добре, че е буба да прави шоу. почнала е да прави балони с уста, да гъргори и да си се радва на номерата... ама голяма игра пада и играчките го отнасят милите.
от нас 
([size=7p[/size](как можахте да ме забравите беее
) НО ВИЖДАМ БЪРЗО СЕ СЪВЗЕХТЕ
хихи все нещо ще намажа!!!
КАЗВАЙТЕ КАКВО ОщЕ ДА СЛАГАМ-ИМАМ 3 ВИДА ОТРОВА И ПАК МЕ ПРЕВЗЕХА

.
Моника започна да кашля от 2 дни и днес я заведох при педи - резултатът е зачервено гърло и антибиотик (за втори път, а е толкова мъничка). Този път исках да не е Аугментин, че предният път разстройството си го влачихме близо месец. Оспамокс ни изписаха, дано не се одрискваме поне този път. Ама, много ми е криво. Той и баткото си ми беше болнав, но поне започна да боледува след годинката...Честно казано хич не ми се дава антибиотик, но имам страх, че с Дани така направихме пневмония като беше на 2 - тръгна от зачервено гърло и кашлица и без антибиотик за 2 дни направи пневмония...Така, излях си мъката, извинявайте, за което
Моника започна да кашля от 2 дни и днес я заведох при педи - резултатът е зачервено гърло и антибиотик (за втори път, а е толкова мъничка). Този път исках да не е Аугментин, че предният път разстройството си го влачихме близо месец. Оспамокс ни изписаха, дано не се одрискваме поне този път. .
/.
.
Днес за първи път, след поредните приветствени викове от кошарата, нашия татко се пренесе в другата стая
, че нали работа го чака.
Ще пробвам, защото не се трае наистина.

Дано оздравее бързо девойката. И нашата педиатърка не бърза с АБ, аз и затова си я избрах. Лично аз пих за първи път на 16 години.
А защо ни е? Ами защото през октомври купих една миялна машина, която ОЩЕ не е вързана 
мама моите номинации за за Клюки, МЕРЕЛИН, Гадамер, Цвети, Ивиче
Мой приятел, работещ в Глаксо Смит Клайн (производител на Панадол) казва, че Панадол и подобните му трябва да се дават рядко на бебета и само ако наистина се налага. Аз при Ема и на трите приема на Инфанрикс не съм й давала Панадол, нито й мерих температурата - детето не се държеше по различно от обичайното, не беше горещо, хапна и си заспа нормално....какъв щеше д е смисъла да му бутна Панадол - за мое успокоение ли? Може да кажете, че съм немарлива маййка, че нещо е можело да стане, защо не съм й измерила температурата, ама ей го на - Ема не показа грам реакция на ваксините и всичко си е ок. 
и
и 
Препоръчани теми