Не пропускайте година без цитонамазка! Това може да ви коства живота! Тема № 62

• 31 704
  • 745
  •   1
Отговори
# 75
Нещо безобидно е, но е хубаво и микробиология да се пусне в някакъв момент:

# 76
Здравейте момичета. 9м след LEETS ,4гр с HSIL днес минавам да се похваля с 1гр и отрицателен тест за папилома вирус. Много благодаря на всички момичета,които ми помагаха с информация и подкрепа,вие сте злато и без вас нямаше да се справя. 🌹🌹🌹🌹
И огромно благодаря на професор Корновски за добре свършената работа. Благодаря ви още веднъж, ще остана в групата да ви следя и пожелавам на всички най-добрите резултати.

# 77
Карина, ❤.

# 78
СПЕШНО!!!
Момичета, моля да споделите лаборатория в София, в която да ми вземат изследване за CA125
Днес ми откриха киста на яйчника и много се притеснявам...

# 79
Пускала съм в Кандиларов преди години. Мисля, че го има в повечето лаболатории.

# 80
  • Ланкър, планините Овнерог
Аз го правя преди всеки АГ преглед сега, т.е. на 3м. И в Цибалаб, и в Кандиларов съм го правила, а подозирам навсякъде. Само дето май само лекарите си знаят какво им говорят резултатите. Може да е повишен и без осмокрако, може и да е в референтите с.

# 81
А как се премахва тази киста, не ми е ясно?Притеснена съм...
Гинеколожката ми изписа Примолут Нор за 10 дена

# 82
Много често сама изчезва следващия цикъл. Това, ако е фоликулярна киста. Аз правих такива при стимулацията при инвитрото. Ако не се махне няколко цикъла, мисля, че се маха с лапароскопия, но не съм сигурна.

# 83

Това е резултатът ми от днес. Нали няма нещо притеснително?

# 84
# 85
  • Пловдив
Здравейте,

Това са резултатите от цитонамазката ми:

ГРУПА ПО ПАПАНИКОЛАУ - Порцио: II
ГРУПА ПО ПАПАНИКОЛАУ - Цервикален канал: II

БЕТЕЗДА ТЕРМИНОЛОГИЧНА СИСТЕМА:
АДЕКВАТНОСТ НА ЦИТОНАМАЗКАТА:
Задоволителна

КАТЕГОРИИ:
Негативен за интраепителна лезия или злокачествен процес

Допълнително описание:
NILM. PAP II - реактивни клетъчни промени свързани с възпаление- Притесни ме това.

Преди цитонамазката правихме микробиология, която беше чиста за бактерии и гъбички. Пих гинофилус, заради ниско ниво на лактобацили.

# 86
Здравейте,

мина LLETZ на дъщеря ми, бързо ,лесно и безболезнено в кабинетни условия.10/15 мин е траела манипулацията. За тези,които се интересуват как е минало. Не я боли нищо сега,трети ден.Предписанията са да не вдига нищо тежко, дори бебето което е 7 кг., без спорт, без басейни и топли душове до следващата менструация.Това е.
Чакаме хистология.Стискайте палци за нас да е с добри параметри.

# 87
Стиснати палци от мен! А къде е правила процедурата?

# 88
Интересно ми стана, без топли душове какво значи? Къпане със студена вода ли? Nature Snowflake

# 89
Интересно ми стана, без топли душове какво значи? Къпане със студена вода ли? Nature Snowflake

Не,по скоро като гореща вана го разбирай.

Общи условия

Активация на акаунт