТИТО ОБРАТНО БРОЕНЕ НА ВИЛИ И ДИДИ!  bouquet  bouquet  bouquet

Ей гадно време  Tired Уж  петък, а настроението нещо... Embarassed Rolling Eyes

Дано Давид бързо да се оправя Praynig
енви, да нацелуваш месечинката и на нея също стискаме палци всичко бързо да отшумява Hug

рамама, страхотна бонбонка  bouquet

Иленка  #2gunfire ей това човешката простотия граници няма  #Cussing out

енви, най-накрая имам с кого да гледам "кой е по-по-най"  Joy hahaha с алекс... Laughing много са ми сладки дечицата Flutter Heart Eyes Blush

# 32
Иленка, много гаден номер това с количката-кой пък ще я опикава може ли такова нещо #Crazy
Дано Давид да се размине бързо с болницата.

# 33
  • София
Соня го направи!!!!!!!!!!  Пишка и ака в гърнето!
 newsm44 най-важното е, че не рева като я слагах.

А пък снощи вечеря по рецептата на Енви/дано не бъркам/ сварен картоф с боб. Смесих и сварения картоф със соса от боба преди да го застроим. Много й хареса и не пръцка после Sick

# 34
чЕСТИТО НА МЕСЕчКОВЦИТЕ  bouquet  bouquet

Мамчета,пращам ви обработените снимки,в случай ,че някоя от вас иска да си ги ползва за нещо.Ако искате да добавя нещо или да махна само пишете HugРадвам се ,че ви харесва Hug

# 35
Къде сте в това скапано време?

коте, мерси за усърдието, как ти остава време с тия две деца, едното скоро проходило, не знам.

Ние сега по цял ден тичаме един след друг, снощи преди лягане Преси имаше първото лошо падане като пешеходец по чело, в първият момент доста се уплаших и чак ми се привидя че черепчето се е вдлъблано ooooh!Ама се оказа, че дори синина няма, а удара беше сериозен и звучен Confused

Рени, браво на Сонята! Hug

# 36
Рени, браво на Сонката! Peace Да, моя беше рецептата. Вили също не пръцкаше или поне не повече от обикновенно. Wink

Бяхме на лекар. Нищо притеснително. Изписа капки за нос и за очи и Нурофен. Важно е, че днес е в настроение, че вчера сърцето ми се късаше... Confused

При нас най-после спря да вали, но духа силно. Е, поне не е така мрачно и подтискащо! Rolling Eyes

# 37
ми то добре ,че малкия днес е по-послушен,а и вие ми ги пращате по малко. Mr. Green тук се опитва слънчице да се покаже Flutter

# 38
  • София
Ето ни и нас с Христо  Grinning
Здравейте на всички Априлски мами и на малките - порастнали бебоци!   bouquet
А на Рая на jenny_K, Мадлен  на Mystic, Маги на buble и Ина на pegi ЧЕСТИТА ПЪРВА ГОДИНКА!!! ДА СА ЖИВИ, ЗДРАВИ И МНОООГО ВЕСЕЛИ И ЩАСТЛИВИ!!!    newsm51  bdbaloni Gift newsm38
И разбира се Честит 11-ти месец на Вили и Диди!
Пожелавам бързо оздравяване на всички болнички мъничета! thumbsup
Христо още не е проходил самичък, но за това пък желанието му за ходене с всеки изминал ден е все по - голямо! Laughing Имаме си 4 зъбчета и един почти излязъл tooth И иска да яде ВСИЧКО, което аз ям  eat
Момичета имате ли вече идея, къде ще празнувате Рождените Дни? Моля, дайте идея за приятно, но НЕЗАДИМЕНО заведение, нищо не мога да измисля  ooooh! newsm78 а до сряда няма много време... newsm12

# 39
Коте   bouquet мерси
моят Алекс много се радва на "Кой е по-по-най" Hug

# 40
На малките принцеси Велина и Диляна им пожелавам болестите да бягат надалеч от тях, а майките им да се стягат за купон другият месец.
             newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51
Котето, пратих ти ЛС! Много ми харесва как стават снимките и дори ще си извадя такава и ще я сложа в албума на Йои.
Енви, много добри новини!  Heart Eyes
Филипа, поздрави Бюти от нас и нека знае, че стискаме палци Давид да оздравява бързо.
Иленка, бахти простотията това.........Ама как така я държите във входа не ви ли е страх да не я вземат?  newsm78
И на Сонята браво за успеха и хайде скоро да забравите за памперсите (ей, ама момичетата наистина са по-възприемчиви)
Днес съм в голяма еуфория и познайте кой ми повдигна така духа???

АЛБЕНА И МАКСИМ!!!С ХОРА КАТО ТЯХ СЕ ЧУВСТВАМ ГОРДА, ЧЕ СЪМ БЪЛГАРКА!ТОЛКОВА СА МАГНЕТИЧНИ, ЧЕ КАТО ТАНЦУВАТ СЕ ЗАЛЕПЯМ ЗА ТЕЛЕВИЗОРА!
И още, слушам си в колата една песен от времето, когато с мъжът ми още се сваляхме (Руши и Карла - Лъжи ме) и стомаха ми се сви на топка като едно време, стоплих се цялата и му се обадих да пием кафе и така разтоварихме..........
Май не съм ви много полезна с моите дрънканици, но дано поне съм ви заредила с добро настроение.
А, Роди, аз искам децата ми да успеят в живота, да са честни и отговорни хора, знаещи своите способности и имащи достатъчно самочувствие и вяра в себе си, за да се справят във всякакви житейски ситуации. Искам да са силни и борбени, да не се оставят да ги мачкат.
Така като гледам Люси е много музикален, много говори, умен и съобразителен е, ама той като истински близнак с много таланти, така че и аз не знам накъде да го насоча точно, а Йои е едно смело диване, което обича да стои с надолу главата, да скача и май е готов акробат, като мен, ама не ми се иска много....

newsm76 newsm76 newsm76 newsm76 newsm76 newsm76 newsm76

Последна редакция: пт, 23 мар 2007, 15:11 от Лейси

# 41
Здрасти и от нас.
Честито на месечковците  bouquet

# 42
привет и от нас,

освен със сняг  Shocked  съм zатрупана и с работа, та не остава много време zа форума  Sad

4естито на новите пеШеходци, ама то направо е имало дъжд от тях, да не е zараzно?  Mr. Green  Ееее, супер, каква емоция е само  Hug  А малката Реа е много сладка, доколкото можах да гледам клип4ето.  Heart Eyes

Леси, Галя, силно стискам палци zа племени4етата  Praynig

И много силно стискам палци на Бюти и Давид  Praynig  Praynig  Praynig Дано се оправят много бърzо. Добре, 4е се откри при4ината на температурата, сега остана само да се иzлекуват колкото се може по бърzо.

Иленка, много неприятна слу4ка  Sad  Много тъпи хора има, брееее  #Cussing out  Една приятелка си беШе оставила коли4ката пред входа на блока (на вън) и после намерила фас в нея  Shocked  Някой го е иzхвърлил от проzорец. Добре, 4е нямаШе бебе вътре, ина4е не ми се Ще и да си помисля, какво можеШе да стане  Sad   Филипа е права, вzеми една лека лятна коли4ка, която се сгъва на 4адър, хем Ще я държиШ у вас и не я мислиШ  Wink  Но наистина е тъпо, 4е трябва така по спеШност да я купиШ  Sad 

Ако някой оЩе няма идея zа подарък zа РД, а има двор, ето ви оЩе една идея
  Сигурна съм, 4е Ще се харесва дълго време  Wink

# 43
Моля някой да се смили над мене и в априлкидве в албума мимка, ак може да ми намали последната снимка на Анжела , че Дея я няма и аз не мога да се оправя Embarassed

# 44
да ви питам какъв кош за играчки имате и къде има хубави  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт