Като пролетни слънца игриви са НОЕМВРИйчетата ни щастливи!

• 9 846
  • 300
  •   1
Отговори
# 255
ОЦЕЛЯХ ОЦЕЛЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯХ , ха ха ха ха ха Joy
Да си призная такъв рожден ден не бях правила Simple Smile)))))))))))))))) Общо взето не излязохме от кръчмите , мъжа ми вчера вече пълзеше:))))))))))))))))))))))

Бравус , на спечелилите и наградителките  Laughing

Най - после имам снимки на Дуди , да видим сега кога ще се наканя да ги пусна  LaughingОще съм... #Crazy Ама  то ние като невидели , ужас !!!! Mr. Green

# 256
  • София
Аааа, за най-поспалива се кандидатирам и аз. Обикновено ставаме към 11-12. Днес по изключение едва в 10 Simple Smile

Маша, и аз изкарах цветята навън, защото като беше болен Борето докторката каза, че може да има мухъл в почвата им, а пък и събират прах. Нищо им няма, имам и две палмички, не са измръзнали. Иначе аз много-много не съм по растенията, само които са ми подарили гледам. Бозайниците са ми по-на душата Mr. Green

# 257
Здравейте. Ние вече 5 ден си ставаме в 5 часа сутринта бодри и готови за игра.  smile3507. Така ми се спи. Ама.
Сбруни в неделя не бях на Герман. А и трудно май ще се срещнем, защото наште живеят над селото във вилната зона. Ама ще се наговорим. Party.
Честито на Карил и Цвети! За новата номинация предлагам Клюки.
Колко време се чисти организма от тея пюрета бре хора. Дани пръцка като ненормален. Направо ми омириса живота Sick.
Мишенце и моя Трънчо го не свърта легнал. По цяла ден тринира. Коремни преси, усуквания. И само мрънка. Незнам как ще го накарам да лежи още 1,5 месец.  newsm78.
Духа не духа аз излизам, че ме не свърта и мене.

# 258
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=116142&photo=5

СЛЕД НЯКОЛКОМЕСЕЧНО ЧАКАНЕ

сме горди да Ви представим най-после нашия пораснал , разкрасен, РАЗКРЕПОСТЕН син Михаил Дуди КРИВОТО  Joy

# 259

И аз вече чакам следващите номинации- подкерям предложението на Карил за най- цицореста мама Simple Smile Моята номинация са Клюки и Ивиче Simple Smile

Е, браво, Цвети.... hahahaаз всячески се опитвам да забравя, че ми е толкова голям бюста, щото никоя блузка не ми става Mr. Green, а ти сега не само, че ми го припомни, ми и пред всички го сподели...

Та, в тази връзка, аз пък номинирам теб...иии Клюки, естествено. Peace

И benighted също.

# 260
  Ха честито на наградените   bouquet! С много въображение да си ползват наградите  Joy!
  Марийче, благодаря за номинацията, ама има доста мами дето са преди мен - Angeleyes, Цвети, gadamer, Велинова, iviche и много, много други  Twisted Evil! Аз по-скоро съм за Мис Млекоцентрала заедно с Клюки и Крео  Mr. Green!
 За най-ранобудна номинирам Karil и Sophi  Peace!
  Честито на днешните месечковци   bouquet!

# 261
Днес според православния календар било Габриелин ден  Laughing Така че ви черпим с тортичка за именния ден  newsm38 Честит празник и на Габи   bouquet

Мишенце, Габи също иска да седи, но като тръгне да се набира, аз я вдигам и започвам да си играем. Незнам и аз как да постъпвам, тази седмица ще взимам час за оротпед, тъй кто още не съм я водила и ще питам и за това.
Вени, много хубави цветя, благодарим за струята свеж планински въздух и красивите гледки  Grinning

# 262
benighted, радвам се, че отново си във форма. Ако и ти като мен изкарваш лъвските депресии, тежко ти и горко. Специални поздрави, много ти се радвам, нали си ми зодия!

А за днешните номинации - мога да ви кажа, че Роня и Вени ама никак, ама никак не са подценяване. Варненските Памели Андерсъм им казват.  Peace Номинирам ги за което.

Лек ден, аз отивам да работя, но ще ви чета.

# 263
Опаааааа, ето ме! Crazy
Ох, за щастие нямам ни бронхит, ни пневмония, ама ми изписаха сумати илачи, за да ги предотвратя...и доки каза, че ако кашлям и отделям секрети така още 2-3 дни, да ходя да ми правят снимка на синусите..

Честито на Цвети и подгласничките! smile3525Това не означава, че останалите не сме секси Crazy
Мария, благодаря ти, че помогна за наградите! Hug
Ей, сега ще пусна новата анкетка!  newsm80

Ако някой има идея за заглавие на следващата тема, да казва...все си мисля, че трябва да е свързано нещо с Цветница! Flowers Sunflower

# 264
ох, малко да се отпусне човек и го дебне малкият дявол. преди малко михал си изповръща стомахчето. както спеше, се задави и почна да повръща. 4 пъти едно след друго. направо фонтани. никога не ми е повръщал досега. жълтобяло му е личицето в момента. много плака. сега е в ръцете ми с биба и се опитва пак да заспи. направо се чудя какво е....кърма е ял от сутринта. последно в 10.00 часа.

# 265
  • София
Честито на месечковците!

Днес и ние ставаме на 4 мееца! Малко снимки и от нас
http://www.snimka.bg/profile.php?edit_photo&photo_id=2496950
http://www.snimka.bg/profile.php?edit_photo&photo_id=2496956

Сутрин се събуждаме в следната гимнатичека поза, "на една страна захрърлил пушка, на друга сабя на две строшена" http://www.snimka.bg/profile.php?edit_photo&photo_id=2496953

а вечер маймунчето обича да заспива на тати така:
http://www.snimka.bg/profile.php?edit_photo&photo_id=2496959.

Добре че сте вие малко да ме развеселите, че днес ми е едно криво. Горкото ми дете не може да се порадва на месечинката си или както аз го наричам малкия си рожден ден.
Вчера ходихме да ни бият Пентаксима и цяла нощ не съм спала, за да видя дали ще вдигне температура. След като  до 12 не вдигна му дадохме Панадол превантивно.
Отделно от това вчера педи така му дръпна пишката, че сега му е много червена и ужасно го боли детето.newsm45
Ама то аз съм и виновна smile3518 като прочетох Бу на Рени какъв проблем е имал, що ми трябваше да и позволявам да го прави.  smile3538 smile3538

Ей, цяла нощ детето ми страда и не можа да спи. А му се спи на душичката. Сега пак е в мен и го държа да се успокои. Спи му се, прозява се, ама така жално плачка от време на време от болка, че не знам какво да го правя.  Като гледам какво е времето навън и въздух няма да може да подиша. Май цял ден ще се гушкаме.

Иначе за номинациите и аз мога да се включа към отбора на поспаливите мами. Ставаме към 10-11 храним се и то денят ми започва в 12.А после се чудя защо не ми стига времето, ами как ще ми стига като съм на "половин работен ден".

# 266
  • Ботевград
Мами помощ  Tired кажете ми за запека при бебо  Praynig
Какво да я правя, не ще и не ще, какво да и дам - сок от круша вече не действа  Cry
Благодаря Ви  Hug Hug Hug

# 267
Маша, ако не се повтори- сигурно е върнал малко храна и се е задавил и айде фонтан...-но щом не му се е случвало ако пак повърне по- добре се обади на докторката. най- вероятно се е напапа повече- ти нали го доранваш и с АМ вече? аз съм ги претръпнала повръщанията- явно такива са ми децата- Ран спря към 9-10 месеца и сега забърсвам, преобличам и чакам да порасне...

Иве, те хората пари дават да имат като твоя бюст (хем слаба, хем с цици), а ти се опитваш да забравиш- що така? Аз мерси за номинацията- вярно е, че съм съм от цоцораните Simple Smile

Деничка, пий илачите и бързо се оправяй

Златна, аз в тези случаи прибягвам към термометъра..

Моето предложение е- Празник имат всички НОЕМВРИйски деца- те красиви са като цветя

# 268
  • София
Ха сега виждам, че Рени ме е номинирала за Мис Млекоцентрала.  То да се чуди човек в тези нищо и никакви bombs, дето хич ги нямаше преди да родя откъде толкова мляко бе, еййййййй.
Още ставам да се цедя нощем.  А пък ако не стана или се разливам по чаршафа или се възпалявам. Поне вече не вдигам температура всеки пъТ, та взех да свиквам. А то за намаляване на кърмата зелеви листа ли не бяха, чудо ли не беше. Не смея да пия бира и да ям сладко, овесени ядки или лук щото веднага се препълвам. Ако някой има решение на въпроса да споделя.

# 269
Гласувах!!!
Ама почти съм сигурна, че тук имаме няколко мами, които все ще обират призовете... ДА НЕ ЦИТИРАМ ИМЕНА!!!  Laughing Laughing Laughing,  а други ще се червят без номинации дори  Mr. Green...

БЕДСТВИЕ!!!! Да си жива и здрава!!!! Снощи ме мързеше и с Малкия Фют се къпахме заедно под душа- нали беше споменавала, че и вие така правите.

Татито го викнах за кураж само- е такъв радостен от банята Данни не бях виждала- въпреки, че изобщо не му пазих лицето от капките- той много се кефеше и се смееше и един такъв много голям и сладък беше... не посмях да го сапунисвам, да не ми се изхлузи, но другия път и това ще стане...
Преди това го бях сложила голичък в празното корито, докато се чудех дали да го къпя изобщо... и той като се хвана с двете ръце отстрани за ръба и взе че от полулегнала поза се изправи в седнала съвсем сам- ама много сладко това дете беееее!!!!!

Общи условия

Активация на акаунт