Като пролетни слънца игриви са НОЕМВРИйчетата ни щастливи!

• 9 837
  • 300
  •   1
Отговори
# 15
Честита ви пролет !  bouquet Честито на месечинките !
Да се отчетем накратко и ние - 7, 600 кг. 67 см Grinning
ей ни на http://snimka.bg/album.php?album_id=109717&photo=175  при другите хубави бебоци Wink
Вчера ни сложиха 2-рия пентаксим, пак ни понесе без никакви странични ефекти/ пупупу/.Бяхме най-пухкавата девойка, ама вече не Grinning, това е само потвърждение, че всички деца качват различно, не ги мислете толкова килцата/ освен нашите де Mr. Green/ Joy

Хмм, личеше си , че вчера сте си били вкъщи... Laughing Аз от 2 месеца успявам само да чета,че то докато се наканя да пиша и ...

За захранването: почнахме се с картофи, после морков, тиква и круши. Карам по набързо  - въвеждам на 3 дни нова храна и засега нямаме проблем Peace Но, по скоро ги опитваме отколкото да ядем, седи/ в столчето за кола/ и ми се хили джеремето и плюе повечето  Twisted Evil

за режима; имаме някакъв, които търпи промени, детето само си го направи, аз само го " побутвам " когато се налага Peace Имаме 1 нощно хранене, така че не се оплаквам Wink

iviche - кажи колко килца е мултифункционалната котка/ искам и аз някой ден такава/, че се чудим с една приятелка Laughing
Лека нощ  bouquet

# 16
  Ние се завърнахме от празничното излизане Laughing,моята шушулка още спи и затова използвам момента да..........СЕ РАЗПИША НА 1-ВА СТР. ОТ НОВАТА ТЕМА newsm44
   Спокойна нощ Hug

# 17
Разпис и от мен  Hug
И едно въпросче към мамите-счетоводителки ако им се занимава с мен, че сега май е много напечено при тях или някоя по-информирана мама - вярно ли е, че ако не си удължиш молбата за ползването на разликата до 315-дни болнични не ти се полагат нито болничните, нито майчинството? Така ми го обясни мойта шефка-счетоводителка, ама как така нищо не ти се полага  newsm78 нещо не ми се вярва. А аз понеже съм си осигурявана на МРЗ не съм подавала молба за удължаване след 135-те дни. Все тая, пак ще вземам 180 лв., ама нейсе трябвало да се подава  Sick Много объркано стана  ooooh!, дано сте ме разбрали.
Лека и спокойна нощ  Hug

# 18
..малееее, и тая тема опапахме! като е лошо времето - така е!!!
Вилхелмина, е страшна кукла! като на оная мацка от приказката, дето си пуснала косата от балкона...Такава дъъъъъълга коса има... ShockedЕй  newsm78как се казваше героинята, бе - Рапунцел ли newsm78
ИСКАМ такава люлка, белким помогне!!!на Фишер Прайз
http://www.pakostnik.com/bg/pics/5020274844.jpg

# 19
sheherаzada, котката ни е 2700. Тя е фина. Laughing Затова пък в понеделник и правиха операция, та бая ни изплаши, че си я обичаме - все пак е член на семейството. Но, слава богу, вече е добре. Laughing

Момичета, сетих се нещо /то не само да имаш акъл , ама и навреме да ти идва е хубаво... Mr. Green/. Като захранвате нали давате по няколко  лъжички докато пюрето е в хладилника, после останалото количество няма какво да се прави, ТА може да се замразява като малки дозички - във формички за лед. Като замръзнат, се изсипват замразените кубчета е едно пликче. И след време може да се правят комбинирани пюренца с няколко неща. Това не е моя идея - черпя от друга мама-форумка с едногодишно детенце.

# 20
Разпис и от мен  Hug
И едно въпросче към мамите-счетоводителки ако им се занимава с мен, че сега май е много напечено при тях или някоя по-информирана мама - вярно ли е, че ако не си удължиш молбата за ползването на разликата до 315-дни болнични не ти се полагат нито болничните, нито майчинството? Така ми го обясни мойта шефка-счетоводителка, ама как така нищо не ти се полага  newsm78 нещо не ми се вярва. А аз понеже съм си осигурявана на МРЗ не съм подавала молба за удължаване след 135-те дни. Все тая, пак ще вземам 180 лв., ама нейсе трябвало да се подава  Sick Много объркано стана  ooooh!, дано сте ме разбрали.
Лека и спокойна нощ  Hug
Не е вярно, че нямаш право, но за всеки случай си подай една молба. Даже онзи ден на мен един инспектор от НАП ми каза, че при твоя случай практикували да получават направо обезщетението за отглеждане на малко дете.

# 21
  • София - Дианабад
Добър вечер! Grinning
Не съм ви чела от вчера, влизам само за малко да почерпя за днешната ни месечинка  party023 Misc Baby Bottle!
Честито и на останалите месечинки, да бъдат всички ноемврийчета здрави, послушни, да имат много късмет и да радват мама и тати!  bouquet
Честита пролет! Много ведро настроение на всички!
Честит празник на старата столица Велико Търново! Великолепен град наистина! Намислили сме си и тази година да го посетим, мнооого ми се ходи в църквата "Св.40 мъченици".
И едно пожелание за вчера:
Деси, честит рожден ден! Пожелавам ти крепко здраве, изключителни успехи, преследващ те по петите ти късмет и мнооого обич и разбирателство в семейството!  bouquet
Лека нощ!

Последна редакция: чт, 22 мар 2007, 23:41 от goris

# 22
Мина, благодаря за бързия отговор !  Hug  bouquet

# 23
Момичета, желая ви лека и спокойна нощ на вас и бебоците   bouquet
Приятни сънища  smile3524

# 24
Лека и спокойна нощ и от мене! 1countingsheep

Аз утре съм рано рано на превръзка, поредната, уффффффффффффф.... Rolling Eyes

Лека!

# 25
  Добро утро,поспаливкиииииии Mr. Green
   Днес отново не се очертават разходки,така като гледам...  umbrella,но пък се очертава   typeuu
   Аз днес пак ще имам гости......и съм отново в чуденка какво да сготвя newsm78Миналата седмица правих св.котлети с картофи по руски/ние сме живяли известно време в бившия СССР,майка ми и баща ми повече-та оттам идва и честото готвене на руски манджи Wink/,но за днес нямам идея Rolling EyesНакрая ще купя нещо готово и хич няма и да се занимавам Crossing Arms
  Ивиче,и аз четох за този начин на съхранение на пюренцата-аз още не съм ги започнала,но мисля да пробвам във формички за лед ThinkingИначе,всеки ден да правиш 4-5 лъжички....
   Хубав ден,въпреки лошото време навън,ви желая  bouquet

# 26
Добро утро, мадамки! lovekiss
Днес отново ще се вихрим във виртуалното пространство, че навън не става за разходки...В Стара Загора вали от вчера следобед и не е спирало Wear Umbrella ...ако скоро не спре ще станем като Венеция, но пък ще се отворят нови работни места за гондолиери Mr. Green
Аз предлагам да дадем титлата "Най-раннобудна мама" на Габи smile3534 Какво ще кажете на всяка една от нас да дадем някаква титла?!? newsm78
Сега отивам да правим с Теди сутрешния тоалет, а след това гимнастика newsm57  261uu
До после и се усмихвайте, въпреки мрачното и дъждовно време! newsm47

# 27
 Пак съм аз Mr. Green
 Забравих да кажа ooooh!-Дени,благодаря ти за хубавата страничка  bouquetМного ми хареса оформлението и линка за захранването Kissing Heart lovekiss

# 28
  • на странно място ......
Добро утро на всички ранобудни мами и бебоци!!
Да се разпиша и аз в новата тема и отивам да правя гимнастики като Деничка.
Днес май и мен ще ме прикове вкъщи много гадно временцееее, ама ако спре да вали сме вън !
Хайде приятен ден и цунки мунки!

# 29
Добро утро и от нас  newsm47При нас не вали вече и е топло,та се надявам да поизлезем 1strollerНека рано сутринта да се представя най сетне. LaughingКазвам се Дима и от4 години съм омъжена в Шумен,иначе съм от Пловдив.На 15.11 2006 родих сина ни Дариян,но термина ми беше за 06.11.Обичам хубавата музика,приятелите си ,дългите разходки(тук има поне идеално място за тях-само на 5 минути от града-Шуменското плато),конструктивните спорове,да чистя newsm79 1ironing(но не и да готвя) и наи-много обичам да се забавлявам заедно със семейството ми  grinning039 newsm41 family.Понеже мразя да съм сама,точно така гледам Дарко. smile3518Татко му е по цял ден на работа(нач.смяна във фабрика за ПВЦ дограма)и ние сме си самички WearyАми маи това е засега -ако някои нещо го интересува ,да пита GrinningСнимки на бебо ще покажа по-късно поради техн.причини #CrazyОх забравих-родена съм на 17.03.1976 и обожавам сина си и японските автомобили,не само защото карам Нисан,а защото са перфектни newsm10

Общи условия

Активация на акаунт