ВУТП - ВИСШЕ УЧИЛИЩЕ ПО ТЕЛЕКОМУНИКАЦИИ И ПОЩИ

• 800
  • 8
  •   1
Отговори
  • Somewhere far away
Мнения за  този уни?

# 1

Имат две общежития, едното от които е абсолютна мизерия. Имам познати там и като цяло са доволни. Доста е лакс и дори и да не ходиш на лекции пак минаваш, но ако ходиш си научаваш нещата.

# 2
  • Somewhere far away
Мен по-скоро ме интересува  дистанционното обучение.

# 3
Мен по-скоро ме интересува  дистанционното обучение.

Аз не съм много на ти, но за вечерното мога да ти кажа, че познати не са припарвали на лекции и ходят само на изпити. Малко като дистанционно са го ударили.

# 4
  • Somewhere far away
В сайта им пише че се изисква поне 15 % присъствие, та ако го реша ще трябва да пътувам, надявам се има евтини хотели наблизо.

# 5
В сайта им пише че се изисква поне 15 % присъствие, та ако го реша ще трябва да пътувам, надявам се има евтини хотели наблизо.

Това никъде не съм го чела, някои преподаватели доста се заяждат ако не си правил някои тестове по време на семестъра и те оставят на поправка, но пак можеш да си се явяваш на изпити без проблем. За кои специалности се интересуваш?

# 6
  • Somewhere far away
Киберсигурност в бизнеса и/или киберсигурност на комуникационните технологии.

# 7
Киберсигурност в бизнеса и/или киберсигурност на комуникационните технологии.

Ще ти пиша на лично, да е по-лесно.

# 8
И аз търся мнения.Пред избор съм за Компютърни технологии във ВУТП  и Бизнес информатика и комуникации в УНСС.Протесняват ме и общежитията във ВУТП.По принцип има ли шанс ако не си доволен от общежитие,да се преместиш в такова на друг университет?

Общи условия

Активация на акаунт