Не пропускайте година без цитонамазка! Това може да ви коства живота! Тема № 62

• 31 712
  • 745
  •   1
Отговори
# 105
Здравейте! Вече не знам какво да правя, къде да ида.
Следя раничка при д-рКрумов и  д-р Карагьозов във Вита.  От година имам течение, което беше леко.Напоследък е много силно, зеленикаво, без миризма. Направих преглед преди три седмици, за вземане на цитонамазка, но прокървих и д-р Крумов обясни, че при възпаление е възможно това прокървяване. Изписа Полижинакс. Прокървих и при поставянето. След приключване на курса, за два три дена всичко беше наред. Сега отново съм много силно течение, също и леко кървене. Една година боря бактерия в урината с антибиотици. Сега, след прегледа, отново съм с мътна урина. Моля за препоръка за лекар, с по - скорошни часове.

# 106
Здравейте, някой лекувал ли е Streptococcus agalactiae и как? Изписаха ми глобули Полижинакс за 6 дни.

# 107
Здравейте, днес ми взеха биопсия от шийката  и много ме е страх тъй като изпитвам лека болка, а като си представя, че са одрязали парченце и ми става зле. Ужасно страхлива съм по принцип ииии....
Нали няма от какво да се притеснявам?

# 108
Не, няма, всичко е наред

# 109
А според вас ако цитонамазката ми е ПАП 1
Микробиология без проблем освен завишени леквоцити, може ли да е нещо опасно въпреки, че тази "раничка" или каквото и да е е йод негативна.

Много ме е страх, направо не мога да си намеря място от няколко дни и го понасям много тежко, един лекар ме наплаши ужасно много..

# 110
Пише клетки в норма. Спокойно,всичко ще е наред,не се панирай.

# 111
А според вас ако цитонамазката ми е ПАП 1
Микробиология без проблем освен завишени леквоцити, може ли да е нещо опасно въпреки, че тази "раничка" или каквото и да е е йод негативна.

Много ме е страх, направо не мога да си намеря място от няколко дни и го понасям много тежко, един лекар ме наплаши ужасно много..
Успокой се,това , че е йод негативен участък,не означава непременно лош резултат, може да е просто CIN1 или това са леки промени в горен слой клетки. Дори и да е CIN 3 пак не означава,че няма лечение .Има много дами тук преминали през конизация и други видове лечение,изчакай спокойно резултатите от биопсията!

# 112
  • София
Violet, зная как се чувстваш, но опитвай да запазиш спокойствие. Ако всеки йод негативен участък със сигурност е онова, за което ти мислиш, нямаше да има нужда от биопсия, нали? Често резултатът от биопсията доказва липсата на дисплазии. Чакането на резултат е много мъчително, направила си всичко необходимо, вероятно се притесняваш без никаква нужда. Стискам палци за добри резултати!

# 113
Здравейте първата контрола след LLETZ ,след 3 цикъла ли се прави или трябва да минат 3 календарни месеца че по време на процедурата ми беше много притеснено и не го уточних с лекаря.

# 114
Три календарни месеца.

# 115
Здравейте,

Трети ден след биопсия съм, не съм имала кървене или силна болка, само леки спазми, но сега изведнъж се появи болка като преди цикъл, обаче до него има още 8 дни.
Възможно ли е да подрани толкова много заради биопсията и понеже казаха, че имам задържан фоликул в дясно, а болката е в десния крак, има ли как да има общо?
Много съм притеснена, а предвид това, че са празници и почивни дни, няма с кого да се консултирам.. Sad

# 116
Нормално е да подрани, възможно е болката да е от фоликула.

# 117
Нормално е да подрани, възможно е болката да е от фоликула.

Много благодаря, значи дори да се появи кръв, да не изпадам в паника.

Наистина съм благодарна на всички Вас в този форум, за бързите отговори, винаги намирам утеха тук. ❤

# 118
❤ от близо 20г пиша в темата и на много жени им се разбутва цикълът след биопсия или конизация.Реално няма физиологична връзка, за мен е стрес.

# 119
Здравейте,

А нормално ли е да има леко бяло течение на ден 4 след биопсия?

До вторник няма с кого да се консултирам и за това пиша тук..
Благодаря предварително! ❤

Общи условия

Активация на акаунт