АПРИЛчета крачета си купуват и отказват вече да мируват !!!

• 7 478
  • 273
  •   1
Отговори
# 15
ДИДИ НА ИЛЕНКА ЗАПОЧНА ОБРАТНОТО БРОЕНЕ!
ЧЕСТИТО!

ЧЕРПЯ ВИ ПО СЛУЧАЙ ПОСЛЕДНИЯ МЕСЕЧНИК НА ВИЛИ!

Миналата година по това време започнах едно друго обратно броене! Wink

Велина снощи спа непробудно цяла нощ, но се събуди със залепени от секрети очи. Сега е весела, има апетит. По обед сме на доки.

Не е спряло да вали! Tired

Рамама, включвай се по-често!   bouquet За купон - само свиркай! Party

Последна редакция: пт, 23 мар 2007, 08:56 от envia

# 16
  • София
Честит 11-ти месец на Вили и Диди!

Енви, радвам се, че сте добре!

# 17
  • София
Добро утро!
Днес е същото мрачно време, а и Сонята ме събуди в 7 ч., а пък тя пак заспа и още спи Crossing Arms

Коте, много ми харесва идеята ти и стахотно си ги направила снимките. Ще ти изпратя днес и нашите.

Давид бързо да се оправя!

Честито на Месечинките!!!

# 18
Коте   bouquet
Енви, Иленка, честити ви пораснали с още месец госпожици  bouquet Hug

Hug и Praynig за Бюти и Давид. Бързо оправяне и прибиране в къщи Heart Eyes

Ринка , честит нов дом. Само смях и радост в него  bouquet
Много прегръдки и на бременните сестрички Hug

Рамама, а как е май-чето Димитър? След онази среща в Южния парк се сетих най-накрая от къде ми е позната майка му Grinning Вихрихме се с нея заедно на една сватба Wink Много поздрави да и предадеш.

Енви, Бубка разхожда сигурно още Дани из Атланта Wink

# 19
Ето нещо интересно по темата за гърнетата, която ни вълнува! Обаче аз нямам време и нерви, да го чета в детайли! Embarassed

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=158110.0

Благодаря за честитките!  bouquet

# 20
  • София
Добро утро!
Честито на месечинките!

Коте, страшна си!!!   bouquet

Дано бързо да оздравяват малките сладури!  Praynig 
И ние нещо не можахме да спим тая нощ от гадните сополки. Уж му бяха поспряли на сладура и сега пак  Cry Лекарката каза, че гърдичките са ОК, гърлото не е зачервено, мерих Т и няма, капвам Виброцил и Стеримар, но половин час след това нослето пак е запушено. Направо не знам какво да правя вече!  ooooh!

Леси, Гале, скоро да ви радват живи и здрави племенничета! Hug

Рамама, страшна кукла е малката Реа!  Peace

Рина, честит ви за новия дом! Да сте много щастливи в него!

Мимка, знам че си умна и амбициозна мацка. Ще се справиш!  Peace

Днес времето тук е отвратително, за разлика от вчера, и май няма да има разходки  Sad

# 21
  • 2 етажа над тавана
Честито на сладките принцеси Вили и Диди! Обратното броене започва!!!  bouquet  bouquet  bouquet

Да, явно днес няма да се излиза, схлупено е и сякаш небето ще ми падне на главата Tired

# 22
Добро утро Sunglasses
Честит 11-ти месец на Вили и Диди!
Коте поздрави за желанието и усърдието Hug
ramama прекрасно показно с погачата и малката бонбонка Mr. Green
Рина, честит ви  нов дом!
Мимка стискаме палци Flutter
Леси и Гале дано всичко е ОК със сестричките ви!
Никой не обърна внимание на моите мисли от вчера явно само аз съм се зачудила що за птица ще е мойто пиле Mr. Green

# 23
Роди, не, не ги мисля от сега, какви ще станат децата ми, като пораснат. Иска ми се може би, да продължат моята или на баща си професиите... Но няма, да насилвам... само ще направлявам...  Mr. Green Но това след време! Twisted Evil
А по темата - слушай в "Кое е по- по- най-" и си лягай от смях!  Peace Една госпожица искаше, да става ... пенсионерка, защото пощаджията ще й носел пенсията... Joy Joy Joy

# 24
  • Русе
Привет, привет... Grinning

Коте, поздравления за оформлението, заглавието и всичките усилия!  bouquet Идеята ти за снимки от преди година и сега е супер! Аз нямам актуална снимка подръка, ще ти пратя като окомплектовам всичко.

Честит месечник на наборката Вили!!!

Почерпка и благодарности от нас: Hug

Леси, Гале, стискаме палци на сестричките! И много гуш за Бюти и Давид!

ramama, много, маного сладка Реа!!!

Енви, ти последно какво и слагаш на Вили на очичките - кърма ли?

Момичета, бясна съм! Close Вчера като се прибрах от работа - сварих количката ни във входа - опикана (от клошар ли, от кво ли...няма значение) - ужасна смрад!!! #Cussing out #Cussing out #Cussing out Днес, ща не ща, ще купувам нова...Изпрах оделато и багажника, обаче пак ми е гнусно...отива на боклука! Rage Rage Rage

# 25
Ейййй, какви да тия хора, бееееее!!!!
 #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Кърма й слагам, но днес доки ще изпише друго.

# 26
rody, аз обърнах внимание, ама забравих да напиша, че не съм го замислила още какъв ще стане Пресил.
Държа да бъде добър, щастлив и добре възпитан на този етап Grinning

Олееее, Иленка, мнооо, гадно бе!Сега за има-няма половин година нова количка Close
Ама то реално на всеки може да се случи, и аз я държа във входа Confused

# 27
  • Русе
rody, и аз не съм се замисляла за бъдещето на моите мишоци, ...Филипа ми взе думите от устата... Grinning Hug

Уф, много ме е яд за количката - но и без това имах съмнения дали ще издаяни още година, беше си раздрънкана и така или иначе търсех алтернатива. Само дето не ми се искаше тъй да се спешавам и да взема първото, което ще ми свърши работа... smile3515

# 28
Иленка, направо вземай някоя супер лека, тип чадър, лятна и не му мисли повече.

# 29
  • София
бебе Димитър е добре. Все така голям, минава 11кг., а ние още не сме стигнали 8кг. Sad
Ще и предам поздрави. Тя почна работа и вече рядко се виждаме.

Общи условия

Активация на акаунт