Честито на месечинките !

, това е само потвърждение, че всички деца качват различно, не ги мислете толкова килцата/ освен нашите де 
Но, по скоро ги опитваме отколкото да ядем, седи/ в столчето за кола/ и ми се хили джеремето и плюе повечето
Имаме 1 нощно хранене, така че не се оплаквам 

нещо не ми се вярва. А аз понеже съм си осигурявана на МРЗ не съм подавала молба за удължаване след 135-те дни. Все тая, пак ще вземам 180 лв., ама нейсе трябвало да се подава
Много объркано стана
, дано сте ме разбрали.
как се казваше героинята, бе - Рапунцел ли 

нещо не ми се вярва. А аз понеже съм си осигурявана на МРЗ не съм подавала молба за удължаване след 135-те дни. Все тая, пак ще вземам 180 лв., ама нейсе трябвало да се подава
Много объркано стана
, дано сте ме разбрали.

!

,но пък се очертава 
Миналата седмица правих св.котлети с картофи по руски/ние сме живяли известно време в бившия СССР,майка ми и баща ми повече-та оттам идва и честото готвене на руски манджи
/,но за днес нямам идея 
Иначе,всеки ден да правиш 4-5 лъжички....

...ако скоро не спре ще станем като Венеция, но пък ще се отворят нови работни места за гондолиери
Какво ще кажете на всяка една от нас да дадем някаква титла?!? 

При нас не вали вече и е топло,та се надявам да поизлезем
Нека рано сутринта да се представя най сетне.
(но не и да готвя) и наи-много обичам да се забавлявам заедно със семейството ми
.Понеже мразя да съм сама,точно така гледам Дарко.
Татко му е по цял ден на работа(нач.смяна във фабрика за ПВЦ дограма)и ние сме си самички
Ами маи това е засега -ако някои нещо го интересува ,да пита
Снимки на бебо ще покажа по-късно поради техн.причини
Ох забравих-родена съм на 17.03.1976 и обожавам сина си и японските автомобили,не само защото карам Нисан,а защото са перфектни
Препоръчани теми